Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(snudike @ 2010 04 07, 19:10)
drinks_cheers.gif  esam vienoj geldoj tik vieni anksciau i ja ilipo kiti veliau biggrin.gif  gerai cia pasakiau (del geldos) lotuliukas.gif

Aha. biggrin.gif Bangas truputeli sukelem, bet kiekviena is savo varpines kalbejom. mirksiukas.gif

Viskas, einu mokytis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 07 balandžio 2010 - 19:13
Laba diena, turiu kaip skirtumus abi BT dalis, is ko geriau mokytis? beje gal galite atsiusti tuos BT spec dalies uzdavinukus? buciau labai dekinga blush2.gif gabcikas@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(gabcikas @ 2010 04 07, 21:44)
Laba diena, turiu kaip skirtumus abi BT dalis, is ko geriau mokytis? beje gal galite atsiusti tuos BT spec dalies uzdavinukus?  buciau labai dekinga  blush2.gif gabcikas@gmail.com

BT bendrą dalį tik iš Piesliako knygų, yra dvi dalys ax.gif
Spec.daliai svarbu Fedosiuko skaidrės
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 04 07, 19:08)
Manau, kad kitaip: tie, kas stojo iskart i 3 k., tai turetu zveriska kruvi ir butu neprotinga, kad jie iki s.m. birzelio turi viska issilaikyt, kad butu be skolu.  drinks_cheers.gif Tiesiog nesusikalbejom-tarp musu cia yra treciakursiu, kurios stojo i 2 k., o yra, kurios stojo i 3 k. smile.gif

Aš įstojau į 3 kursą. Per 3 kursą išsilaikiau 9 skirtumus, o ketvirtam kurse 2 skirtumus ir parašiau 3 kursinius. Tai iš viso turėjau 14 skirtumų. Visus juos susitvarkiau. dabar ramiai ruošiuosi egzams.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 04 08, 16:27)
Aš įstojau į 3 kursą. Per 3 kursą išsilaikiau 9 skirtumus, o ketvirtam kurse 2 skirtumus ir parašiau 3 kursinius. Tai iš viso turėjau 14 skirtumų. Visus juos susitvarkiau. dabar ramiai ruošiuosi egzams.

kaip su romenu pas velyvi ar labai vargai?
planuoju ruostis romenams, kai vaikas pasveiks
Atsakyti
Labutis pagaliau atsirado izanginiu grafikas padekite man issirinkti dvi alternatyvas

Mokesciu teise Novikevicius sitas tai is karto ne prie dusios
Darbo sutartis Krasauskas
Konflikto studiju pagrindai Kutkiene
Parlamento teise Grigiene
Zemes teise Monkevicius
Ziniu visuomenes pletra Kiskiene
as tai i pazymetus linkstu kazin ar gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 04 08, 15:33)

Man romėnai ne pas Vėlyvį buvo. Pas Čypienę. Perskaičiau porą kartų tą knygą ir viskas. Gavau 3 klausimus, atsakiau ir iš 1 karto išlaikiau. Ir dar gavau ne minimalų pažymį thumbup.gif . kažkaip man nebuvo labai sudėtinga. Tiesa, dar atskirai dariausi ant lapų lotyniškų terminų žodyną (skaitydama knygą). Jis man padėjo.

QUOTE(zorina @ 2010 04 08, 16:15)
Labutis pagaliau atsirado izanginiu grafikas padekite man issirinkti dvi alternatyvas

Mokesciu teise Novikevicius sitas tai is karto ne prie dusios
Darbo sutartis Krasauskas
Konflikto studiju pagrindai Kutkiene
Parlamento teise Grigiene
Zemes teise Monkevicius
Ziniu visuomenes pletra Kiskiene
as tai i pazymetus linkstu kazin ar gerai  g.gif

Aš laikiau tik žemės teisę. bet ne pas Monkevičių, o pas moteriškę (nepamenu pavardės). Bet dalykas man visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2010 04 07, 09:02)
sveikutes, gal kas laike Statutiniu tarnybu vadyba ir etika pas R. Kedika? kaip egzaminas pas ji vyksta? kokie klausimai buna? g.gif  4u.gif

tai niekas negali pasakyti jokiu komentaru apie si destytoja? ar labai grieztas per egzamina? g.gif
Atsakyti
ogal kas laiket pas Velyvi romenus gal galit pasakyti i ka atkreipti demesi 4u.gif
aciukas
Atsakyti
Sveiki visi wink.gif
Buciau labai dekinga jei kas nors galetu imesti CT bendrosios dalies konspektus, ir ATP konspektus, is anksto dekoju
evelincik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2010 04 09, 08:09)
issiunciau 4u.gif

Labai aciu 4u.gif
Papildyta:
Jei kam reikia Katuokos Tarptautnes teises izanginiu pirmuju paskaitu konspektu rasykit, imesiu, beto ten yra gelbjimo ratai mirksiukas.gif pasak destytojo kas juos zinos, tas islaikys egzamina, butu neblogai
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 04 08, 15:27)

Taip, pamenu, kad turejai daug daug visko ir zaviuosi, kad puikiai susitvarkei. Pagarba. 4u.gif
O as taip nemoku, nes amzinai atrandu milijonus priezasciu, darbu, kad tik atitolinciau perlaikymus. blush2.gif Bet dabar grieztai susideliojau grafika ir bandysiu jo laikytis. smile.gif

QUOTE(snudike @ 2010 04 08, 15:33)

Zinau, kad daug kas labai vargsta. Jei eisi artimiausiu metu, tai ispudzius parasyk, nes ir man kabo sitas reikalas. doh.gif

Atsakyti