Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

Neskabom..jei persodinėsit, patys nudžius ir ims naujus kraut..Kompaktinių yra labai ankstyvoj fazėj pražystančių, jei tokias turit, taip ir turi būt..
Atsakyti
Violeta,

aciu uz atsakyma, vadinasi neskabysiu savo augaliuku - lauksiu ziedeliu smile.gif
Atsakyti
As gavau dovanu pelargonija,bet nezinau kokia jinai dar bus,krauna labai dideli zieda. ax.gif
Atsakyti
labutis tongue.gif sakykit,ar butina motinini pernyksti kruma skabyti ir dauginti (kompaktini,nesvyranti),ar galima ta pati visa laikyti? g.gif
Atsakyti
Na as savo neskabiau kelis metus,tai buvo isaugusi kaip medis didziule.Siemet,tai senuka palikau,bet is jo pasidariau i kitus vazoneliu jaunu graziu gelyciu.
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 04 23, 15:28)
labutis tongue.gif sakykit,ar butina motinini pernyksti kruma skabyti ir dauginti (kompaktini,nesvyranti),ar galima ta pati visa laikyti? g.gif

Aš vargšelį visą nuskabiau ir dabar auginu jaunus daigelius blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš nusipirkau mažus daigelius, persodinau ir laikau nešildomoje verandoje. Bijau, kad nebūtų per šalta. Gal į kambarį atnešti? gėlytės neskursta. Kai pirkau, sakė, kad į šiltnamį nenešti, o laikyti kambaryje, bet palangės užimtos kitų gėlių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 22:30)
Sveikos 4u.gif
Aš nusipirkau mažus daigelius, persodinau ir laikau nešildomoje verandoje. Bijau, kad nebūtų per šalta. Gal į kambarį atnešti? gėlytės neskursta. Kai pirkau, sakė, kad į šiltnamį nenešti, o laikyti kambaryje, bet palangės užimtos kitų gėlių doh.gif

Maniškės tai ant palangės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 21:30)
Sveikos 4u.gif

Jei minuso nera, gali laikyti 4u.gif Tik neperlaistyk, kad nesuputu. Saltesneje patalpoje greitai puna, jei daug laistai doh.gif
Dienom pas mane jau lauke buna bigsmile.gif net ir ziedus krauti pradeda. Jau net ir pas sejinukes ziedu maciau thumbup.gif Tiesa, ju i lauka nenesu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 23 balandžio 2010 - 20:55
QUOTE(laurindre @ 2010 04 23, 21:53)
Jei minuso nera, gali laikyti 4u.gif Tik neperlaistyk, kad nesuputu. Saltesneje patalpoje greitai puna, jei daug laistai doh.gif

Dėkui 4u.gif tai gal geriau į šiltnamį nešti, ten ir minuso nebūna.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 23, 21:54)
Dėkui 4u.gif tai gal geriau į šiltnamį nešti, ten ir minuso nebūna.

Zinoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 23, 21:56)

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti