Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Satide @ 2010 05 25, 08:30)
Jo, kažkas per garsiai paleido garsą ir pasigirdo moteriškas balsas diktuojantis kažką, nugirdau tik žodį "teisė", tai po tokio bajerio jie ir atsinešė tą raciją ..ten jis sklido iš kairės pusės kur žmonės šonu į langą sėdėjo

Sakyčiau labai nagli studentai. jeigu jau ir tu nugirdai, tai tikrai garsiai turėjo kalbėti. Vis tik baigiamasis egzaminas. kažkaip aš nedrįsčiau šitaip elgtis. Ką čia apie valstybinį, aš net per eilinius egzus nusirašinėti net nebandau. kažkaip man gėda.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 05 25, 09:56)
Sakyčiau labai nagli studentai. jeigu jau ir tu nugirdai, tai tikrai garsiai turėjo kalbėti. Vis tik baigiamasis egzaminas. kažkaip aš nedrįsčiau šitaip elgtis. Ką čia apie valstybinį, aš net per eilinius egzus nusirašinėti net nebandau. kažkaip man gėda.

Tai ir man tas pats, 1 kartą gyvenime turėjau paruoštukę, bet prieš pat egzą išsiėmiau iš kišenės ir palikau rankinuke...nemoku ir labai bijau nusirašinėti schmoll.gif
Mėnulį, gal rezultatą metodininkė telefonu pasakytų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 05 25, 09:01)
Mėnulį, gal rezultatą metodininkė telefonu pasakytų  bigsmile.gif

Jau susitariau. Skambinau į katedrą, sakė už valandos bus katedros tinklapyje. Laukiu kaip ant adatų.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 05 25, 10:09)
Jau susitariau. Skambinau į katedrą, sakė už valandos bus katedros tinklapyje. Laukiu kaip ant adatų.

ct katedros g.gif ? nes viena kloegė laukia taip pat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 25 gegužės 2010 - 09:32
Mėnuli, sveikinu, nes kaip matau nei vieno neišlaikiusio nėra thumbup.gif

Smalsu buvo pažiūrėti bendrus rezultatus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satide: 25 gegužės 2010 - 10:10
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 05 25, 09:32)
ct katedros  g.gif ? nes viena kloegė laukia taip pat  smile.gif

taip. matau, jau yra. gavau 6. Nors ir nedaug, bet džiaugiuosi.
Papildyta:
QUOTE(Satide @ 2010 05 25, 10:06)
Mėnuli, sveikinu, nes kaip matau nei vieno neišlaikiusio nėra  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . Beliko tik diplomą pasiimti.

O kaip jums merginos TT? Ar išsilaikėt?
Atsakyti
sveikinimai išlaikiusioms smile.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 05 24, 18:23)
aš tai negalėjau susikaupti per tas jų racijas  doh.gif ar kaip ten vadinasi tie dalykai  rolleyes.gif

pas mus jokių racijų nebuvo g.gif o tiesiog bardakas biggrin.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 24, 20:27)
o kokie klausimai buvo?
Ar leido naudotis konstitucijomis (Lietuvos, uzsienio)?

įdėjau vakar į MRU valstybinių temą smile.gif
aha, leido, LR KOnstitucija ir programa. Kurių pritrūko ir referentės lakstė švieteliojo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su pabaiga... Dziaugiuosi, kad viskas gerai, ir visos viska islaike, net malonu skaityt, tikiuosi musu kitamet tas pats laukia-islaikymas biggrin.gif Nors ziauriai baisu galvoti, kai is skolu neislendi, viena islaikai, is kito turi. na bet sveikinu, jums teliko pasiimti diplomus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai visoms baigusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Uiii kaip baltai pavydziu biggrin.gif
O gal kas galit apuie tarptautines valstybini papasakoti? Ar nieks nelaiket?
Atsakyti
sveiki, gal zinote ar imanoma pasirinkti kursiniu temas is pirmo ir antro kurso dabar, o assiskaityti rugseji, jei esu akademinese atostogose?
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai baigusioms ir gavusioms puikius įvertinimus thumbup.gif 4u.gif Ir aš labai Jums pavydžiu unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinumus 4u.gif

Kartas nuo karto dar užbėgsiu čia paskaityti. Jeigu kiltų kokių klausimų, kreipkitės. Kiek galėsiu, tiek padėsiu.

Iki kolegės. gerų mokslų 4u.gif
Atsakyti