Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

Sveikos merginos 4u.gif Gal kuri turetu pardavimui svyrancios naslaitines ar kitokios svyrancios pelargonijos daigeliu? Geriausia butu Kaune. Noreciau siais metais uzsizeldinti terasa, pas mane pietine puse tai manau pelargonijos kaip tik tiktu smile.gif
Atsakyti
Labi merginos 4u.gif

ar jus svyranciom palergonijos skabot ziedukus ar ne g.gif nes mano pilna ziedu ir nezinau ka daryt nes jau zydi ant palanges doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2010 04 18, 21:43)
Labi merginos 4u.gif

ar jus svyranciom palergonijos skabot ziedukus ar ne  g.gif nes mano pilna ziedu ir nezinau ka daryt nes jau zydi ant palanges doh.gif

labas vakarelis smile.gif
siandien buvau prie megos mugej o gelyciu doh.gif tai neatsilaikiau ir dar kelias rusis palergoniju isigijau rolleyes.gif Tai kalbejau su augintojais. Jei virsuneles viena karta jau nugnybtos, tai jau antra kart nereik gnybt. Ziedus palikti. O kad issaugoti pirmamecius krumus per ziema, tai inesus i vidu nereik beveik laistyt. Man tai pradejo ruduo, galvojau kad dziusta, tai ir liejau be proto o ten buvo jau puvinys i saknis isimetes ir jos man supuvo. O atrodo, kaip sudziuvusios. Laistyt saikingai, praktiskai geriau maziau nei perliet. Bandysiu kitamet as saviskes issaugot. ax.gif
Atsakyti
[attachmentid=196974]
Mano jau tokios, pernukstes ir sejinukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 18, 22:29)
[attachmentid=196974]
Mano jau tokios, pernukstes ir sejinukes ax.gif

Kaip smagu daug ziedu sulauksi thumbup.gif Mano daigeliai, kur pernykstes apskabiau, tai issilaike puikiai irgi panasaus dydzio ir jau kelios zydi mirksiukas.gif
Atsakyti
Klaipėdietės,kur perkat daigelius, nes Senukuose tai nieko gero, tik kaina sad.gif
Atsakyti
Na va mano jau sitokios , pirkau ermitaze daigelius, auginu pirmi metai
user posted image
virsuneles ne karto neskabyto, tai zodziu rekia jas nugnaibyt, o ziedus palikti g.gif
Atsakyti
Jei gerai šakojasi, galima ir neskabyt..Matosi juk, ar pagrindinis stiebas leidžia šoninius ūgliukus..Skabom, jei jų nėra - taip skatinam šakojimąsi. o jei gerai šakojasi, nėra reikalo - taip pelargonija greičiau maksimalų ilgį pasieks..

Skabymu tik siekiam šakojimą paspartint..o iš esmės..nėr būtina. Kompaktinių /krūminių neskabom!
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 04 19, 09:18)
Jei gerai šakojasi, galima ir neskabyt..Matosi juk, ar pagrindinis stiebas leidžia šoninius ūgliukus..Skabom, jei jų nėra - taip skatinam šakojimąsi. o jei gerai šakojasi, nėra reikalo - taip pelargonija greičiau maksimalų ilgį pasieks..

Skabymu tik siekiam šakojimą paspartint..o iš esmės..nėr būtina. Kompaktinių /krūminių neskabom!

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 04 18, 22:57)
Klaipėdietės,kur perkat daigelius, nes Senukuose tai nieko gero, tik kaina  sad.gif

Kelis pirkau Ermitaze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 04 18, 21:57)
Klaipėdietės,kur perkat daigelius, nes Senukuose tai nieko gero, tik kaina  sad.gif

Praeitais metais pirkau prie Egles naujajame turguj, tikrai buvo neblogų arba naujam prekybos centre šilutės pl. lygtai bauhoff.
Atsakyti
Noreciau pasitikslinti, - visad augindavau svyrancias, o siemet prisipirkau kompaktiniu, - kaip suprantu ju neskabom, o va kaip tada su ziedukais uzmegztais? Daigiukai pirktiniai Ezmitaziniai, dar nedidukai.
Atsakyti