QUOTE(Aissstute @ 2010 03 27, 02:23)
Bet tai vistiek nedaeina man, kam atskirinet ta vaika, jei vistiek 10 dienu laikyt reikia kita... Maciau lyg minejo kazkas, kad skonis biski skiriasi, nu bet gi is pirmo karto darant, be to vaiko, skonis irgi geras..
As uzraugiau vakar, tai prikilo man ten burbuliuku ant siandienos, pamaisiau sian diena, bet va vakare dar ne vieno burbuliuko nera, gal kas netinka, kad nerugsta...
Nu atrodo tai labai skaniai

o cia i vidu slyvu pridejai?
Na, kai kepiau pries daug metu, tai dar nelabai kokia is manes seimininke budavo, tai kaip recepte rasydavo, taip ir darydavau. Iskepus kokius 10 hermanu, hubertu ar kaip juos ten pradejau eksperimentuoti. Jeigu atskirdavau viena vaika ir i ji is karto dedavau visko po stikline, tai po 5 dienu galedavau kepti (puse normos) O jei atskyrusi vaika dar kokia savaite saldytuve palaikydavau, tai jau reikdavo 10 dienu. Is pradziu net nezinojau, kad galima taip paprastai rauga pasidaryti, galvojau ten super duper kazkokios mieles, tai saziningai kepdavau toliau, kol nusibodo ir niekas nebevalge to pyrago. Tai viena karta viska sukepiau , nepasilikau. Paskui 3 metus klausiausi MB, kad nori to pyrago, bet is aplinkiniu niekas raugo neturejo. Tik pries naujus pradejus dometis duona, radau kvietini rauga su kuriuo iskepiau batona ir nelabai patiko. Liko raugo, gaila buvo ismesti, tada MB pasiule pabandyti Huberta. O tada dar blondinei

atejo tokia mintis i galva, kad yra "visagalis" google. O ten gali viska rasti. Pasirodo raugas nieko ypatingo.
O del rugimo tai niekada problemu nebuvo, vis taikydavosi islipti is dubens.

Gal pas jus namie saltoka (as laikydavau ant saldytuvo), arba man pamaisius po kurio laiko pakyla, bet jei nemaisai sukrenta. Tai cia negaliu patarti.
O cia apie kuria nuotrauka? Jei duonos temoje, tai mano su aguonomis, o jei sitoje, tai ne mano.