Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

Shupi
reikia daugiau laiko,kad pamatytu 4u.gif pas mane tap pat nelabai mate tik maziuka taskeli ir nieko negalejo pasakyt,liepe po savaites atvykt,bet as jauciau,kad kazkas auga manyje ax.gif
Atsakyti
Nenoriu liūdinti planuojančių susilaukti vaikelio,tačiau aš esu dariusis 2 kartus,dėl sutrikusio mėnesinių ciklo (vėliau paaiškėjo,kad kalta kiaušidžių disfunkcija verysad.gif ) vieną iš geraiusių kasečių RAPI PREG ir abu kartus man parodė neryškią juostelę,nors nėščia nebuvau nei pirmą kartą nei antrą g.gif Tiesa sakant nusivyliau,nes daug geriau leliukas,nei liga verysad.gif Taigi,dvi juostelės dar nevisada gali reikšti taip laukiamą gyvybę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 13 rugpjūčio 2011 - 16:02
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 08 11, 21:23)
Manau, kad cia streso ir viruso pasekme. Ir kuo labiau dabar laukdama kankinsies - tuo tos mmm dels ateiti. Nusiramanimas manau padetu  4u.gif

Tikiuosi ir as 4u.gif Vel dariau nestumo testa, tai rodo neigiama. Ketvirtadieni nakti teko kudikiui reanimacijoje but, tai ohoho kiek nervu ir streso turejau verysad.gif
Dabar lauksiu tu mm, o jei iki antradienio nebus, vaziuosiu kraujo tyrimus darytis. Matysim kaip ten bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shupi @ 2011 08 04, 07:50)
Sveikos merginos, o aš skaitinėju šią Jūsų temelę ir išvis jau pasimečiau. Nebesuprantu ar jau  nestuke.gif ar tik siaip mm vėluoja. Nors gal labiau tikėtina  nestuke.gif .
Žodžiu, mm vėluoja jau 4 diena, nors šiaip visada, kaip pagal laikroduką..Kiek dariau testų( jau spėjau kokia 10 sugadint blush2.gif ) nė vienas normaliai neparodo tų II. Per tą jų parašytą vertinti laiką visada išryskėja tik kontrolinė C,jokių vaiduokliukų, tai kaip ir būtų galiam sakyti kad ne  nestuke.gif , bet pasiėmus bet kurios firmos, kurių dariau kelis skirtingus, po kokių 15 min tai visi rodo dvi ryškias II.  blink.gif  bet vertinti kaip ir nebegalima? Ar jei jau ne  nestuke.gif  tai niekaip neparodys tų II?

sveikute kai pries 10m.laukiaus tai testai ir pigus ir brangus uzsispyre tvirtino, kad nieko nera I. o savijauta buvo tai neklausk, galva svaigo pilva skaudejo, bet maniau kad del keliones ir gyvenimo situacijos pasikeitimu bei nuovargio hormonai susisuko... ir tik mmm veluojant 18d!!!! testas ir su vakariniu slapimu parode II...
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu paklausti tu, kurios nestuke.gif nebe pirma karta smile.gif Situacija tokia, siandien turejo prasideti mmm, ju nera. NT neigiamas, jokiu vaiduokliuku. Vakar ir siandien truputi patepliojo rudai, bet kraujavimas neprasidejo. Vaikelis planuojamas ir labai laukiamas ir as dar tyliai laukiu stebuklo, noriu paklaust ar gali buti, kad NT dar nerodo, kai tuo tarpu su pirmuoju nestumu parode vaiduokliuka dar pries mmm? g.gif Aciu uz nuomones. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos bigsmile.gif truputi buvsu isvykus tai nebuvo kaip parasyti, penktadieni pamate mano zirniuka dar tik 4 sav. nestuke.gif vadinasi jei jau parodo tuos II tai galima tiketis nestuke.gif nors ant testo ir raso kad po laiko vertinti nebegalima,na bent pagal mano situacija taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shupi @ 2011 08 15, 21:25)
Sveikos merginos bigsmile.gif truputi buvsu isvykus tai nebuvo kaip parasyti, penktadieni pamate mano zirniuka dar tik 4 sav. nestuke.gif vadinasi jei jau parodo tuos II tai galima tiketis  nestuke.gif nors ant testo ir raso kad po laiko vertinti nebegalima,na bent pagal mano situacija taip smile.gif

o tai jūs echoskopu žiūrėjote? o Neštumo testukas jau tūrėtų teigiamą rodyti jeigu mms vėluoja mirksiukas.gif 4u.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 08 16, 13:12)
o tai jūs echoskopu žiūrėjote? o Neštumo testukas jau tūrėtų teigiamą rodyti jeigu mms vėluoja  mirksiukas.gif  4u.gif Sveikinimai  4u.gif

Taip echoskopu smile.gif na nėštumo testas man parodė II tik mm 8 vėlavimo dieną, nes iki tol rodyddavo II tik kai išdžiūdavo testas ir jo vertinti nebegalima, tai tas mane čia ir "subalamutino" biggrin.gif
Atsakyti
Man ne karto nemelavo biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Nemelavo biggrin.gif
Atsakyti
Ar dBest nėštumo testai linkę rodyti vaiduoklį po daugiau nei 5 min?
Atsakyti
Praradau pasitikejima tais testas,nezinau as jau praeita menesi gana aknsti pradejau daryti NT (kadangi planuojam) tai man is vos matomos pradejo gan greitai rysketyi,ir likus dviem dienom iki mmm,man per kelias sekundes isryskejo,antra (teigiamo) nestumo juostele smile.gif Po poros dar dienu atejo menesines,jos nebuvo gausios,viena diena tepliojo kita diena,biski gausesnes,trecia diena jau nebuvo,vaziavau i ligonine dare echoskopa pasake kad gimdoje nieko nemato,bet gimda padidejus,padare slapimo tyrima (kadangi uk ) cia greit niekas nevyksta,gavau atsakyma kad slapimas prastas...Pagal ju paaiskinima man buvo tuscias ju terminais vadinamas nestumas ...Va ir zmogeli liko nezinioja man vistiena nebuvo aisku,po mmm dariausi testus jau rode neigiama,dabar vel sy menesi veluoja menesines jau 2 dienos,siandieninis testas per turima vertinimo laika,parode anta brkuksneli bet nerysku,ir vel tas laukimas ir vel nezinia ar ateis mmm,o kad cia UK butu taip kaip Lietuvoje susimoki pinigus ir tau padaro HCG tyrima doh.gif
Atsakyti