Jei kam reikia,žinau kur salininkuose dažo auto

QUOTE(viketa @ 2006 10 19, 19:23)
Gal rekomenduotumet vietą, kur gerai sutvarkytų dizelinį variklį? Labai reikia....Ačiū.
Tai kaip susitvarkot dizelinius variklius?

O man teko...
Geriau jau netektų,labai jau žiauriai per kišenę duoda

QUOTE(denaxa @ 2006 10 30, 18:19)
Tai kur taisei (jei Vilniuje esi), ir kiek kainavo? Pasidalink informacija, buk gera....
O kaip Kemi . Švitrigailos g. ?
Gal kam teko ?
Gal kam teko ?

QUOTE(murzinyte @ 2006 11 02, 11:10)
KEMI yra blogis.
Apie juos negirdejau nei vieno gero atsiliepimo, o tik nepataise, ishdure, sugadino ir panashiai.......
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 02, 14:50)
KEMI yra blogis.
Apie juos negirdejau nei vieno gero atsiliepimo, o tik nepataise, ishdure, sugadino ir panashiai.......
Jo, aš apie kemi irgi girdėjau daug, ir visko kas tik blogai, nei vieno negirdėjau kad sakytų, oj kaip ten gerai...

Aš taisiau pas tokį dyzelistą Šiaurės miestelyje,Sigmos gamyklos teritorijoje,bet šiaip gal geriau kreiptis į dyzelservisą Liepkalnio gatvėj,ten ant kalno užvažiavus iškart po dešine.Tik jų kainos gal didesnės.
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 11 02, 16:11)
Jo, aš apie kemi irgi girdėjau daug, ir visko kas tik blogai, nei vieno negirdėjau kad sakytų, oj kaip ten gerai... 

Aš tai nieko negirdėjau.... tik kad brangu, tai galvojau atitinkama ir kokybė....

Ten,kur brangu,ne visada ir kokybė atitinkama,dažniausiai atvirkščiai būna
Paprastai gerų meistrų reikia gerai paieškoti,kad ir su žiburiu

Galiu parekomenduot gera serviziuka, jis nedidelis, dirba du zmones, tvarkausi ten masina 4 metus ir nenusivyliau, na tik kad del nekontaktuojancios lempos negalejo padet, sake i elektronikos vaziuot
Bet siaip ir kaino normalesnes nei tuose gigantiskuose ir patikimas servizas, netycia susprogus ratui uztikau ji L.Giros gatves gale, konkreciau 129, antrame aukste
Na jei noresit tai galiu duoti tel per Az