Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 23:13)
Nesuprantu,kada pabaigs sinoptikai gazdinti salnomis.Pranesa ir nezinai ar jos bus ar ne. ax.gif

Negirdėjau orų prognozės, tai tikiuosi, kad nebus ax.gif
Atsakyti
Sake dirvozemio pavirsiuje galimos salnos iki -2
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 10, 00:00)
Sake dirvozemio pavirsiuje galimos salnos iki -2

Bus kaip bus - visos gėlės lauke mastau.gif
Atsakyti
Na as kiek suprantu dirvos pavirsiuje,tai prie namu neturetu buti salnu. ax.gif
Atsakyti
šalnos nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2010 05 08, 17:26)
Va mano pernykste kompozicija.Gal ir jums patiks mirksiukas.gif
user posted image

labai grazu wub.gif o kiek i toki vazona reikia geliu sodinti,kad vietos pakaktu visoms grozybems g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reksnyte: 10 gegužės 2010 - 17:42
kodėl čia taip tylu g.gif matyt visos džiaugiasi žiedais wub.gif
Atsakyti
O man toks klausimas iškilo ar nusipirkus pelargonijas jau pasodintas į vazonus būtina jas persodint,nors vazonai tinkamo dydžio.Mano anyta sakė,kad reiktų persodint,nes gėlininkai parduoda gėles įsodintas tik šiltnamiams tinkamoj žemėj.Jos jau žydi,tai nesinori bereikalo judinti.
Atsakyti
Jei žydi, težydi, nes turės adaptuotis, prigyt ir t.t. jei žydi, tai visko pakanka ir nėr reikalo persodinėt ypač kai gėliapuodžiai geri, reikia tik patręšt laiks nuo laiko.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 13, 16:15)
Jei žydi, težydi, nes turės adaptuotis, prigyt ir t.t. jei žydi, tai visko pakanka ir nėr reikalo persodinėt ypač kai gėliapuodžiai geri, reikia tik patręšt laiks nuo laiko.

O kompleksinės universalios gėlių trašos tinka?Pas mane tokios tabletės kur litre reik ištirpint ir į mėnesį kartą ar kiek ten tręšt,tipo lauko ir kambarinėm gėlėm,mano orchidėjom tai jos patinka. 4u.gif
Atsakyti
Pelargonijoms geriausia Kemiros žydintiems..aš pati Schultz trąšom palieju..tai pastebėjau, kad krūmukai nedideli išauga, bet gausiai žydi...Uošviai kompleksinėm tręšia - tada labai išauga pats krūmas, bet irgi gerai žydi..bet iš esmės svarbiau neperliet ir nepertręšt.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 13, 16:15)

o man gėlių verslu užsiimantys žmonės sako, kad reikia persodint, net jei ir atrodo, kad pakankamo dydžio vazonas...
Atsakyti