QUOTE(DiDiDu @ 2006 05 31, 00:32)
Nu va papasakosiu ir aš kaip ožius bandau vaikyti saviškei.
Viskas buvo dar nieko,kol ji nenukrito aerouoste ir ėmė klykti. Sekančią dieną nusipirkau kitų mamų rekomenduotą knygą "laimingi Vaikai" . Perskaičiau per dieną. Nu ir ėmiau pildyti rekomendacijas.
Ten parašyta,jog vaikui nukritus,turi nereaguoti ir nueiti pasislėpti į tualetą. Būti ten kol nurims. Taigi,pasidėjau aš tualete įdomų žurnalą,kad sėdėti neprailgtų ir laukiu ožio. Aišku,jis netruko ateiti. Įvariau aš į tuliką atsisėdau ir sėdžiu,žurnalą skaitau. Mano mergina klykia ir brazdina rankena. Po to užgesina man šviesą

Vis tiek sėdžiu. Sėdžiu pusvalandį,dar penkioliką minučių....jau ir šikna paskaudo. O vaikui jokio nuovargio. Klykia kaip klykusi ir dar duris spardo. Kažkur po valandos ėmė rimti. Nutaikius momentą,kai keletui sekundžių viskas nutilo, išeinu ir sakau : o mūsų vaikutis atsirado. O kur tu buvai dingusi? Vaikas apstulbo ir nebeverkė daugiau.
Dar teko tualete ne kartą pasėdėti ir būtinai su išjungta šviesa. Paskutinį kartą rėkiantis mano kliackas ,tik užmačius,kad einu link tuliko, atsistojo ir nubėgo pirma į tualetą ir užsidarė duris. Klykė ten 10 minučių. Paskui atidarė duris ir ėmė šaukti : ateik mama.
Šiaip,taikant tą metodą praėjo jau 10 dienų. Efekto stipraus nėra,tačiau,po biškį rėkimai trumpėja,o ožių mažėja. O užsidaryti nuo vaiko,kad ir kaip tai baisiai atrodo,vis dėlto mano atveju reikia. Kliackas žviegdama taip mane gnaibo,kad net mėlynės lieka.
Nu faina

Prisiminiau aš "Juokingiausi Amerikos vaizdeliai", ten vaikas su savo ožiukais laimėjo 10 000. Tai gi, vaikas gal metų - pusantrų, krenta ant grindų ir isterikuoja. Mama su dideliu šuniu nekreipdami dėmesio nueina į kitą kambarį. Vaikas pamato, kad mama dingo ir nekreipia dėmesio į jo ožiukus, atsistoja, eina pirmyn kur nuėjo mama su šuniu (šuo tai

) ir pamatęs savo mamą vėl krentą ant grindų ir leidžia isterijas. Mama su šuniu vėl nekreipdami dėmesio, praeina pro vaiką ir grįžta į pirmutinę vietą. Vaikas tai pamatęs, vėl nurimsta, atsistoja ir eina į tą pačią pusę kol vėl pamato mamą ir vėl krenta ant grindų ir rėkia....Ir taip gal 15 kartų.
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra