Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*1 Namučiai

QUOTE(adžani @ 2010 03 31, 21:29)
Registruojuos ir as  4u.gif Na nezinau niekaip neprilimpa knyga vogti arklius nors tu ka  doh.gif Reikes grazint i bible,o as vakara leisiu su J.Picoult Mano sesers globeju tikriausiai jau seniai visos perskaitete,o as tik dabar pradesiu.  doh.gif
P.s Gal kartais zinote kokiu knygu,kad butu rasoma apie skaityma,skaitymo malonuma.....?  blush2.gif

Kažkiek su tuo (gal ne visai tiesiogine prasme) susijusi "Vėjo šešėlis".
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 03 31, 20:55)
Nu ir papirkau kątik Swarup Vikas "Gyvenimo lošimas" bigsmile.gif

user posted image

labai patiko, ir visai ne taip, kaip filme - jame stipriai pakeista viskas ("Lusnynu milijonierius"). knyga super smile.gif (filmas irgi geras, bet sakau, labai skiriasi nuo knygos)
Atsakyti
Siandiena perskaiciau Kobo Abe 'Svetimas veidas'. Dar iki siol galva uzia nuo minciu. Pirmoji pazintis su siuom rasytoju, bet tikrai nepaskutine. romanas parasytas monologu. man tokio pobudzio knygos labai patinka. Vyras, kurio veidas yra suzalotas negriztamai, apmasto ka gi vis tik reiskia buti be veido. kokia tai itaka daro kitiems, kaip aplinkiniai reaguoja i toki tave. Jis nutaria pasigaminti kauke, kuri niekuom nesiskirtu nuo tikro veido. Kodel mes uzsidedam kaukes? koks musu tikrasis veidas? ir panasus klausimai gvildenami knygoje.
Papildyta:
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 03 31, 21:09)
labai patiko, ir visai ne taip, kaip filme - jame stipriai pakeista viskas ("Lusnynu milijonierius"). knyga super smile.gif (filmas irgi geras, bet sakau, labai skiriasi nuo knygos)

o man filmas visiskai nepatiko. net nezinau ar kada nors skaitysiu knyga. gal g.gif juk knygos dazniausiai skiriasi nup filmu ir buna daug geresnes
Atsakyti
Fatimaa...
tai tavęs dar laukia "Moteris smėlynuose" užsiskanavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 31, 21:48)
Fatimaa...
tai tavęs dar laukia "Moteris smėlynuose" užsiskanavimui mirksiukas.gif

labai labai labai noreciau bigsmile.gif bet kol kas neturiu jos verysad.gif teks palaukti kol gausiu ja. bet uz tat turiu jo 'The Ark Sakura' bigsmile.gif
Atsakyti
grįžau smile.gif
gal kas turite paskolinti paskaityti Murakamio? Užkabino kai velnias, o pirkti dabar nelabai galiu... o bibliotekose jo nebūna... skaitau lietuvių kalba. Angliškai užtrukčiau... blush2.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, tą knygą gali rasti sena.lt tikrai nebrangiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 03 31, 22:31)
grįžau smile.gif
gal kas turite paskolinti paskaityti Murakamio? Užkabino kai velnias, o pirkti dabar nelabai galiu... o bibliotekose jo nebūna... skaitau lietuvių kalba. Angliškai užtrukčiau... blush2.gif

siaip as turiu jo 3 knygas lietuviu kalba. na anglu kalba kiek daugiau. bet ziurint kurias tu skaitei?

QUOTE(Dorifore @ 2010 03 31, 22:37)
Fatimaallaa, tą knygą gali rasti sena.lt tikrai nebrangiai  4u.gif

jau maciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 03 31, 23:31)
grįžau smile.gif

Mieloji,atvažiuok pas mus-biblėj visa lentyna Haruki Murakami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 31, 22:02)
filmas nera pastatytas butent pagal ta knyag Kaip tampama albinosais, bet kaip supratau buvo sukurtas pagal kitos kuopos pasakojimus, vis tiek visi ten pat tarnavo ta prasme..  smile.gif ziauriai geras filmas.. ziauriai..  unsure.gif

Supratau, visko gali buti. Man tas rekiantis serzantas baisiai panasus i "Liube" grupes vokalista, kazkuri laika buvau isitikinusi, kad ten jis vaidino. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 03 31, 22:29)
P.s Gal kartais zinote kokiu knygu,kad butu rasoma apie skaityma,skaitymo malonuma.....?  blush2.gif

Man labai patiko ir daug naujo sužinojau Genovaitės Raguotienės "Atversta knyga", verta pasidomėt knygėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 03 31, 21:29)
Na nezinau niekaip neprilimpa knyga vogti arklius nors tu ka  doh.gif

Labas rytas,

Na reiškia ne man vienai ši knyga nelabai... Tiesa, perskaičiau iki pabaigos, suintriguota tiek daugybės gerų atsiliepimų. Na nepatiko, ir viskas. Aišku, tas skandinaviškas stilius savo priduoda, bet kitos skandinavų rašytojų knygos man patinka... O kuo ši knyga gali provokuoti? Kad galima pasvajoti apie ramią senatvę, kur nors gražiame namuke miško viduryje? Be to, labai jau subtilus rašymo stilius... Atrodo, toks lėtas, toks lėtas, kad žiūrėk, jau ir miegi, knygą apsikabinus... Man pasirodė, kad knyga pernelyg vyriška, skirta vyrams, na tokiems senjorams inteligentams, žinoma, skaitantiems knygas.
Atsakyti