Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

QUOTE(kair47 @ 2010 06 23, 16:18)
Štai ir mano gėlytės.user posted image

oi kokie ziedeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
rodausi savo naslaitine
user posted image
Atsakyti
Mano grožiai:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 06 25, 20:08)
rodausi savo naslaitine

Graži wub.gif Ar jos priežiūra kaip ir kitų pelargonijų? ax.gif
Atsakyti
Kokios nerealios pelargonijos! Kur tokiu grazuoliu randate pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 26, 00:04)
Graži  wub.gif  Ar jos priežiūra kaip ir kitų pelargonijų? ax.gif

as tai priziuriu kaip ir kompaktines, neisrankios jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 06 26, 10:19)
as tai priziuriu kaip  ir  kompaktines, neisrankios jos biggrin.gif

o jos taip pat, mėgsta saulę, nebijo lietaus? 4u.gif
mano kompaktinės tai lietaus akivaizdu bijo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 06 26, 14:34)
o jos taip pat, mėgsta saulę, nebijo lietaus?  4u.gif
mano kompaktinės tai lietaus akivaizdu bijo sad.gif

oi zinokit nezinau del lietaus , pas mane tai jos ant lauko palanges pasatytos , tai lietaus negauna, nebent kelis lasus ir ten jauciasi puikiai. Bet parasiusi apie lietu , atsakete man paciai i klausima. mat turiu ir as kelias kompaktines ir tik viena is ju auga prastai- ta kuri ant sulinio . Vis galvodavau kas jai yra ,kad lapai tokie aptriuse ir ziedai " susisuke", o kitos auga gerai, nors ir zeme ir trasos tai joms vienodos. Tai tikriausiai todel kad ant tiesioginio lietaus stovi blush2.gif , nes kitos tai prie kokiu krumu stovi ir gauna priedanga g.gif
Atsakyti
Tai pelargonijų lapai ir žiedai bijo vandens? O aš, kvaiša, balkone auginamą po dušu nuprausiu doh.gif Tikrai žiedų mažai ir lapai nekokie. doh.gif
Reikia patarimo - Pelargonijos mėgsta augti ankštuose vazonuose ar persodinti į didelį? 4u.gif
Atsakyti
palergonijoms reikia mazu vazonu, joms patinka kai kojas "sapudzia", jau kazkur cia buvo rasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 06 27, 12:25)
palergonijoms reikia mazu vazonu, joms patinka kai kojas "sapudzia", jau kazkur cia buvo rasyta biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tada tikrai geriau žydi ax.gif
Atsakyti
Mano svyrancios pelargonijos.user posted imageuser posted imageURL=http://www.radikal.ru][IMG]http://s59.radikal.ru/i166/1006/16/d3e59a575f5f.jpg' border='0' alt='user posted image' />5
Atsakyti