Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

mamulka10, atrodo nuostabiai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
mamulka10, jetus koks grozis. tu pirmuju spalva nuostabi wub.gif man tos karaliskosios labiausiai patinka, tik kad galetu jos pastoviai zydeti, ilgai laukt tenka kol naujus ziedus sukrauna. gal cia tik pas mane taip g.gif
mano balkonines po praejusio savaitgalio audru kazkaip lyg atsigavo, padariau isvada kad per retai laistau, vis delto karsta labai blush2.gif patresiau siandien, dabar vel truputi zydi, bet va karaliskosios tai nei pumpuru dar nerodo g.gif
kas kiek laiko jus tresiat savo gelytes? kas savaite? blush2.gif as tresiu su Schultz zydintiem augalam tai ten raso kiekviena karta laistant, bet manau per daug butu g.gif
Atsakyti
skanus palergoniju ziedai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu aciu, cia mano mamos peliargonijos ji juos dievina doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lialkaa @ 2010 08 14, 18:05)
skanus palergoniju ziedai  lotuliukas.gif 
user posted image

o cia koks kadras bigsmile.gif bigsmile.gif fantastiskas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2010 08 13, 10:04)
Sveikos,

Rugpjūčio pab. žadu sau "flensuotis" kitiems metams. Bet kadangi jų turiu didelę galybę, galiu pasidalinti su norinčiomis. Mano spalvų ir žiedlapių pavydžius galite rasti įdėtose nuotraukose 39 psl.  wub.gif

matau jūs Vilniuje, aš su malonumu paimsiu wub.gif tik parašykite, ką man reikia jums turėti (ar kokiu indukų nupirkt, ar tiesiog plenciukus duosite). 4u.gif

QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 14, 11:41)
Mano mama dievina pelargonija  doh.gif

o tu šakės kokios gražios wub.gif
Atsakyti
mamulka10, superinės tavo mamos palergonijos thumbup.gif wub.gif
O jau spalvos... wub.gif

Dantiste, aš tręšiu trašomis, skirtomis palergonijom, perku Schetelig parduotuvėje. Tręšiu kas antrą laistymą, 1-2 kartus savaitėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilyte: 15 rugpjūčio 2010 - 13:42
QUOTE(lialkaa @ 2010 08 14, 21:05)
skanus palergoniju ziedai  lotuliukas.gif 

Kaip gražu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Įdedu savo "kvietkas". 2-je nuotraukoje yra mano balta pilnavidurė, kurią turiu tik vieną. Iki šiol tik baltas smulkiažiedes auginau. Paprastai komponuodavau sodinimą pagal spalvas, o šiemet nusprendžiau leisti sau truputį lengvo "chaoso" - susodinau visas savo spalvas netvarkingai tongue.gif (1 nuotrauka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilyte: 17 rugpjūčio 2010 - 09:52
Labai gražus chaosas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 08 17, 12:20)
Labai gražus chaosas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vilyte, gražu thumbup.gif
Atsakyti
Vilyte, komplimentai - labai gražios pačios gėlės, labai dera šios gėlės prie eksterjero ir išlaikytas stiliaus vienodumas, labai gražu. Ir aišku, praktiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 rugpjūčio 2010 - 16:48