Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Kaip supratu is cia niekas nelaiket valstybinio tarptautines teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 05 27, 09:36)
Galit klaust, anokios čia paslaptys.
Daugiau dirbu su civiline. nors ir su administracine tenka susidurti, ir su baudžiamąja (privačiu kaltinimu).
Tik, kad egzas civilinės nelabai tepavyko. Draugė, kuri susiejo teorinius klausimus su užduotim, bet blogai atsakė į konkrečius užduoties klausimus, irgi tiek pat gavo.
Sakyčiau labai žemi visi balai buvo. perskaičiavau - septintukai devyni, šešetų aštuoniolika ir penketai aštuoni. Nei vieno 8,9,10. O užduotis nebuvo tokia iš sunkiųjų.
Papildyta:
Aš laikiau. 30 testo klausimų ir 1 teorinis trumpas. pažymį gerą gavau. bet testas sunkus. galima naudotis visa medžiaga, bet, kad per tokią krūvą sunku ką rasti.

Aciu Menuliuk. smile.gif
Gal atsimeni mazdaug kokie klausimai?
Atsakyti
QUOTE(krabux @ 2010 05 26, 22:26)
Sveikos, o gal kartais yra laikiusiu politologija pas A. Visockaite?

laikiau, sunku. 10 klausimu su vienu tasingu atsakymu, 10 klausimu su n taisingu atsakymu ir berdos 8 ar 9 atviri.
Naudotis galima viskuo, bet nelabai ka speji rasti.
Siulyciau paskaityti visus jos nurodytus straipsnius.

QUOTE(shiubidiuby @ 2010 05 27, 01:00)
dar turiu klausima ar uz praktikAa rasomas pazymys traukiamas i bendra vidurki, ar tik kreditai?

bent jau pas mane uz praktika tik iskaita irasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 27, 16:51)
laikiau, sunku. 10 klausimu su vienu tasingu atsakymu, 10 klausimu su n taisingu atsakymu ir berdos 8 ar 9 atviri.
Naudotis galima viskuo, bet nelabai ka speji rasti.
Siulyciau paskaityti visus jos nurodytus straipsnius.
bent jau pas mane uz praktika tik iskaita irasyta  smile.gif

as bandysiu kita savaite laikyti blink.gif perskaiciau visa medziaga, bet naudos kazin kiek bus ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kazkas cia kalbejo, kad yra kazkokia pilka knyga Tarptautines, kur yra visos konvencijos, siandiena buvau universitete, na nieko panausaus neradau, keleta konvenciju atsisveciau. Gal galima konkreciau? o dar geriau gal kas kompiuteri turi 4u.gif ir dar tos kurios jau baiget universiteta, gal dar turit medziaga is europos sajungos teises rolleyes.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 05 27, 20:55)
Sveikos.
Kazkas cia kalbejo, kad yra kazkokia pilka knyga Tarptautines, kur yra visos konvencijos, siandiena buvau universitete, na nieko panausaus neradau, keleta konvenciju atsisveciau. Gal galima konkreciau? o dar geriau gal kas kompiuteri turi  4u.gif ir dar tos kurios jau baiget universiteta, gal dar turit medziaga is europos sajungos teises  rolleyes.gif ???

Ta pilka knyga - V.Vadapalo "pagrindiniai dokumentai ir jurisprudencija".
Štai tokia: user posted image
Pati turiu tik knygą, kompiuterinio varianto ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonbeaM: 28 gegužės 2010 - 06:17
QUOTE(Arija2003 @ 2010 05 27, 20:55)
Sveikos.
Kazkas cia kalbejo, kad yra kazkokia pilka knyga Tarptautines, kur yra visos konvencijos, siandiena buvau universitete, na nieko panausaus neradau, keleta konvenciju atsisveciau. Gal galima konkreciau? o dar geriau gal kas kompiuteri turi  4u.gif ir dar tos kurios jau baiget universiteta, gal dar turit medziaga is europos sajungos teises  rolleyes.gif ???

ta pilka knyga Vilenas Vadapalas Tarptautine teise ( pagrindiniai dokumentai ir jurisprudencija) taip sita knyga vadinasi kur yra nemazai konvenciju be to sia knyga leis naudotis ir per egza is viso 295 psl uzsisakyk biblej ir gausi dar liepe perskaityt Michael Akehurst Peter Malanczuk Šiuolaikinis tarptautines teises ivadas dar yra tarptautine teise vadovelis
Atsakyti
QUOTE(krabux @ 2010 05 27, 15:40)
Aciu Menuliuk.  smile.gif
Gal atsimeni mazdaug kokie klausimai?

Baik tu, ką ten beatsiminsi. Tik vienas kiek galvoje šmėžuoja - kas iš išvardintų personų yra kažkokios tai teorijos šalininkai.
Klausimai, kaip briunetė parašė - 10 su vienu teisingu atsakymu, 10 - su n teisingų, dar 10, nebepamenu kiek teisingų. ir 1 atviras klausimas.
Atsakyti
QUOTE(krabux @ 2010 05 26, 22:26)
Sveikos, o gal kartais yra laikiusiu politologija pas A. Visockaite?

Man tai kokie 4 klausimai buvo lygiai tokie patys kaip ir emokymo teste pasiziurek tuos testus
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2010 05 28, 05:24)
ta pilka knyga Vilenas Vadapalas Tarptautine teise (  pagrindiniai dokumentai ir jurisprudencija) taip sita knyga vadinasi kur yra nemazai konvenciju be to sia knyga leis naudotis ir per egza is viso 295 psl uzsisakyk biblej ir gausi dar liepe perskaityt Michael Akehurst Peter Malanczuk Šiuolaikinis tarptautines teises ivadas  dar yra tarptautine teise vadovelis

Aciu uz info;)
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 05 28, 08:59)
Baik tu, ką ten beatsiminsi. Tik vienas kiek galvoje šmėžuoja - kas iš išvardintų personų yra kažkokios tai teorijos šalininkai.
Klausimai, kaip briunetė parašė - 10 su vienu teisingu atsakymu, 10 - su n teisingų, dar 10, nebepamenu kiek teisingų. ir 1 atviras klausimas.

matot kaip, o pas mus kiek kitaip buvo, prie testiniu dar atviru 10 ar 9 g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 28, 10:18)
matot kaip, o pas mus kiek kitaip buvo, prie testiniu dar atviru 10 ar 9  g.gif

tai gal testai skiriasi pagal spec. nes pvz. teises ir valdymo studentam darba reikejo rasyti kazkoki g.gif o teises studentam - ne. tai gal ir testai skirtingi
Atsakyti