Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

QUOTE(the_wanted @ 2010 04 07, 17:33)
Labas koleges biggrin.gif  4u.gif
Na kaip suprantu mano irgi DAmon  lotuliukas.gif
Super saraselis, tik dar prie manes galima prirasyti, kad apacia sudeta jau kovo 30d smile.gif

labas smile.gif aciu smile.gif sorry nezinojau.. 4u.gif tuoj pataisysiu
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 07, 17:40)
nu as gi sakiau kad tu turi blata  irnesakyk.gif  hihihi.gif tai ryt kelinta varai? viena panecka is musu irgi varo pirmam vizitui  ax.gif

Nu gerai, gerai, turiu blatą.. lotuliukas.gif Sakė jai labai patinka tokios pacientės, kurios ateina ir žino ko nori.. lotuliukas.gif Tai turbūt ir "blatina" mane dabar, kad jau labai jai patikau.. lotuliukas.gif Man ryt 13h.. 4u.gif Gal prasilenksim su ta mergaite.. smile.gif Tik bėda, kad nežinau, kaip atrodo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 19:13)
Nu gerai, gerai, turiu blatą..  lotuliukas.gif  Sakė jai labai patinka tokios pacientės, kurios ateina ir žino ko nori..  lotuliukas.gif  Tai turbūt ir "blatina" mane dabar, kad jau labai jai patikau..  lotuliukas.gif  Man ryt 13h..  4u.gif  Gal prasilenksim su ta mergaite..  smile.gif  Tik bėda, kad nežinau, kaip atrodo..  rolleyes.gif

Kaip del higienos? radai kur nors laisva vieta?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 07, 19:30)
Kaip del higienos? radai kur nors laisva vieta?

Radau, užsirašiau 17.30 šiandien, laukiu ir man paskambina, sorry, negalėsim jūsų priimti.. unsure.gif Tai bandžiau susirast iš naujo, bet be šansų.. Šiandieną jau niekas, o ryt ryte irgi nėra vietų.. doh.gif Tai reikės su ja ryt pasikalbėt, gal jau susidėjus pasidaryčiau iškart, gal nebus labai blogai..
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 19:47)
Radau, užsirašiau 17.30 šiandien, laukiu ir man paskambina, sorry, negalėsim jūsų priimti..  unsure.gif  Tai bandžiau susirast iš naujo, bet be šansų.. Šiandieną jau niekas, o ryt ryte irgi nėra vietų..  doh.gif  Tai reikės su ja ryt pasikalbėt, gal jau susidėjus pasidaryčiau iškart, gal nebus labai blogai..

as nesidariau higienos pries breketu dejima, nors man ir nereikejo smile.gif
Atsakyti
sveikos,dar norejau paklausti kokia kaina konsultacijos pas Latkauskiene? Pamirsau paklausti
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 07, 19:53)
as nesidariau higienos pries breketu dejima, nors man ir nereikejo smile.gif

Tai, manau, ne aš pirma ir ne paskutinė, kuri be higienos susidės.. Tik pačiai daug smagiau būtų, kai žinočiau, kad dantukai visiškai švarūs.. smile.gif Nu, bet ką padarysi, negalvojau, kad čia taip greitai viskas bus..
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 17:47)
Radau, užsirašiau 17.30 šiandien, laukiu ir man paskambina, sorry, negalėsim jūsų priimti..  unsure.gif  Tai bandžiau susirast iš naujo, bet be šansų.. Šiandieną jau niekas, o ryt ryte irgi nėra vietų..  doh.gif  Tai reikės su ja ryt pasikalbėt, gal jau susidėjus pasidaryčiau iškart, gal nebus labai blogai..

ot kokie parsai, kad ne tik atsauke siandienini vizita, bet ir rytoj nesugebejo taves priimti, as tai buciau jiem paaiskinus kaip man sugadino visus planus aggressive.gif
gal dar ryte kur rasi iki 13 val? pereik per kelis kabinetus, gal kur pasiseks?

ar teisingai supratau, kad tu Lietuvoj tik laikinai, kazkokiam uzsieny gyveni?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 07, 19:55)
sveikos,dar norejau paklausti kokia kaina konsultacijos pas Latkauskiene? Pamirsau paklausti

Man per konsultaciją dar atspaudus nuėmė, tai aš 90lt sumokėjau.. Pati konsultacija, tai 60lt buvo, nes atskirai kainas parašė.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 04 07, 19:57)
ot kokie parsai, kad ne tik atsauke siandienini vizita, bet ir rytoj nesugebejo taves priimti, as tai buciau jiem paaiskinus kaip man sugadino visus planus  aggressive.gif
gal dar ryte kur rasi iki 13 val? pereik per kelis kabinetus, gal kur pasiseks?

ar teisingai supratau, kad tu Lietuvoj tik laikinai, kazkokiam uzsieny gyveni?

Žinok, aš šiandien į ne vieną kliniką skambinau.. doh.gif Daug kur higienistai tik vieną dieną per savaitę dirba, tai sunku vietą gauti, kai jau rytdienai reikia.. unsure.gif

O LT aš būnu kas kelis mėnesius.. Pora mėn. LT, porą išvykstu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 20:00)
Man per konsultaciją dar atspaudus nuėmė, tai aš 90lt sumokėjau.. Pati konsultacija, tai 60lt buvo, nes atskirai kainas parašė..  4u.gif
Papildyta:
Žinok, aš šiandien į ne vieną kliniką skambinau..  doh.gif  Daug kur higienistai tik vieną dieną per savaitę dirba, tai sunku vietą gauti, kai jau rytdienai reikia..  unsure.gif

O LT aš būnu kas kelis mėnesius.. Pora mėn. LT, porą išvykstu..  4u.gif

as 50 lt mokejau, kiba pabrango g.gif
tai parasyk kur buni uzsieny? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(materiallove @ 2010 04 07, 19:55)

o radai kaip davaziuot iki klinikos? kelinta tau vizitas?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 07, 20:14)
as 50 lt mokejau, kiba pabrango  g.gif
tai  parasyk kur buni uzsieny?  tongue.gif

Gal ir pabrango, arba man "pa blatu".. lotuliukas.gif

Būnu Norvegijoje.. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 20:15)
Gal ir pabrango, arba man "pa blatu"..  lotuliukas.gif

Būnu Norvegijoje..  tongue.gif  biggrin.gif

aha, pa blatu brangiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif na gal uz skubos tvarka prirase 10 lt.
tu ten mokais? ar dirbi?
Atsakyti