Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

Vilyte man tavo chaosas superinis, rodos kitaip ir but negali wub.gif
Atsakyti
Dėkui visoms wub.gif 4u.gif
Atsakyti
labai gražios Vilytes geles 4u.gif

mano ir vel pasipuošė žiedais ax.gif o buvo apstojusius žydėti,,
Atsakyti
Sveikos visos, as taip pat neseniai pamilusi pelargonijas, turiu dar tik 4 rusys,bet tikrai ties tiok neapsistosiu,noriu plestis...
bet gal man galetumete paaiskinti kuo skiriasi laiptuotoji nuo juostuotojos pelargonijos?gal dar kitaip vadinama laiptuotoji butu ta svyranti?
Atsakyti
Noriu paklausti,kada reikia palergonijas sunest i patalpa is lauko?
Atsakyti
QUOTE(boruzelee @ 2010 08 27, 14:30)

dar anksti, iki šalnų išbūna
Atsakyti
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzelee @ 2010 08 27, 14:30)

po bobų vasaros, reiktų sekti orų prognozes. Dar šiek tiek anksti wink.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte gali pasidalinti pelargonijos flenciuku? blush2.gif
Atsakyti
Aš manau, kad metas susirinkt, jei norit išsaugot kitiems metams ir kad dar šiais padžiugintų jau po pastoge...gaus šalnų, ir bus vėlu mylėt. o parneštos gali žydėt ir žydėt dar...o šiaip gėlės jau akivaizdu, kad lietaus ir vėsios temp yra išvargintos, nulytos ir tokios varganos. Kokiam balkone stiklintam, verandoj ar bent nuo lietaus ir vėjo apsaugotos dar džiugins ilgokai...Kaip kambarinės gėlės tai ir kiaurus metus žydės non stop. Paliktos - didelė tikimybė, kad gaus puvinį bent jau Vilniaus apylinkėse.
Atsakyti
Mano balkone, po stogu - dar gražiai žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 09 03, 17:05)
Gal kuri mamyte gali pasidalinti pelargonijos flenciuku?  blush2.gif

Jei nori, galiu visas savo atiduot pelargonijas, kai orai atvės, nes per žiemą namie neturiu jokio noro jų laikyti doh.gif

QUOTE(jediara @ 2010 09 03, 19:36)
Mano balkone, po stogu - dar gražiai žydi  ax.gif

Mano kolkas ir po atviru dangum dar ir žydi ir žiedus krauna.. bet jei orai tokie ilgai bus, tai matyt nebetruks ir žiedai nubyrės, o naujieji nespės nė prasiskleist..... unsure.gif
Atsakyti