Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

pelargonijas galima auginti nepersodinant du metus. Rudenį nurėžti kasas, žiemos pabaigoj pakartoti ir atėjus pavasariui laukti gražiai beatsinaujinančių kupstelių.
Gal prekybininkai apie kitas gėles kalbėjo. Beje, Išdykėlė pardavinėja paruoštus, suformuotus pilnai augalus, didelis vargas būtų gražiai nusvirusius krūmelius persodinėt ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Violeta* @ 2010 05 13, 19:40)
Uošviai kompleksinėm tręšia - tada labai išauga pats krūmas, bet irgi gerai žydi..bet iš esmės svarbiau neperliet ir nepertręšt.

O kaip jos atrodo? Žalios granulės? Tos pačios, kuriomis ir daržus galima tręšti? Mano viena pažįstama kompaktines jomis tręšia - visai neblogai, ir pigiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 05 20, 14:13)
O kaip jos atrodo? Žalios granulės? Tos pačios, kuriomis ir daržus galima tręšti? Mano viena pažįstama kompaktines jomis tręšia - visai neblogai, ir pigiai. ax.gif

O kaip pas tave gelynai mirksiukas.gif As siemet saviskemis labai nepatenkinta schmoll.gif Daugiau turbut per ziema nelaikysiu. Visiska nesamone siemet pas mane. Tos, kur pirkau kelis daigelius, dabar geriausiai atrodo. Visos kitos doh.gif Gal kai sejinukes suaugs ir normaliai bus g.gif
Atsakyti
Labai suplake palergonijas vejas. blink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nusipirkau siandien pora didziaziedziu pelargoniju, labai man jos grazios wub.gif bet va dabar paskaiciau, kad jos tik iki vasaros vidurio zydi? blink.gif galvojau dar dasipirkti, ivairesniu spalvu, bet jei puse vasaros stoves tik zali krumeliai, tai net ir nebezinau g.gif
Atsakyti
sveikos gal pasakysit kodel nudziusta jau sukrauti pelargoniju ziedukai g.gif ?
nusipirkau akcijiniu jau su ziedukais o kai isodinau i zeme tai ziuriu kad jie dziusta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isabelaa: 24 gegužės 2010 - 08:29
Gal nuo persodinimo sustresavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 24, 10:42)
Gal nuo persodinimo sustresavo g.gif

bet jau taip atsargiai sukisau g.gif . is ten pat pirkau ir ragane tai ja isodinus galiukai nuleipo ir nudziuvo g.gif
Atsakyti
Merginos, ar pelargonijos bijo šalnų, žada ketvirtadienį ir penktadienį? 4u.gif
Atsakyti
pelargonijos - vienos is atspariausiu salnoms...tad jas auginti galima su ramia sazine - augs ir zydes iki pat rudens salnu ir dar net po ju
i lovelius sodinu svyrancias pelargonijas, o i didesnius vazonus - krumines, tame tarpe dar imaisau kitu gelyciu - nuostabiai atrodo
labai svarbu mylet, patrest ir kartais pakirpt smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eirian: 24 gegužės 2010 - 14:30
QUOTE(eirian @ 2010 05 24, 15:17)

labai svarbu mylet, patrest ir kartais pakirpt smile.gif

Kokie grožiai wub.gif O kada jas reikia pakirpti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 05 24, 13:59)
Merginos, ar pelargonijos bijo šalnų, žada ketvirtadienį ir penktadienį? 4u.gif

Tikrai bijo...Kadangi tas metas, kai visos pilnos pumpurų, manau, verta pasirūpint, kad nenušaltų - nusikilnot į balkonų vidų, ar pridengt kuo..
net ir žiemą žemiausia temperatūrą, kurią jos išbūna, yra + 3C..

Kitu atveju pumpurai nugels, pajuos ir nukris..lapai paraus nuo šalčio, vėliau nukris..reiks laiko atsigavimui...

Kai pelargonijos pačiam gražume, kvailystė būtų nieko nedaryt ir tiek puoselėtam grožiui leist prapult.. doh.gif

Aš bent savo nusikraustysiu į balkono vidų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 24 gegužės 2010 - 17:55