Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

QUOTE(Violeta* @ 2010 06 21, 08:45)

Jediara, kokios tavo mažiukės mielos wub.gif ...man regis, čia tos "mini"pelargonijos, kur suaugusios mažos būna, ar ne?

Ačiū 4u.gif Taip, čia mano "miniukės" ax.gif
Atsakyti
sveikutes
o prilijo lauke ziauriai, mano visi didieji vazonai su palergonijom niekaip isdziut nespeja, idomu ar jos nesupus, gal vazonus kur po stogu kist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 21, 13:27)

Normalus metodas - pelargonijas tiesiog parnešt vidun ir toliau augint viduje - ilgus dešimtmečius tai buvo pilnateisė kambarinė, o ne sezoninė gėlė. Vadinasi, jei turim mažai, parsinešam visas, jei daug - išdovanojam kas neturi - populiarinam, o sau pasiliekam puošt palanges tik pačius gražiausius "veislinius"augalus. Anksti pavasarį aplaužom ir turim daug.

Našlaitinę pelargoniją reikės pabandyti taip išlaikyti per žiemą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2010 06 21, 12:24)
As ir pirma karta nusipirkau sias gelytes(jauciu ne paskutini) lotuliukas.gif Ziuresiu kaip ten seksis augint ir daugint ax.gif
Gal galit pasakyt kokios cia pas mane,atrodo nesvyrancios? g.gif

Labai gražios spalvos svyrančios pelargonijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 06 21, 21:25)
sveikutes
o prilijo lauke ziauriai, mano visi didieji vazonai su palergonijom niekaip isdziut nespeja, idomu ar jos nesupus, gal vazonus kur po stogu kist  g.gif

Aš tai balkone pridariau daugiau skylių dugnuose su vinim, kad bent jau nubėgtų gerai... Šiaip per daug metų, kiek auginu, daug kartų plaukė, nenupuvo niekad pfu pfu pfu.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 06 21, 22:27)
Aš tai balkone pridariau daugiau skylių dugnuose su vinim, kad bent jau nubėgtų gerai... Šiaip per daug metų, kiek auginu, daug kartų plaukė, nenupuvo niekad pfu pfu pfu.

Aš tai juokinu kaimynus - tampau po stogu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2010 06 22, 19:44)
Aš tai juokinu kaimynus  - tampau po stogu  lotuliukas.gif

tai nors kaimynai turi ką veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 22, 19:50)
tai nors kaimynai turi ką veikti lotuliukas.gif

Man pramoga - gėlės, jiems - aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai ir mano gėlytės.user posted image
Atsakyti
QUOTE(kair47 @ 2010 06 23, 17:18)

Tikros gražuolės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kair47 @ 2010 06 23, 16:18)
Štai ir mano gėlytės.

Tos tamsios tai mane veeeža wub.gif Ir violetinės kaip akelės mielai žiūri wub.gif
Atsakyti
mano pradeda skleistis "nežiniukas", nežinojau kokia bus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2010 06 22, 18:58)
Man pramoga - gėlės, jiems - aš  lotuliukas.gif

pas mane tas pats, tik aš tokias nelaiminga spriges tampau, nes jas vėjas vis išvarto.
o pelargonijas mano lietus išdaužo žiedelius. nespėja sukrauti žiedyno, prasiskleidžia vienas - du žiedeliai ir lietus nudaužo, jie vysta, tada kiti skleidžiasi, o tie nudaužyti bevystantys likusiems trukdo.
Atsakyti