Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

QUOTE(natale @ 2010 04 07, 20:18)
aha, pa blatu brangiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na gal uz skubos tvarka prirase 10 lt.
tu ten mokais? ar dirbi?

Na, pažiūrėsim, kiek ta mergina ryt sumokės.. smile.gif Ir bus matyt ar aš čia už gražias akis primokėjau ar tikrai pabrango.. smile.gif

O Norvegijoj dirbu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 20:21)
Na, pažiūrėsim, kiek ta mergina ryt sumokės..  smile.gif  Ir bus matyt ar aš čia už gražias akis primokėjau ar tikrai pabrango..  smile.gif 

O Norvegijoj dirbu..  4u.gif

Jauciu Norvegija paima antra vieta po Anglu ir Airijos kur lietuviu daugiausiai. sako dar taip : tu ne lietuvis jei dar Londine nebuvai lotuliukas.gif
mano kursiokas isvaziavo padirbet i Norvegija ,taip ir negrizo pabaigti mosklus.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 07, 20:24)
Jauciu Norvegija paima antra vieta po Anglu ir Airijos kur lietuviu daugiausiai. sako dar taip : tu ne lietuvis jei dar Londine nebuvai  lotuliukas.gif
mano kursiokas isvaziavo padirbet i Norvegija ,taip ir negrizo pabaigti mosklus.

Tuoj mus pomidorai2.gifposter_offtopic.gif biggrin.gif
Atsakyti

o radai kaip davaziuot iki klinikos? kelinta tau vizitas?
[/quote]
na vaziuoti bandysiu su troleibusais smile.gif vizitas 18,30,labai nekantrauju ir kartu jaudinuosi
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 07, 20:36)
na vaziuoti bandysiu su troleibusais smile.gif  vizitas 18,30,labai nekantrauju ir kartu jaudinuosi

Nesijaudink, tikrai nėra dėl ko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 07, 20:38)
Nesijaudink, tikrai nėra dėl ko..  4u.gif

jo, tikrai, svarbu nepergyvenk ir viska viska klausinek. gal ji pasirodys biski griezta, bet siaip tai ji faina moteriske thumbup.gif sekmes ryt. jauciu ryt sunku bus islaukti kada jau vizitas. biggrin.gif
ir to blondie- girl, as kuriau tema, galim kalbet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=materiallove,2010 04 07, 18:36]
o radai kaip davaziuot iki klinikos? kelinta tau vizitas?
[/quote]
na vaziuoti bandysiu su troleibusais smile.gif vizitas 18,30,labai nekantrauju ir kartu jaudinuosi
[/quote]

viskas bus gerai, pamatysi. tai cia i pirma konsultacija eini kaip suprantu? nuotraukas jau turi pasidarius?

beje nezinau kokiu ten laiku visi darbus baigia, bet gali buti daug zmoniu tuo laiku is darbu ir paskaitu, tai duok sau pakankamai laiko, kad nepaveluotum. arba isvis gali anksti atvaziuoti ir po akropoli ar laisves aleja pavaikstineti. nuo laisves alejos tik 1 stotele i kalna, visi troleibusai tinka (tik nesumaisyk su ozeskienes stotele). arba gali peskom uzlipti i virsu, karo muziejaus desinej pusej yra laiptukai kurie atveda iki pat zemaiciu g stoteles.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 07, 20:43)
jo, tikrai, svarbu nepergyvenk ir viska viska klausinek. gal ji pasirodys biski griezta, bet siaip tai ji faina moteriske  thumbup.gif  sekmes ryt. jauciu ryt sunku bus islaukti kada jau vizitas.  biggrin.gif
ir to blondie- girl, as kuriau tema, galim kalbet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu tada gerai, galim plepėt.. lotuliukas.gif

O man Dalia kaip tik visai nepasirodė griežta, kaip tik labai paprasta ir draugiška.. smile.gif Su šypsena priėmė, viens du, viską išaiškino ir laisva.. smile.gif Gal man dėl to taip pasirodė, kad aš nuėjau jau daug apie tai žinodama, o kai žmogus nueina visai "žalias" gal viskas visai kitaip ir atrodo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 07, 18:43)
jo, tikrai, svarbu nepergyvenk ir viska viska klausinek. gal ji pasirodys biski griezta, bet siaip tai ji faina moteriske  thumbup.gif  sekmes ryt. jauciu ryt sunku bus islaukti kada jau vizitas.  biggrin.gif
ir to blondie- girl, as kuriau tema, galim kalbet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Natale cool.gif new_russian.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 07 balandžio 2010 - 19:47

viskas bus gerai, pamatysi. tai cia i pirma konsultacija eini kaip suprantu? nuotraukas jau turi pasidarius?

beje nezinau kokiu ten laiku visi darbus baigia, bet gali buti daug zmoniu tuo laiku is darbu ir paskaitu, tai duok sau pakankamai laiko, kad nepaveluotum. arba isvis gali anksti atvaziuoti ir po akropoli ar laisves aleja pavaikstineti. nuo laisves alejos tik 1 stotele i kalna, visi troleibusai tinka (tik nesumaisyk su ozeskienes stotele). arba gali peskom uzlipti i virsu, karo muziejaus desinej pusej yra laiptukai kurie atveda iki pat zemaiciu g stoteles.
[/quote]

jo einu i pacia pirma,todel labiausiai ir jaudinuosi. Nuotrauka turiu panoramine,tikiuosi kad uzteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 07, 20:50)

jo einu i pacia pirma,todel labiausiai ir jaudinuosi. Nuotrauka turiu panoramine,tikiuosi kad uzteks  4u.gif

Užteks.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 07, 20:46)

aha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
gerai cia sakai drinks_cheers.gif
Atsakyti