QUOTE (Tina* @ 2004 11 27, 17:50) |
Sveikutes.Noreciau pasiguosti.Ir galbut sulaukti kokiu komentaru.Mano mamai pries tris metus isoperavo fibroadenomas onkologiniam,jos buvo nepyktybines.Pries pusmeti atrado cistu (KMU klinikose),jas punktavo ir tyre-nepyktybines.Sake ir praeita karta geriau butu buve neliesti,o tik punktuoti. Taciau neseniai pasirode is spenelio kraujas.Vel punktavo ir pirmadieni bus atsakymas ar tai nera veziniu lasteliu, taciau sikart jau nuteike operacijai. Kaip manote-ar cia nebuvo mediku klaidu? Ir ar kuriai nors taip buvo? negi nera jokiu vitaminu,papildu,vaistu,kad sie bjaurus augliukai paliktu ramybe. Man taip baisu del mamos,nezinau net ka sakyt.Atspausdinau visus forumus is cia apie tai,parnesiu ir jai paskaitinet. Papildyta @ Šiandien 5:49 pm Ir dar: Pas kokius gydytojus jus lanketes? |
Taigi jei kaune tai klinikose pas Juodzbaliene ir Kauno onkologineme pas Tikniu
Mano mama onkologiniam lankesi pas Markeli, o klinikose pas Boguseviciu.
QUOTE (Tina* @ 2004 11 27, 21:46) |
Mano mama onkologiniam lankesi pas Markeli, o klinikose pas Boguseviciu. |
O tas Bogusevicius nesenas?Mano mama pries kokius 15m. onkologiniame operavosi pas Boguseviciu.Gyre,kad geras daktaras.
Boguseviciai yra du - tevas ir sunus. Tevas gal jau pensijoj, sunus dirba Klinikose.
QUOTE (Vasara @ 2004 11 29, 00:01) |
Boguseviciai yra du - tevas ir sunus. Tevas gal jau pensijoj, sunus dirba Klinikose. |
Tai jo ten turbut buvo tevas,nes jau pries tiek metu jis buvo ne jauniklis.
Mano mamai piktybiniu lasteliu nerado
Tik va sausio men operuos. Parasykit kokios iprastai yra stavkes narkologui ir kitiems. Ir kokia jusu nuomone apie mineta daktara,gal ka operaves jis?

QUOTE (Tina* @ 2004 11 30, 18:54) |
Mano mamai piktybiniu lasteliu nerado ![]() |
labai dziugu

Siandien ir as buvau klinikose pas daktare Skorupskiene.Atrodo maloni,bet velavo i darba kokia 40min.Moteriskiu daug,o as buvau su savo mazium,tai truputi prailgo...Labai greitai apziurejo ir dave siuntima echoskopijai.Tai pirmadieni eisiu,o po to pas daktare.Tai gal tada jau ka nors ir paskys

Dar ne mama, Ashley, Vilda, Disa, Luka27, Smally ir visos, kurioms buvo diagnozuota fiboadenoma, noriu paklausti, koks jums buvo taikytas ginekologinis gydymas. Ar buvo jis veiksmingas? Ar fibro tos šmibro nebuvo atsinaujine

QUOTE (Atėnė @ 2004 12 01, 16:33) |
Dar ne mama, Ashley, Vilda, Disa, Luka27, Smally ir visos, kurioms buvo diagnozuota fiboadenoma, noriu paklausti, koks jums buvo taikytas ginekologinis gydymas. Ar buvo jis veiksmingas? Ar fibro tos šmibro nebuvo atsinaujine ![]() |
Man tai nebuvo taikytas jos ginekologinis gydyumas. Siaip pas ginekologe tikrinausi tai viskas buvo gerai. Tai kaip ir nebuvo ko gydyti.
Dar neatsinaujino pakolkas. Tikiuosi ir neatsinaujins.

Siandien grizau is kliniku,ziurejo echoskopu.Kol neparodziau pirstais,tai nerado.Sake,kad turbut riebalinis(fibroma),i piktybini mazgeli nepanasus,bet reikia sekti.Siaip pas mane jis turbut kokie 8m.Gaila nedirbo mano gydytoja,tai reikes rytoj vel vaziuoti.Gal ji ka nors konkreciau pasakys,gal kokiu vaistu israsys.