Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

kazka maisai nebus skolos bent mums metodininke taip sake visus skirtuminius reik issilaikyti ir kursinius parasyti tame tarpe iki kitu metu 2011 kovo, nes dar paminejo kad vieni siais metais raso kursinius o kiti ne o tik laikosi skirtuminius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 04 07, 14:10)
kazka maisai nebus skolos bent mums metodininke taip sake visus skirtuminius reik issilaikyti ir kursinius parasyti tame tarpe iki kitu metu 2011 kovo, nes dar paminejo kad vieni siais metais raso kursinius o kiti ne o tik laikosi skirtuminius dalykus.

Kuri cia metodininke?
Pries sventes buvau pas D.Kodis ir pasake,kad iki 6 semestro pabaigos, t.y. mazdaug iki Joniniu, reik susitvarkyt skirtuminius. Bet jokia cia naujiena, nes ir pernai sake ta pati. Nebent dabar ka pakeite.
Atsakyti
na musu ir D.kodis, nzn mano koleges ir darbo mokosi ir dabar va baigineja 4 kursa tai siemt pvz rase visus 3 kursinius ir laikesi skirtuminius uz 1 ir 2 kursa ir jokiu skolu nebuvo, na nebent kursiniu temas pasirinkai ir ju neparasei tai tada taip, arba laikei bet neislaikei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 07 balandžio 2010 - 14:23
QUOTE(snudike @ 2010 04 07, 14:22)
na musu ir D.kodis, nzn mano koleges ir darbo mokosi ir dabar va baigineja 4 kursa tai siemt pvz rase visus 3 kursinius ir laikesi skirtuminius uz 1 ir 2 kursa ir jokiu skolu nebuvo, na nebent kursiniu temas pasirinkai ir ju neparasei tai tada taip, arba laikei bet neislaikei.

Mano skirtuminiai tik is 1 kurso ir nei vieno dar nelaikiau, kursiniai parasyti. ax.gif Aisku tiek, kad reikes dar syki pasitikslint.
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 04 07, 13:00)
Aš skaitau knygą.. kol kas tik skaitau, bet jau taip nuobodu  doh.gif Galvoju gal pagal programą susikonspektuoti ją, paskui mažiau reikėtų kartotis bei gal suprantamiau būtų  g.gif  bet tai laiko užims daug  doh.gif  žodž, dar nerimti tie paskaitymai  blush2.gif

Aš skaitau civilinę teisę. Teoriją pradėsiu po 04.17 skaityti. Turiu kažkokius konspektus pagal vaišvilos knygą (apie 70 lapų). Jei nori, galiu įmesti. primink el. paštą.
QUOTE(Paja @ 2010 04 07, 14:02)
Tas ir yra, kad turiu. ax.gif Vien BT spec.d. ir FT ko vertos, o dar kur romenai...  rolleyes.gif Na, matysim, matysim kaip seksis.

na tada kebloka viską išsilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 04 07, 14:15)
Kuri cia metodininke?
Pries sventes buvau pas D.Kodis ir pasake,kad iki 6 semestro pabaigos, t.y. mazdaug iki Joniniu, reik susitvarkyt skirtuminius. Bet jokia cia naujiena, nes ir pernai sake ta pati. Nebent dabar ka pakeite.

Man per sesija lygiai ta pati sake g.gif Kai jau pasitikslinsi, tai duok ir man zinot.
Man 3 skirtumai dry.gif
Ir 3 skolos...
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 04 07, 18:20)
Man per sesija lygiai ta pati sake g.gif Kai jau pasitikslinsi, tai duok ir man zinot.
Man 3 skirtumai dry.gif
Ir 3 skolos...

Jei sis faktas pasitvirtins, tai as soke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 04 07, 19:38)

nepasitvirtins imetu citata is D. Kodis siustu laiksu su priedias truputi spamo pavarysiu blush2.gif is informacijos istojusiems i 3 kursa

Studentai, iš karto priimti į 3 kursą, pradeda studijas pagal jiems specialiai sudarytą Studijų planą. Tokie studentai turi surinkti būtinus 160 studijų kreditų ne per 4, bet per 2 metus (4 semestrus). Todėl organizuojant tokias (greitesnes) studijas, būtina išspręsti keletą problemų.
Pradėdamas studijas 3 kurse (5 semestre) studentas nėra išklausęs ir atsiskaitęs už 1 ir 2 kurso dalykus. Todėl studentai turi patys savarankiškai atsiskaityti už šiuos dalykus. Kartu pagal galimybes fakultetas įskaito tam tikrus mokymo dalykus, kuriuos studentas jau yra studijavęs kitoje aukštojoje mokykloje arba MRU universiteto kitoje programoje.
Atsiskaitymo už 1 ir 2 kurso dalykus metu (5-8 semestrais) visi studentai lankys tas pačias paskaitas ir dalyvaus tose pačiose sesijose kaip ir tie, kurie studijuoja programoje nuo 1 kurso. <....>
Pradedant studijas 5 semestre, studentams susidaro 27 dalykų (79 kreditų apimties) skirtumai (palyginti su tais studentais, kurie studijuoja nuo 1 kurso). Visus šiuos dalykus studentai privalo studijuoti ir atsiskaityti už juos savarankiškai 3-4 kurso (5-8 semestrų) metu: <...>
Tuos dalykus, kurie negali būti įskaityti, studentas privalo išlaikyti savarankiškai 3-4 kurso metu (5-8 semestruose). Tačiau reikia atkreipti dėmesį, kad 6 semestre numatyti baudžiamosios teisės (specialiosios dalies) ir civilinės teisės (specialiosios dalies) egzaminai gali būti laikomi tik po to, kai išlaikyti šių dalykų (baudžiamosios teisės ir civilinės teisės) bendrosios dalies egzaminai.
taip kad mergaites nekelkit panikos
kad jei nelaikei logikos , romenu ar dar kitu dalyku is 1-2 kurso bus po vasaros skolos, nesamone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 07 balandžio 2010 - 18:57
QUOTE(mėnulis @ 2010 04 07, 15:04)
na tada kebloka viską išsilaikyti.

Tik truputi. blush2.gif Reikes nemazai pastangu, bet gal kaip nors. mirksiukas.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 04 07, 17:20)
Man 3 skirtumai dry.gif
Ir 3 skolos...

Butinai. Kita savaite busiu universitete. 4u.gif

QUOTE(orta22 @ 2010 04 07, 18:38)

Kodel soke? ax.gif Galvoju, kad blogiausiu atveju vel liks uodegeles kitiems metams. o po vasaros visos busim atsigave, grazios, pailseje ir trykstancios energija, tada-sast, ir issilaikom viska. biggrin.gif Graziai cia parasiau. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(snudike @ 2010 04 07, 18:53)
nepasitvirtins imetu citata is D. Kodis siustu laiksu su priedias truputi spamo pavarysiu blush2.gif is informacijos istojusiems i 3 kursa
taip kad mergaites nekelkit panikos
kad jei nelaikei logikos , romenu ar dar kitu dalyku is 1-2 kurso bus po vasaros skolos, nesamone

Nu, nekeliam, ale cia info tiem, kas istojo i 3 kursa, o mes stojom pernai i 2 k. ax.gif
Juk ir Fanfan ta pati sake metodininke, ka ir man bei visiem grupiokam. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 07 balandžio 2010 - 19:02
tada viskas aisku gal jums kitokia tvarka kas esat istoje i 2 kursa , o kas istojo i 3 kursa gal kitaip
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 04 07, 19:06)
tada viskas aisku gal jums kitokia tvarka kas esat istoje i 2 kursa , o kas istojo i 3 kursa gal kitaip

Manau, kad kitaip: tie, kas stojo iskart i 3 k., tai turetu zveriska kruvi ir butu neprotinga, kad jie iki s.m. birzelio turi viska issilaikyt, kad butu be skolu. drinks_cheers.gif Tiesiog nesusikalbejom-tarp musu cia yra treciakursiu, kurios stojo i 2 k., o yra, kurios stojo i 3 k. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 04 07, 20:08)
Manau, kad kitaip: tie, kas stojo iskart i 3 k., tai turetu zveriska kruvi ir butu neprotinga, kad jie iki s.m. birzelio turi viska issilaikyt, kad butu be skolu.  drinks_cheers.gif Tiesiog nesusikalbejom-tarp musu cia yra treciakursiu, kurios stojo i 2 k., o yra, kurios stojo i 3 k. smile.gif

drinks_cheers.gif esam vienoj geldoj tik vieni anksciau i ja ilipo kiti veliau biggrin.gif gerai cia pasakiau (del geldos) lotuliukas.gif
Atsakyti