Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

mergtaites uzsukite i plepalu temele smile.gif

http://www.supermama...;#entry36335436
laukiamos visos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 07, 13:19)
idedu cia naujos temos sariuka, kas blogai rasykit man pakeisiu kol dar naujos temos ner smile.gif
lauksiu smile.gif

4u.gif

labai grazus sarasiukas smile.gif manau gera ideja ideti i tema pries nauja kuriant, kad visos paziuretu ir patikslintu, jei kas neteisingai parasyta thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 07, 16:16)
labai grazus sarasiukas smile.gif manau gera ideja ideti i tema pries nauja kuriant, kad visos paziuretu ir patikslintu, jei kas neteisingai parasyta  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Kavyte pasiule idet sarasiuka, kad sutikrintu panos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 07 balandžio 2010 - 15:19
QUOTE(justyte** @ 2010 04 07, 16:19)
idedu cia naujos temos sariuka, kas blogai rasykit man pakeisiu kol dar naujos temos ner smile.gif
lauksiu smile.gif

4u.gif

user posted image

labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik radau klaidele ax.gif turetu buti ten kur pavadinimas - kelia link holivudines sypsenos pradejusios,parasyta praejusios.. ax.gif tai as ir ziuriu negi jau as praejau lotuliukas.gif

QUOTE(justyte** @ 2010 04 07, 16:45)
Jau padariau didziosiom, cia jau per ziopluma gavosi.. doh.gif

tai the_wanted ir su damon?

oj nzn ..kad man rods lyg damon nelabai iziuriu ft blush2.gif
na va sudejau foto naujesnes...
beje pokyciai kaip ir sustojo..daugiau nieko ir nepastebiu.. ax.gif laukiu rytojaus...pagaliau pagaliau pavers bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 07 balandžio 2010 - 15:32
QUOTE(Tinar @ 2010 04 07, 16:24)
labai grazu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  tik radau klaidele ax.gif turetu buti  ten kur pavadinimas - kelia link holivudines sypsenos pradejusios,parasyta praejusios.. ax.gif tai as ir ziuriu negi jau as praejau lotuliukas.gif
kad the wanted su metaliniais.. g.gif
beje pokyciai kaip ir sustojo..daugiau nieko ir nepastebiu.. ax.gif laukiu rytojaus...pagaliau pagaliau pavers bigsmile.gif

aciu 4u.gif 4u.gif D raide praleidau doh.gif aciu, kad pataisot, kai dariau tai jau net nemaciau savo klaidu, nes viskas myrga marga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 07 balandžio 2010 - 15:31
QUOTE(justyte** @ 2010 04 07, 17:29)
aciu  4u.gif  4u.gif  D raide praleidau  doh.gif aciu, kad pataisot, kai dariau tai jau net nemaciau savo klaidu, nes viskas myrga marga smile.gif

nieko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 04 07, 16:33)

tavo dantukai jau beveik lanke stovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 04 07, 16:24)
labai grazu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  tik radau klaidele ax.gif turetu buti  ten kur pavadinimas - kelia link holivudines sypsenos pradejusios,parasyta praejusios.. ax.gif tai as ir ziuriu negi jau as praejau lotuliukas.gif
oj nzn ..kad man rods lyg damon nelabai iziuriu ft blush2.gif

nu man atrodo, kad su damon The_wanted smile.gif paziurekit musu albumuke smile.gif as ne specas, bet jie skiriasi pvz nuo Justytes** breketuku smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
tiesa sakant snd issigandau..nes labai senai ziurejau is arti pirmaja ft..
ir kazkaip atsiverciau namuose folderi kur darytos pirmosios ft..net akys issprogo.. blush2.gif blush2.gif aisku dar toli iki idealo..bet jau dalis kelelio iveikta..bent jau kazkas juda i prieki..
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 04 07, 17:34)
tavo dantukai jau beveik lanke stovi smile.gif

aciu, na bet dar priekiniams kazkaip truksta vietos atsistoti i ta lanka.. blush2.gif

QUOTE(breketininke @ 2010 04 07, 17:35)
nu man atrodo, kad su damon The_wanted smile.gif paziurekit musu albumuke smile.gif as ne specas, bet jie skiriasi pvz nuo Justytes** breketuku smile.gif  rolleyes.gif

jo man ir atrodo kad damonai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 04 07, 16:40)
tiesa sakant snd issigandau..nes labai senai ziurejau is arti pirmaja ft..
ir kazkaip atsiverciau namuose folderi kur darytos pirmosios ft..net akys issprogo.. blush2.gif  blush2.gif aisku dar toli iki idealo..bet jau dalis  kelelio iveikta..bent jau kazkas juda i prieki..
Papildyta:
aciu, na bet dar priekiniams kazkaip truksta vietos atsistoti i ta lanka.. blush2.gif
jo man ir atrodo kad damonai... ax.gif

na per du men tikrai yra pasikeitimai i gera smile.gif smile.gif

mano breketukai kitokie biski, skiriasi nuo daugeliu metaliniu smile.gif na nzn, as jos paklausiu ar damon pas ja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 07 balandžio 2010 - 15:43
Labas koleges biggrin.gif 4u.gif
Na kaip suprantu mano irgi DAmon lotuliukas.gif
Super saraselis, tik dar prie manes galima prirasyti, kad apacia sudeta jau kovo 30d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 10:37)
Negaliu patikėti..  bigsmile.gif  Ką tik skambino iš Ortodontijos Centro, tai ryt man jau deda breketus..  bigsmile.gif  Aš net higienos nespėjau pasidaryti..  doh.gif  Dar bandysiu rast, gal šiandien kur nors padarytų.. Kaip greitai čia viskas..  smile.gif
skaičiau senas temas, sakei, kad jie labai atsikišę.. Tai ir nenorėjau šitų..  smile.gif

nu as gi sakiau kad tu turi blata irnesakyk.gif hihihi.gif tai ryt kelinta varai? viena panecka is musu irgi varo pirmam vizitui ax.gif
Atsakyti