as labai to tikiuosi....ir gerai tai,kad si liga man yra isprovokuota,igyta nuo nuovargio,dietu, organizmo issekimo ir tt. O jei butu igimta tai gali ir vaikeliui persiduoti
Papildyta:QUOTE(Shupi @ 2011 08 04, 07:50)
Sveikos merginos, o aš skaitinėju šią Jūsų temelę ir išvis jau pasimečiau. Nebesuprantu ar jau nestuke.gif ar tik siaip mm vėluoja. Nors gal labiau tikėtina nestuke.gif .
Žodžiu, mm vėluoja jau 4 diena, nors šiaip visada, kaip pagal laikroduką..Kiek dariau testų( jau spėjau kokia 10 sugadint blush2.gif ) nė vienas normaliai neparodo tų II. Per tą jų parašytą vertinti laiką visada išryskėja tik kontrolinė C,jokių vaiduokliukų, tai kaip ir būtų galiam sakyti kad ne nestuke.gif , bet pasiėmus bet kurios firmos, kurių dariau kelis skirtingus, po kokių 15 min tai visi rodo dvi ryškias II. blink.gif bet vertinti kaip ir nebegalima? Ar jei jau ne nestuke.gif tai niekaip neparodys tų II?
*
o jus tikrai laukiates

sveikinu

kadangi pas mane tokia pati situacija buvo.Tris dienas velavo.O dariau gal kokius 5 testukus.Vienas parode taip pat neryskia po 20 minuciu. O kiti iskarto tokia neryskia

, bet as jauciau, kad kazkas manyje jau apsigyveno