Įkraunama...
Įkraunama...

Absurdiškoms PSD įmokoms-ne!

Bedarbiams pasalpu niekas is karto nemoka. Ir jei nedirbai,tai gausi po 6 men.,o po 6 men.kai jau tures moketi,pasiulys iseiti-juk nieko negauni,ko cia vaikstai lotuliukas.gif
Man taip buvo ir kiek skaiciau,daug kam smile.gif Ir mokesi ta PSD visa gyvenima
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 03 31, 15:26)
Bedarbiams pasalpu niekas is karto nemoka. Ir jei nedirbai,tai gausi po 6 men.,o po 6 men.kai jau tures moketi,pasiulys iseiti-juk nieko negauni,ko cia vaikstai lotuliukas.gif
Man taip buvo ir kiek skaiciau,daug kam smile.gif Ir mokesi ta PSD visa gyvenima

o man aiskino,kad po3 men. tada pradeda moketi g.gif
Atsakyti
rulle,
As ne tiek kad noriu moket,o kad reikia.Bijau as tu delspinigiu irtt.O gal tikrai palaukti?neskubeti?Susimoket tai galima greitai,tik kas veliau man juos grazintu?
O kada jus einat i VMI?Parasykit naujienas.
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2010 03 31, 15:42)
o man aiskino,kad po3 men. tada pradeda moketi g.gif

Na zinokit,nezinau kaip dabar,gal kas keitesi g.gif As tai nulekiau dar sausi blush2.gif man reik vaiksciuoti kas 2 men,tai jau dabar bus keturi,apie pasalpa net nesvajoju ax.gif nes turto daug turiu,motina mano serga labai,tai uzrase man
Papildyta:
QUOTE(R07 @ 2010 03 31, 15:52)
rulle,
As ne tiek kad noriu moket,o kad reikia.Bijau as tu delspinigiu irtt.O gal tikrai palaukti?neskubeti?Susimoket tai galima greitai,tik kas veliau man juos grazintu?
O kada jus einat i VMI?Parasykit naujienas.

Na,tai kas gi nori biggrin.gif jei buciau protingesne ir istatymus zinociau,tai mokeciau po 72 kas men,jei vistiek apmokestis doh.gif arba DB registruociaus.
Niekas nieko negrazins g.gif net nesvajokit schmoll.gif
Kai suzinosiu ka nors,butinai pranesiu 4u.gif
Atsakyti
Del to pokalbip tai nesamone, kazkas vedamas emociju sukure. Tiek ilgai gyvenant ne LT, zmogus jau senai ar tai pasa dares, ar per ambasada balsaves ir pan., todel jau senai neregistruotas LT.
Ypac vaikai, jei isvyko mazi, ju registracija Lietuvoje abejoju ar uzfiksuota...

Cia daugiau liecia nesenai isvykusius ar kelis menesius uzsieny praleidziancius piliecius, kuriem vaikscioti i DB kas menesi tikrai butu neimanoma.
Atsakyti
Na,dar jums naujiena lotuliukas.gif
http://www.delfi.lt/...i.d?id=30604265

Taip,kad laukiam,kas toliau ax.gif

Ar negeriau visai atsaukt ir is naujo persvarstit,kad vel nieko negali susigaudyti,kam uz ka ir kodel unsure.gif

Jeigu žmogus turi laikinų sunkumų sumokėti mokesčius – tas mokestis gali būti atidėtas arba išdėstytas pagal susitarimą. Jeigu materialinė padėtis labai sudėtinga – nepriemoka gali būti pripažinta beviltiška. [...] Jeigu žmogaus padėtis nepagerės per ilgesnį laikotarpį – ji bus tiesiog nurašyta“, – pridūrė ministrė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 31 kovo 2010 - 17:49
QUOTE(ader @ 2010 03 31, 14:26)
o jeigu dirba?

Jeigu mama dirba, tuomet šį draudimą gali perleisti tėčiui mirksiukas.gif

QUOTE(kroska19 @ 2010 03 31, 16:10)
Vieno emigranto pokalbis su VMI:

“Esu parvažiavęs į Lietuvą. Pasiskaičiau apie šias nesamones ir nulėkiau į mokesčių inspekciją. Manau daug kam bus įdomus mūsų pokalbis.
-(aš) Dvylika metų gyvenu užsienyje ir ten dirbu. Kokie mokesčiai mane slegia Lietuvoje kaip Lietuvos pilietį?
-(VMI)Jei ten dirbate, privalėsite pristatyti tai patvirtinančius dokumentus. Jei nedirbate, PSD teks mokėti Lietuvoje.
-(aš)Norite pasakyti, jog privalėsiu reguliariai vien dėl to važiuoti tokį kelią, kad pristatyti jums “įrodymus”?
-(VMI) Taip. Priešingu atveju skola tik augs.
-(aš) Ką daryti, jei staiga aš ar žmona liktume be darbo?
-(VMI) Skubiai važiuoti į Lietuvą ir registruotis darbo biržoje.
-(aš) Lietuvos darbo birža pasiūlys man darbą užsienyje?
-(VMI) Nusišnekate. Ji nepasiūlys jums darbo net Lietuvoje… Bet tokia tvarka.
-(aš) Vaikus išsivežėme dar mažus. Dabar jiems 19 ir 20 metų. Šiuo metu abu nedirba.
-(VMI) Vadinasi jie jau dabar skolingi už 2009 metus……………
-(aš) Jūs nejuokaujate?
-(VMI) Ne.
-(aš) Tai ir jie privalo atvažiuoti į Lietuvą ir užsiregistruoti biržoje?
-(VMI)Taip.
-(aš) Todėl, kad jie Lietuvos piliečiai?
-(VMI) Taip.”
___

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=kroska19,2010 03 31, 14:10]
ydomu,kaip su dirbanciais uzsienyje?moku jau 10m mokescius cia,vat labai ydomu g.gif
[/quote]

Vieno emigranto pokalbis su VMI:

“Esu parvažiavęs į Lietuvą. Pasiskaičiau apie šias nesamones ir nulėkiau į mokesčių inspekciją. Manau daug kam bus įdomus mūsų pokalbis.
-(aš) Dvylika metų gyvenu užsienyje ir ten dirbu. Kokie mokesčiai mane slegia Lietuvoje kaip Lietuvos pilietį?
-(VMI)Jei ten dirbate, privalėsite pristatyti tai patvirtinančius dokumentus. Jei nedirbate, PSD teks mokėti Lietuvoje.
-(aš)Norite pasakyti, jog privalėsiu reguliariai vien dėl to važiuoti tokį kelią, kad pristatyti jums “įrodymus”?
-(VMI) Taip. Priešingu atveju skola tik augs.
-(aš) Ką daryti, jei staiga aš ar žmona liktume be darbo?
-(VMI) Skubiai važiuoti į Lietuvą ir registruotis darbo biržoje.
-(aš) Lietuvos darbo birža pasiūlys man darbą užsienyje?
-(VMI) Nusišnekate. Ji nepasiūlys jums darbo net Lietuvoje… Bet tokia tvarka.
-(aš) Vaikus išsivežėme dar mažus. Dabar jiems 19 ir 20 metų. Šiuo metu abu nedirba.
-(VMI) Vadinasi jie jau dabar skolingi už 2009 metus……………
-(aš) Jūs nejuokaujate?
-(VMI) Ne.
-(aš) Tai ir jie privalo atvažiuoti į Lietuvą ir užsiregistruoti biržoje?
-(VMI)Taip.
-(aš) Todėl, kad jie Lietuvos piliečiai?
-(VMI) Taip.”
___
[/quote]
Nu tai ner problemu,imti dokumentus reikia,juos isversti ir siusti ,visa ,,beda,,nes uzsienyje esu soc drausta,moku mokescius.
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 03 31, 16:15)
Jeigu mama dirba, tuomet šį draudimą gali perleisti tėčiui  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
blink.gif unsure.gif Pidec tas PSD, kazin jai mano vaikai gime ne lietuvoj,bet turi lietuvos pilietybe ,lietuviska gimimo liudijima , tai as drausta tuo valstybes draudimu iki vaikui sueina 8 metai ,nedirbanti esu g.gif lietuvoj vaikai pas daktaru nesilanke, migracijoj nepraneseme kad isvyke doh.gif nieko nesigaudau sioje painiavoje. Skaudu kai kuo toliau tuo dazniau "Lietuva" zodis tariamas virsta keiksmazodziu verysad.gif
Atsakyti
Juokas per ašaras su tokiais įstatymais doh.gif
Labiausiai juokino vienos forumietės pasakymas apie valdyška gydima.... taip ir kyla klausimas kada paskutini karta gulėjo ligoninei.... apdraustasis NEMOKAMAI gauna tik lova ir tragiška "maista", nes pakiša receptuka ir begi pirkti lašalines, vaistus, o jei iš ligoninės duoda tai gausi visa ka sunaudojai atpirkti... tai kam man mokėti valstybei?????? kad tokie Kubilei namus sau statytusis????
Aš išvis geriau atsisakau mokėti mokeščius (išskyrus į privatu pensijos fonda) ir kai man reikia geriau einu privačei ir mokuosi už tai kuo naudojuos.

QUOTE(vaidamile @ 2010 03 31, 20:14)
blink.gif  unsure.gif Pidec tas PSD, kazin jai mano vaikai gime ne lietuvoj,bet turi lietuvos pilietybe ,lietuviska gimimo liudijima , tai as drausta tuo valstybes draudimu iki vaikui sueina 8 metai ,nedirbanti esu  g.gif lietuvoj vaikai pas daktaru nesilanke, migracijoj nepraneseme kad isvyke doh.gif  nieko nesigaudau sioje painiavoje. Skaudu kai kuo toliau tuo dazniau "Lietuva" zodis  tariamas virsta keiksmazodziu verysad.gif

Tau reikia nueiti į ligoniu kasa su vaiku gimimo liudijimais ir busi soc. drausta iki vaikui sueis 18m. mirksiukas.gif ... man RODOS kažkur skaičiau kad gali apdrauti atgaline data g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsia: 31 kovo 2010 - 20:01
QUOTE(R07 @ 2010 03 31, 15:18)
Labas mergaites,
Galbut kai kurioms is jusu tai nuskambes labai absurdiskai,bet as noriu susimoketi smile.gif .Laisko is VMI negavau.Ka patartumete daryti?laukti laisko ar kreiptis paciai?Kur krieiptis?
Jeigu galite parasykite,paaiskinkite.Istatymas toks ir pries veja nepapusi mirksiukas.gif

Labas.As irgi pagalvojau kad reikia paciai susimoketi ta mokesti,o nelaukti laisko.Taigi apsisarvavus kantrybe puoliau skambinti i VMI. Mane domino tokie dalykai: uz kiek menesiu esu skolinga,ir kaip skola susimoketi dalimis.Atsakymas:Reikia sumoketi uz visus 2009 m.,jeigu nebuvai registruota DB, 72 lt uz kiekviena menesi.Visus rekvizitus galima rasti www.vmi.lt Jeigu norite sumoketi dalymis,reikia pries tai uzdeklaruoti pajamas,tai galima padaryti per internetine bankininkiste,o jeigu neturit saskaitos banke,reikia vaziuoti i VMI. Del skolos sumokejimo dalimis reikes sudaryti sutarti,ja bus galima sudaryti nuo balandzio 20 d. iki geguzes 2 d.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMANT: 31 kovo 2010 - 20:09