Įkraunama...
Įkraunama...

Geri autoservisai

QUOTE(Blobse @ 2005 12 06, 12:42)
Aha, aš irgi kelis kartus pas Darių taisiau, ir tėvas taisė, ir vyras. Bet vieną kartą vyro automobiliu jis kažką blogai pataisė, tai daugiau nebevažiuojam  verysad.gif

Vat norejau pasakyt, kad tame paciame servise del luzusio radiatoriaus laikiklio mane tikino, kad radiatoriu keisti butina, bet, dekuj Dievui, as nepatikejau ir su varvanciu radiatoriumi nuvaziavau i kita servisa. Ir ka jus manot? Man ten ji suklijavo uz 50lt ir nieko keisti nereikejo.
Man visai nieko AUTOEKSTRA, esantis ukmerges 156a, jei neklystu. Na toks didelis, geltonas, besileidziant nuo saltoniskiu kalno. Tik beda, kad elektriko neturi.
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 11 16, 18:46)
Yra tik nedidelis defektas, del kurio cia neverta kelti dideliu diskusiju lotuliukas.gif

Toks nedidelis, kad dėl jo nepraeini technikinės...ką čia bediskutuosi...o susiremontuot niekada noras nekilo?
Atsakyti
sveiki .Gal kam teko susidurti su UAB ''ARSAULITUS'' autoservizu ''LAMPĖDIS'' esančiu Kaune Ežero-1.taip jau atsitiko,kad po autoįvykio kaltininko draudimas PZU nusiuntė ten taisyti mašinos,Kitos išeities nebuvo,nes žalos vertintojas primygtinai siūlė autoservizą,nes kitu atveju neatlygina pilnai visko;na kur neaišku tai sugadinta ar ne tai išmokant pinigus jie laiko,kad ne....nesinori dar pridėti savo pinigėlių g.gif bet ir baisu ,kaip tam servize viską sutvarkys....Gal kas žinot ką apie šį servizą.iš anksto dėkoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 16, 14:01)
Nelabai matau kuo cia girtis....
Papasakok kada pojucius po staigaus standymo ant slidzios kelio dangos...

Na cia tikrai negalima sutikti ir skleisti tokiu ereziju. Stabdziai yra svarbiausia automobilyje ir negali buti jokiu no problem vazinejant su probleminiais stabdziais.
Atsakyti
Nelabai supratau,kokie ten gali buti pojuciai.Teisingai stabdant,masina sustoja ir tiek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2006 11 16, 21:18)

Man visai nieko AUTOEKSTRA

Nuomonę jau pakeičiau doh.gif doh.gif doh.gif Pqnašu, kad ruošiasi BANKRUTUOTI
Papildyta:
QUOTE(daivoska @ 2006 11 05, 17:22)
Galiu parekomenduot gera serviziuka, jis nedidelis, dirba du zmones, tvarkausi ten masina 4 metus ir nenusivyliau, na tik kad del nekontaktuojancios lempos negalejo padet, sake i elektronikos vaziuot doh.gif Bet siaip ir kaino normalesnes nei tuose gigantiskuose ir patikimas servizas, netycia susprogus ratui  uztikau ji L.Giros gatves gale, konkreciau 129, antrame aukste smile.gif Na jei noresit tai galiu duoti tel per Az 4u.gif

O kėbulo darbais ar užsiima?

Ieškau pigaus ir kokybiško serviso, noriu parudijusį slenkstį perdažyt unsure.gif
Atsakyti
Jei kam reikes autoelektriku,tai labiausiai patiko Autoelektronika Ukmerges gatvej netoli Bigo,ivaziavimas is Fabijoniskiu gatves.Reikalu su jais turejau daug,daro tikrai gerai,ir kainos palyginti zmoniskos.Man net nusideret kartais pavyksta,kaip pastoviai klientei thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir,beje,jei gedimas pasirodo rimtesnis,ar uz didesne pinigu suma-visada skambina ir derina thumbup.gif
Atsakyti
Merginos o Klaipedoje nejau nei vieno gero serviso nezinot?

Pradejo streikuoti mano golfiukas kazko, nuvariau i VW centra Mokyklos g-je tai pakraupau!!! Pasakiau kad sutvarkytu galine pakaba, tai po atejus pasiimti pasake kad nieko nera jai, sakau gi technikines nepraejau, tada pasiskaite kas ten blogai ir pakeite. Po to tris kartus praseme kad pakeistu priekinius guolius, galiausiai vis tiek nepakeite, sako neuzia nekeisim, tai sestadienio ryta dar turejom serviso ieskoti nes isvykti turejom, o guolis tikrai uze!!!! Pakeitus uzimas praejo. Ir galiausiai kai atvariau masinos pasiimti, pasake kad kortele neaptarnauja, sakaita beje keli tukscanciai, matai nera terminalo pas juos. Tai isvis apakus buvau, o rimta firma ten skaitosi. Masinas naujas pardavineja, tai zmones pirkdami turbut keliasdesimt tukstanciu turi i banka eiti nusiimti, nes bankomatas tiek neduoda doh.gif Zodziu ten tikrai nerekomenduoju, nes dar visokiu smulkmenu buvo, isvis meistras kazkaip pasirode maziau uz mane blondine zinantis...
Atsakyti
Gera vakara visiems, paskaiciau as cia jusu pasisakymus ir susimasciau apie visus patarimus pasiulimus ir visa kita:)
Pats dirbu servise ir tame reikale sukuosi virs 13 m. Brangiosios moterys:))) jau ne tie laikai , kai reikedavo vaziuoti i servisa ir maldauti kaip pas pona dieva, kad sutvarkytu jums automobili:) Jei jums brangi jusu ir jusu vaiku givybe, prasau netaupykite, remontuokit automobilius spec servisuose, vazinekite tik tam sezonui skirtomis padangomis, nepasitikekite garaziniais velniais kurie plaktuku ir kirviu taiso jusu automobilius. Tikrai ira pas mus rimtu gan nebrangiu srvisu, su pilna iranga kuri patikrins jusu stabdziu sistema, elektronika ir pakaba, kad vaziuojant nereiktu garisnt magnetolos, kad nesigirdetu pasaliniu triusmu:) Vienas menkas patarimas brangiosios jums, kai atvaziuojate i servisa ir norite , kad jusu atomobilis butu patikrintas geriau nei reikia:)))) tam vargsui purvinu kombinezonu vilkinciam vaikinukui ikiskite i kisene 5 litus , ar graziai nusisypsokite, tai netik bus pasalinti gedimai, bet ir visapusiskai perkratytas bus jusu automobiliukas. smile.gif)))) Pats dirbu toki darba , kaip pagalbini ir matau su kokiais nepriziuretais automobiliais vazineja zmones, tai net graudu darosi sad.gif( ka mes tada galime kalbet apie sauguma a? gal susimastykim:))
Linkiu gero akaro ir saugiu automobiliu:))

Atsakyti
Gerb.Lapinux,
Pati vairuoju atomobili keturi metai ir visada pati ieskausi kur remontuoti. Ir nezinau kaip yra kitur. Tvarkiausi provincijoj tikrai geram servise, ne garaze, tvarkiausi ir Vilniuje garazuose. Daugumoje servisu ir garazu beda tokia, kad vaikinai kai atvaziuoja moteris taip isdeda i suns dienas, kad bent man nesinori antra karta ten gryzti. Mano masiniukas senas 93 metu, kazkas darosi, kad bagazineje kaupiasi vanduo ir ji pelyja.. tai kai nuvaziavau remontuotis posukiu buvau apsaukta " apsileidele" blink.gif tai ka zinau jei gauna pinigus uz tai kad remontuoja ir galetu pasakyt 5 litai ir pasakysiu priezasti del ko kaupiasi vanduo toj bagazinej, o ne rekti ir kalbeti tokias nesamones, nes pavasari kai visur dregna tai dziovink nedziovines ten vanduo stovi ir tiek.
Tai va nuklydau siek tiek, begt man dabar yra labai svarbus ne tik geras meistras, bet ir poziuris i vairuotoja - moteri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 30 liepos 2007 - 08:13
[ Labas, as visiskai sutinku su tamstele, kad servisuose dirba neitin auksto lygio intelekta turintis zmones ir ten esantys jauciasi vienas uz kita pranasesnis. Manau , kad ten dirbantys zmones turetu ziuret i atvykstancius su pagarba ir tikrai didele atsakomybe uz paliekamus automobiliu. O tamsteles beda nera didele ir pataisoma, viena is priezasciu kodel automobilio bagazineje randasi vanduo ir dregme, tai ira tokia, pirma priezastis tai kai per automobilio galiniu zibintu krastus renkasi vanduo esant blogam hermetiskumui, antra tai priklauso nuo auto modelio, vieniems buna auto kisene desiniajame bagazines sone kur ira anga uzdengta guminiu kamsciu, kai krastai angos aprudija ir atsiradus maziems tarpeliams renkasi vanduo , ar toks pats variantas ira bagazines dugno centre. Paskutinis variantas prarudijimas galinese auto arkose kur jungiasi dviguba skarda su bagazine , ar automobilis buvo gaves smugi i galine dali ir meistru klaida tokia, kad prastai uztaise sujungimus ar panasiai. Bet manau , kad pas tamstele pirmieji du variantai gadina nervus. uz toki remonta dideliu pinigu moket nereikia, viskas uzimtu tik pusvalandi. Geros jums dienos.
Atsakyti
Lapinux, aciu uz patarimus, o gal gali pasakyti i kokia meistra kreiptis kad tai butu sutvarkyta, o gal pats tai darai?
ir tas nedaug kainuotu tai yra keik nedaug skaiciuojant desimtimis ar simtais?
ir dar pas mane yra trecias golfas tai manau ( ir zinau) kad ju beda yra rudijancios bagazines, tai gal bagazines rudijimas ir yra priezastis viso to? g.gif
Atsakyti