Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie NT kainų kritimą arba atvirkščiai

arvisa, labai thumbup.gif pristatyas. idomu, kokios prognozes del 13 punkto g.gif kada turetu ateiti i LT g.gif
Atsakyti
Na, man irgi būtų super, jei kainos dar kristų.Butą pardavė, dairomės kito.Tikiuosi, kad nešoktėls kainos į viršų unsure.gif
Atsakyti
Na cia jei pagal toki senariju, tai taip isejs ,kad uz keliu menesiu atlyginima bus galma pirkt butus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiza @ 2010 05 04, 15:41)
Na cia jei pagal toki senariju, tai taip isejs ,kad uz keliu menesiu atlyginima bus galma pirkt butus biggrin.gif

aisku galima jei jusu alga 20000 lotuliukas.gif metus skrumniau pagyvenat ir visa nama nuperkat thumbup.gif
Atsakyti
smagu buvo paskatyti worro parasytus punktus, pakele nuotaika!!!!!!! Arvisai aciu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 05 04, 15:28)
aisku galima jei jusu alga 20000 lotuliukas.gif metus skrumniau pagyvenat ir visa nama nuperkat thumbup.gif

Aha butu gerai biggrin.gif
Siaip manau jau ir dabar neblogas metas pirktis, kam leidzia galimybes
Atsakyti
O kuo jis toks neblogas? Aš tarkim pirkčiau prestižinį sodą už 6 000 dolerių, kiek jis kainavo 6 metus. Ar už tiek nusipirkčiau dabar? Ne. Tai kuo čia toks palankus metas?
Atsakyti
O man truputį nelogiškai atrodo nekilnojamojo turto kainos, pradedančios panašėti į automobilių kainas. Bet gal ir pastarosios tuomet turėtų DAR ženkliai kristi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantasmagorija: 05 gegužės 2010 - 09:59
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 05, 09:24)
O kuo jis toks neblogas? Aš tarkim pirkčiau prestižinį sodą už 6 000 dolerių, kiek jis kainavo 6 metus. Ar už tiek nusipirkčiau dabar? Ne. Tai kuo čia toks palankus metas?

2004 metais už sodą doleriais mokėjai? nu nu... cool.gif
Atsakyti
Aš ne apie savo rašiau, maniškis visai ne toks ir pirktas geroookai anksčiau tongue.gif O kad tiek kainavo tais metais pagal dolcų kursą vienas toks - faktas. wink.gif Mums siūlė pirkti, bet nereikėjo.
Papildyta:
QUOTE(Fantasmagorija @ 2010 05 05, 10:56)
O man truputį nelogiškai atrodo nekilnojamojo turto kainos, pradedančios panašėti į automobilių kainas. Bet gal ir pastarosios tuomet turėtų DAR ženkliai kristi?

Tai kad visais laikais buvo ir yra automobilių, kurie kainuoja kiek butas. Čia nieko naujo. Tiesiog tai normalus dalykas. Va burbulo periodu tas skirtumas buvo nesveikai didelis. Dabar grįžta į savo vėžes. Anuomet nesuperduper nedidukas mersiukas kainavo tiek, kiek 2 k. butas netoli centro.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 05, 10:04)
Aš ne apie savo rašiau, maniškis visai ne toks ir pirktas geroookai anksčiau  tongue.gif O kad tiek kainavo tais metais pagal dolcų kursą vienas toks - faktas. wink.gif Mums siūlė pirkti, bet nereikėjo.

buvo laikas, kai 600 Lt mėnesinis atlyginimas atrodė didelis. O dabar ir minimali alga viršija tuos 600 Lt. Kažin ar teisinga tapatint tų dviejų laikmečių NT kainas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 05, 11:04)
Aš ne apie savo rašiau, maniškis visai ne toks ir pirktas geroookai anksčiau  tongue.gif O kad tiek kainavo tais metais pagal dolcų kursą vienas toks - faktas. wink.gif Mums siūlė pirkti, bet nereikėjo.

tais metais dolcų kursas buvo vidutiniškai 2.7. Vadinasi 6000$ = ~16000 Lt.
prestižinius sodus už tokias kainas siūlė nebent Subjektyviai smile.gif

o kiek $ tada kainavo prestižinis namas? kokių kainų laukti, kai jau bus geras metas pirkti? cool.gif
Atsakyti