Įkraunama...
Įkraunama...

Geri autoservisai

gal ka zinot apie Garliavoje esancia Daivanta,musu automatine pavaru deze itariam sugedo biggrin.gif ,gal ir smulkus gedimas,patare i ja vaziuot,bet ten sako kainos doh.gif gal kuri zinot kur "padoru" 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas žino kur kaune stabdžius gerai tvarko?nepraejo technikines mano masiniukas del galiniu stabdžių
Atsakyti
Man irgi reikia stabdzius pareguliuoti. Priekiniai ir galiniai ratai netolygiai stabdo. Kas zin onebrangia vietele?
Atsakyti
Pas mane vienas galinis ratas is vis nestabdo, bet sumokejau 100 Lt ir technikine praeita thumbup.gif
Atsakyti
O kiek kainuotu tuos stabdzius pareguliuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 15 lapkričio 2006 - 16:03
QUOTE(daivoska @ 2006 11 15, 15:29)
Pas mane vienas galinis ratas is vis nestabdo, bet sumokejau 100 Lt ir technikine praeita thumbup.gif

Įdomu tik, kiek mokėsi, jei ir kiti ratai nestabdys.... unsure.gif
Atsakyti
Man stabdžius technikinei sutvarkė, Kaune Raudondvario pl. 146, ten lygtais UAB "Robetas", bet aš būtent pas meistrą Saimoną kreipiausi,nes man ji bendradarbis rekomendavo, sumokejau visai nedaug, nors ten turbut nieko tokio blogo ir nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 11 15, 15:29)

Nelabai matau kuo cia girtis....
Papasakok kada pojucius po staigaus standymo ant slidzios kelio dangos...
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 16, 15:01)
Nelabai matau kuo cia girtis....
Papasakok kada pojucius po staigaus standymo ant slidzios kelio dangos...

Du metus su tokia masina vazineju ir NO PROBLEM, tiesiog neleikia lakstyt kaip idiotui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 11 16, 14:24)
Du metus su tokia masina vazineju ir NO PROBLEM, tiesiog neleikia lakstyt kaip idiotui mirksiukas.gif

Tai tu, kai nelakstanti tai niekad nestabdai ania?
Ir nebuna niekad gatvese situaciju, kai stabdyt staigiai reikia....

Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 11 16, 14:24)

Nematau nieko protingo važinėt su stabdymo problemų turinčiu mašiniuku ir du metus blink.gif manyt, kad tai "NO PROBLEM"...
Atsakyti
Nu ko jus cia prisikabinot prie manes doh.gif Vazineju taip, kaip man patinka mirksiukas.gif Manau sioj temoj yra aktualesniu klausimu, ane mirksiukas.gif Protinguoliu visur pilna, bet ne visur ju reikia tongue.gif Supraskit gi, jei stabdziai visai butu patriopani as gi nerizikuociau savo ir vaiko gyvybe vazinedama schmoll.gif Yra tik nedidelis defektas, del kurio cia neverta kelti dideliu diskusiju lotuliukas.gif
Atsakyti