Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Aš irgi įsigijau Viss, nes SILK'n sence epil jokių rezultatų nedavė schmoll.gif
Dar tik vieną kartą naudojau, tai nieko pakomentuoti negaliu, bet tikiuosi bus veiksmingesnis nei SILKN.
Dėl rejuvenacijos - tai reikia kitos lemputės, t.y. ta, kuri naikina plaukelius, odod neatjaunina. Kažkaip aš tos jauninamosios nepirkau, nes nepigiai kainuoja, tad pamanaiu, jei matysiu, kad plaukus šalinanti lemputė veikia, įsigysiu ir tą ''rejuvenacinę'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 03 30, 10:45)
Aš irgi įsigijau Viss, nes SILK'n sence epil jokių rezultatų nedavė  schmoll.gif
Dar tik vieną kartą naudojau, tai nieko pakomentuoti negaliu, bet tikiuosi bus veiksmingesnis nei SILKN.
Dėl rejuvenacijos - tai reikia kitos lemputės, t.y. ta, kuri naikina plaukelius, odod neatjaunina. Kažkaip aš tos jauninamosios nepirkau, nes nepigiai kainuoja, tad pamanaiu, jei matysiu, kad plaukus šalinanti lemputė veikia, įsigysiu ir tą ''rejuvenacinę'' biggrin.gif

O kiek jinai kainuoja? Kazkaip pagalvojau, kad ten viskas kartu komplekte g.gif

Parasyk po to, jei nesunku, kaip ten su fotoepiliacija bus. Drauge viena turiu tokia, jin gudruole pastoviai mano hplight naudojasi, tik lempas sau perka, o aparata vis skolinasi dry.gif mastau.gif galvoju jai pasiulyt tegu nuperka, o sau ta viss pabandyt paimt, labai vilioja ta rejuvenacija, bet norisi daugiau atsiliepimu, o ju niekur nera. Ir kaip tau pojuciai su viss, jei su silkn palyginus, ar karsta, ar skauda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 30 kovo 2011 - 10:06
QUOTE(Vika333 @ 2011 03 30, 10:36)
Sveikute, viiilma, o as kazkodel galvojau kad pas jus silk'n. Pavydziu 4000 lempos, kad man taip  doh.gif  blush-anim-cl.gif O kaip jum su ta rejuvenacija? Kaip daznai reikia daryt, kokie rezultatai, kas ten per stebuklas?

Aš irgi lempos rejuvenacijai nepirkau ax.gif Žiūrėsiu, galbūt vėliau ir įsigysiu, bet kol kas norisi bent plaukučius susitvarkyt 4u.gif
O kad blyksnių daug - tai jėga thumbup.gif aš tik bikini ir pažastis šaudau, tai manau - oj kaip ilgai man užteks vienos lemputės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 03 30, 11:03)
O kiek jinai kainuoja? Kazkaip pagalvojau, kad ten viskas kartu komplekte  g.gif

Ir kaip tau pojuciai su viss, jei su silkn palyginus, ar karsta, ar skauda? [/color]

Ta lemputė 125$, tai paskaičiavau, kad siuntimas, procentai tarpininkėms ir t.t. brangokai kaip ir. Bet jei bus geras efektas plaukų šalinimo lempos, tai gal ir aną užsisakysiu.
Pojūčiai praktiškai nesiskiria. Man nei su SIlkn skaudėjo, nei su šitu. Maksimaliais lygiais tiek su VISS, tiek Silkn dariausi. SU VISS gal šiluma labiau jaučiasi g.gif Bet tikrai ne ženkliai.

QUOTE(viiilma @ 2011 03 30, 12:49)
aš tik bikini ir pažastis šaudau, tai manau - oj kaip ilgai man užteks vienos lemputės  smile.gif

Aš irgi tik pažastis ir bikini drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi tik pazastis ir bikini smile.gif

Turiu VISS aparata. Pirma karta dariau 6 lygiu is 8. Tai rezultata tik pazastyse iziurejau, nes plaukuciai po mazdaug savaites sustojo auge. O bikinis tai kaip bujojo taip ir bujoja toliau smile.gif. Galvoju gal pazastys greiciau suregavo del to, kad kazkada seniai salone dariau fotoepiliacija g.gif .
Siandien pasidariau antra kursa bet jau stipriauriu lygiu, ziuresim kaip bus.
Atsakyti
Šiandien įsigijau Viss. clap.gif Pasistengsiu dpasidalinti su jumis savo patirtimi smile.gif

Pirkdama bandžiau šaudyt 5 lygiu, tai visiškai nieko nepajutau, o 8 dilgčiojimas jautėsi. Taigi startuosiu didžiausiu galingumu ir tikėsiuosi puikių rezultatų. assa.gif assa.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar saudziausi su VISS aparaciuku 7 karta. Neitiketina, bet vietomis jau nebejauciau nieko, kas reisikia, kad ten plauko neber... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai ir esant plaukui nieko nejaučiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stasele @ 2011 03 31, 17:52)
Šiandien įsigijau Viss.  clap.gif  Pasistengsiu dpasidalinti su jumis savo patirtimi smile.gif

Pirkdama bandžiau šaudyt 5 lygiu, tai visiškai nieko nepajutau, o 8 dilgčiojimas jautėsi. Taigi startuosiu didžiausiu galingumu ir tikėsiuosi puikių rezultatų.  assa.gif  assa.gif

Mergaitės, perdaug neįsijauskit ir nepersistenkit šaudydamos su maksimaliais galingumais iš karto, nes galit ir susižaloti, nes oda dar nepratusi. Kažkodėl niekas šiame forume tuom nesigiria, nors nagų nusvilusių tikrai yra. Geriasia laikykitis gamintojo rekomendacijų, kurios nėra iš piršto laužtos, o parengtos kartu su medikais. Pliaže irgi galima mėginti per dieną įdegti, bet kuom tai baigiasi turbūt visos esam patyrusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 03 30, 09:45)
Aš irgi įsigijau Viss, nes SILK'n sence epil jokių rezultatų nedavė  schmoll.gif

Jeigu nepadėjo Silk'n SensEpil, tai labai tikėtina, kad priežastys visai neaparate, o kitur. Nes abudu aparatai dirba pagal tą pačią intensyvios šviesos technologiją. Nesekmės priežasčių gali būti pačių įvairiausių - netinkamas odos tipas, plaukuotumas ir plauko spalva, organizmo fiziologija, galų gale - procedūrų atlikimo intervalai ar net atlikimo technika. Taigi, esant tomis pačiomis sąlygomis, ir su Viss stebuklų nesitikėk.

Beje, tariamas Viss privalumas dėl didesnio lemputės resurso taip pat turi du galus - dėl tokio ištempto resurso lempučių gedimai daug dažnesni, dėl to aparatas laikomas mažiau saugiu ir ne visose šalyse leidžiama juo prekiauti. Stebuklų nebūna - nemanykit, kad Silk'n Pro, Silk'n SensEpil, BellaLite, HPLight gamintojai nesugeba padaryti lempučių su didensiu resursu. Tas pats ir dėl rejuvenacijos - negalvokit, kad pakanka tik pasikeisti lemputę, pyškintis ir jaunėti. Buitinė fotorejuvenacija yra nauja technologija, dar vyksta klinikiniai tyrimai, todėl didieji gamintojai ir neskuba su naujais, fotorejuvenacijai pritaikytais produktais.
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2011 03 31, 22:54)
Taigi, esant tomis pačiomis sąlygomis, ir su Viss stebuklų nesitikėk.

Beje, tariamas Viss privalumas dėl didesnio lemputės resurso taip pat turi du galus - dėl tokio ištempto resurso lempučių gedimai daug dažnesni, dėl to aparatas laikomas mažiau saugiu ir ne visose šalyse leidžiama juo prekiauti. 

Na tai nesitikiu aš tų stebuklų. O ir kažkokios problemos dėl plaukuotumo neturiu, dėl to ir naudoju tik pažastims ir bikiniui, nes kitur nėra ką ir naikinti. Dėl gedimų bus matyti, bet man Silkn gedo 3 kartus, taip, kad nemanau, kad kažkuo jis patikimesnis. Rytoj antrą kartą ''šaudysiu'' su VISS, žiūrėsim kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 03 31, 19:10)
Aš tai ir esant plaukui nieko nejaučiu schmoll.gif

Temidė, apsisaudyk kaip as, po 2-3 blyksnius i ta pacia vieta, nes labai blogai, kad nieko nejauti. As kiek pastebejau, kuo skaudziau dilgcioja, tuo geresnis rezultatas buna
Papildyta:
QUOTE(Beata11 @ 2011 03 31, 22:54)
...Viss privalumas dėl didesnio lemputės resurso taip pat turi du galus - dėl tokio ištempto resurso lempučių gedimai daug dažnesni...

Netikiu schmoll.gif gamintojam apsimoka, kad dazniau lempas pirktu, tai ir padare maza resursa, kiti aparatai ne tai kad po 4000, bet ir po 10000 ir po 100000 blyksniu isduoda, ir ka jie blogesni? Ne, tiesiog ju gamintojai daugiau sazines turi doh.gif O cia tik pirk ir pirk... Ne, as nesiskundziu, svarbiausia, kad rezultatas yra. Bet jei jau yra pazangesniu aparatu uz mano, tai tik dziaugtis uz kitas belieka, kuriom labiau pasiseke, kad ta pati pigiau padarys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 01 balandžio 2011 - 09:15