Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

[quote=Laukine25,2010 09 04, 14:42]
Jei nori, galiu visas savo atiduot pelargonijas, kai orai atvės, nes per žiemą namie neturiu jokio noro jų laikyti doh.gif
Deja, aš iš Kauno . Vilniui nebūnu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2010 07 30, 21:10)
Giriuosi  smile.gif

user posted image
user posted image

Atsiprašau, kad pavogiau foto, bet gal kas Klaipėdoje galėtu pasidalinti štai tokios pelargonijos šakelėmis, na jei dar nėra vėlu jas daiginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 07 rugsėjo 2010 - 13:49
Merginos, kada reikia pelargonijas dauginti?
Svyrančios šakelės jau įsišakniją, o ką daryti su krūminėmis?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 07, 17:31)
Merginos, kada reikia pelargonijas dauginti?
Svyrančios šakelės jau įsišakniją, o ką daryti su krūminėmis?

Nori kompaktines dabar dauginti? g.gif Aš dauginu pavasarį auginukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 07, 16:47)
Nori kompaktines dabar dauginti? g.gif  Aš dauginu pavasarį auginukais  ax.gif

nežinau ar kompaktinės, bet jos nesvyrančios. Aš vadinu krūminėm. Pirmi metai dar tik auginu. tai ir nežinau kas kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 07, 22:50)
nežinau ar kompaktinės, bet jos nesvyrančios. Aš vadinu krūminėm. Pirmi metai dar tik auginu. tai ir nežinau kas kaip blush2.gif

Tos pačios - žiemą laikau rūsyje, pavasarį nuskinu auginukus ir padauginu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 08, 08:36)
Tos pačios - žiemą laikau rūsyje, pavasarį nuskinu auginukus ir padauginu  rolleyes.gif

O be saulės šviesos ir nelaistymo nenudžiūsta?
Atsakyti
labas rytelis
cia mano dar zydincios
user posted image
user posted image
o cia jau paruostos pridaiginimui, ir svyrancios ir kompaktines. Bijau kad uzejus salciams neprarasciau ju visai. O pacius kerus jau kai atves i vidu susinesiu, jei ir nakti kokia pasaltu ar nusaltu jau turesiu prisidauginus ju mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Dabar viskas stovi siltnamyje, o koki spali keliau i namus biggrin.gif
Atsakyti
Mergikės, patarkint man nepatyrėlei, kada geriau pavasarį ar rudenį šakeles daiginti, turiu viena tokią gražią pelargoniją, tai nežinau kaip pasielgti, nes noriu kitą vasarą didesnių krūmelių, nei kad šią užaugo iš pirktinių
Atsakyti
tai tą vieną gražią ir bandykite išlaikyti - bus kitais metais dar didesnė. Jei tai svyrančios, tikrą savo ilgį iki metro žemyn, pasiekia tik į antrus ar trečius metus, jei yra kur išlaikyt patalpos...Jei nėra kur laikyt, tai šaknydinkite dabar - kitai vasarai bus didesnės nei įsigytos naujos, bet tikrai ne tiek, kiek išlaikytos per žiemą. Kompaktines irgi jei nėra kaip laikyt per žiemą, galima bandyt šaknydint mažus auginukus, o senus krūmus mest lauk - neužims daug vietos maži daigeliai, o ir paaugs iki pavasario. Jei norit pavasarį daugint, teks kažkur senus krūmus išlaikyt, juos budint vasarį, vadinasi parsinešt iš kažkur ir kokį mėnesį tuos stagarus laikyt po akimis...Aš tai elementariai vieną auginsiu ant palangės, kuri bus motininė pavasariui.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 09:59)
tai tą vieną gražią ir bandykite išlaikyti - bus kitais metais dar didesnė. Jei tai svyrančios, tikrą savo ilgį iki metro žemyn, pasiekia tik į antrus ar trečius metus, jei yra kur išlaikyt patalpos...Jei nėra kur laikyt, tai šaknydinkite dabar - kitai vasarai bus didesnės nei įsigytos naujos, bet tikrai ne tiek, kiek išlaikytos per žiemą. Kompaktines irgi jei nėra kaip laikyt per žiemą, galima bandyt šaknydint mažus auginukus, o senus krūmus mest lauk - neužims daug vietos maži daigeliai, o ir paaugs iki pavasario. Jei norit pavasarį daugint, teks kažkur senus krūmus išlaikyt, juos budint vasarį, vadinasi parsinešt iš kažkur ir kokį mėnesį tuos stagarus laikyt po akimis...Aš tai elementariai vieną auginsiu ant palangės, kuri bus motininė pavasariui.

Niu mano svyranti, vadinasi reik aplaužyti dabar thumbup.gif , o kas liks po patrumpinimo, galėsiu laikyti per žiemą. O senasias galima ant palangės, ar joms reikia tamsos kažkiek, ir kaip su naujai pridaigintom, tinka palangė, ar geriau pamigdyti truputį? Atsiprašau, jei klausimai kvailoki, bet.... padėkim man neišmanėliai
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 08, 10:13)
O be saulės šviesos ir nelaistymo nenudžiūsta?

Laikau šviesioje vietoje ir retkarčiais palaistau ax.gif
Atsakyti