Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

QUOTE(kair47 @ 2010 06 27, 18:49)
Mano svyrancios pelargonijos.

Kiek spalvų bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nerealiai gražiai atrodo wink.gif
aš šiemet pirmą kartą auginu pelargonijų savo balkone, turiu dvi kompaktines ir tris svyrančias. Dvi skirtingų spalvų susodinau į vieną, atrodo laikosi šauniai wink.gif ir poto kai paskaičiau, kad patinka ankštai, tai gerai, kad nepuoliau persodinti į didesnius, nes jau buvau nusipirkusi didesnių vazonų... Šiaip puikios gėlės, labai gražios, mama sakė, kad orą valo biggrin.gif ir šiaip nereiklios. Tiesiog svajonė! smile.gif
Atsakyti
Esu galutinai šias gėles įsimylėjusi, akys džiaugiasi, žiūrint į čia patalpintas nuotraukas thumbup.gif

Beje, labai gražių svyrančių pelargonijų mačiau Palangoj, Basanavičiaus g. pradžioje tokie stulpai jomis apsodinti, o spalvų, o vešlios wub.gif

Šiemet pirmą kartą auginau jas iš sėklų, tai bandau parodyti, ką turiu pas save ax.gif

Paprastutės kompaktinės:
user posted image

Skleidžiasi nauja spalva:
user posted image

Skleidžiasi nykštukė svyranti:

user posted image

Čia likusios vazonėliuose- labai mažutės wub.gif Gal joms trūksta ko nors g.gif Bet pumpurus krauna, nujaučiu, kad bus įdomesnių spavų, nes tos raudonos pirmoje nuotraukoje iš to paties sėklų mišinio, bet visas kitas stipriai praaugo g.gif Trys iš jų- svyrančios (irgi iš sėklų), bet jau tokios smulkutės wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 06 30, 11:37)
Esu galutinai šias gėles įsimylėjusi, akys džiaugiasi, žiūrint į čia patalpintas nuotraukas thumbup.gif

Beje, labai gražių svyrančių pelargonijų mačiau Palangoj, Basanavičiaus g. pradžioje tokie stulpai jomis apsodinti, o spalvų, o vešlios wub.gif 

Šiemet pirmą kartą auginau jas iš sėklų, tai bandau parodyti, ką turiu pas save ax.gif

Čia likusios vazonėliuose- labai mažutės wub.gif  Gal joms trūksta ko nors g.gif  Bet pumpurus krauna, nujaučiu, kad bus įdomesnių spavų, nes tos raudonos  pirmoje nuotraukoje iš to paties sėklų mišinio, bet visas kitas stipriai praaugo g.gif Trys iš jų- svyrančios (irgi iš sėklų), bet jau tokios smulkutės wub.gif

Mano truputį gelsta po tokių lietingų orų, tai gal ir tavosioms drėgmės per daug? smile.gif
Atsakyti
Labai gražios visų pelergonijos 4u.gif

Aš besisvečiuodama Žemaitijoj užtikau margalapes pelargonijas..nusipirkau vieną - baisiai gražūs tie margi lapai - tinkamai išgenint galima suformuot gražų spalvotą medelį.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 30, 20:44)
Labai gražios visų pelergonijos 4u.gif

Aš besisvečiuodama Žemaitijoj užtikau margalapes pelargonijas..nusipirkau vieną - baisiai gražūs tie margi lapai - tinkamai išgenint galima suformuot gražų spalvotą medelį.

Lauksime suformuoto medelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradejom po truputi bujot biggrin.gif

user posted image

ir naslaitine vis dar ziedais mane dziugina smile.gif

user posted image
Atsakyti
ohohooooo,o čia iš sėklų ar daigus pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 07 06, 12:35)
ohohooooo,o čia iš sėklų ar daigus pirkot?

Kur loveliuose, tai is senuku daigu pirkau ir dar prisidaiginau nuo ju, o naslaitine tai iskart tokia didziule pagriebiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 06, 12:05)
Pradejom po truputi bujot biggrin.gif

vazonai labai gražūs. Tik įdomu, kiek metų jie tokie išvaizdūs bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 06, 13:38)
vazonai labai gražūs. Tik įdomu, kiek metų jie tokie išvaizdūs bus? g.gif

Na tu kokosiniu ideklu yra pirkt, taigi ne beda, o i vidu esu iklojusi celofana, kad ilgiau tarnautu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 06, 12:05)

ir naslaitine vis dar ziedais mane dziugina smile.gif

bigsmile.gif eina sau kokia gerule wub.gif
Atsakyti