Praradau pasitikejima tais testas,nezinau as jau praeita menesi gana aknsti pradejau daryti NT (kadangi planuojam) tai man is vos matomos pradejo gan greitai rysketyi,ir likus dviem dienom iki mmm,man per kelias sekundes isryskejo,antra (teigiamo) nestumo juostele

Po poros dar dienu atejo menesines,jos nebuvo gausios,viena diena tepliojo kita diena,biski gausesnes,trecia diena jau nebuvo,vaziavau i ligonine dare echoskopa pasake kad gimdoje nieko nemato,bet gimda padidejus,padare slapimo tyrima (kadangi uk ) cia greit niekas nevyksta,gavau atsakyma kad slapimas prastas...Pagal ju paaiskinima man buvo tuscias ju terminais vadinamas nestumas ...Va ir zmogeli liko nezinioja man vistiena nebuvo aisku,po mmm dariausi testus jau rode neigiama,dabar vel sy menesi veluoja menesines jau 2 dienos,siandieninis testas per turima vertinimo laika,parode anta brkuksneli bet nerysku,ir vel tas laukimas ir vel nezinia ar ateis mmm,o kad cia UK butu taip kaip Lietuvoje susimoki pinigus ir tau padaro HCG tyrima