Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių vestuvės

cha..smile.gif mes sutarem, kad bus tik artimiausi...smile.gif kitiem net stengsimes nesakyti..smile.gif bus daaaauuug jaunimo.wink.gif))
pagaliau nukrito akmuo...smile.gif
Atsakyti
o mano svajoniu vestuviu svarbiausias atributas, kad TA diena butu labai silta ir labai labai daug saulutes.o kad jos mums butu pacios graziausios ir isimintiniausios susikursime patys biggrin.gif
Atsakyti
Padėkite! doh.gif Norim su brangiausiu susituokti pajūry, kur susipažinome ir kol kas tebegyvename. Po poros mėn. kraustomės gyventi į sostinę visam laikui. Ale, kad pinigų tam kaip ir nėra visiškai. Nes dar tie kraustymaisi, o ir šiaip nelengvas metas mums dabar. Seniai esam sugalvoję tokį "crazy" planą: pasiimti pora liudininkų ir susirašyti niekam nieko nesakius blush2.gif , o, kai turėsim pinigų, bet kada iškelti galėsime normalias vestuves tada bažnyčioj. Bet mąstom, ar neįžeistume tėvų, senelių, artimųjų... tik poto pasakę ir kaip, ar žiedus pirkti, na, durnai gi be žiedų ženytis.. tai va daug daug tokių abejonių ir klaustukų.. tik noras didelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2005 05 01, 15:26)
Padėkite! doh.gif Norim su brangiausiu susituokti pajūry, kur susipažinome ir kol kas tebegyvename. Po poros mėn. kraustomės gyventi į sostinę visam laikui. Ale, kad pinigų tam kaip ir nėra visiškai. Nes dar tie kraustymaisi, o ir šiaip nelengvas metas mums dabar. Seniai esam sugalvoję tokį "crazy" planą: pasiimti pora liudininkų ir susirašyti niekam nieko nesakius blush2.gif , o, kai turėsim pinigų, bet kada iškelti galėsime normalias vestuves tada bažnyčioj. Bet mąstom, ar neįžeistume tėvų, senelių, artimųjų... tik poto pasakę ir kaip, ar žiedus pirkti, na, durnai gi be žiedų ženytis.. tai va daug daug tokių abejonių ir klaustukų.. tik noras didelis wub.gif

Manau, ziedus tai butinai turit nusipirkti. O vestuves ekspromptu - jega! Pries pora metu patys turejom tokia galimybe, bet as kazkaip pabijojau. O dabar gailiuosi, tie visi rupesciai del vestuviu... Dabar sakau galejau tada sutikti, ir rami galva butu buvus, tai mano brangusis juokiasi is manes. Sako tada buvai gyvenimo stabdis, tai dabar vark. O tevams manau galima padaryti siurpriza, pvz. paskambinti ir pasakyti, kad tokia ir tokia val PRIVALO buti ten ir ten
Atsakyti
Mano vestuvės buvo tokios, apie kokias svajojau dar būdama mergaitė wub.gif jaučiausi lyg pasakoj ne tik aš, bet pasirodo (kiek pasikalbėjom) - ir patys artimiausieji. Gražus išlydėjimas iš kiekvieno namų atskirai - todėl mažiau jaudulio ir ašarų, graudžių žodžių, iškilmingas santuokos palaiminimas, byrantys žiedlapiai išėjus iš bažnyčios, šaunūs piršliukai, kurie judino ir taip šaunius svečius - ūžė visi, kas netingėjo. Pakili nuotaika visas 2 dienas, nejaučiau pernelyg didelės įtampos, nes tai buvo taip laukta... Nesigailim su vyru, kad dalyvavo daug žmonių (60), o pasveikinti atėjo daug daug... tikrai nesitikėjom bigsmile.gif

Esu be galo dėkinga VISIEMS, kas buvo su mumis tą dieną, ar bent jau atėjo pasveikinti, ar paskambino, atsiuntė SMS. Pasijunti, kad iš ties esi mylimas ir nepamirštas wub.gif
Atsakyti
O mes stengiamės daryti viską, jog vestuvės įvyktų tokios, apie kokias svajojame, viską papasakosiu po birželio 3d., nors kol kas viskas sekasi puikiai ax.gif
Atsakyti
As tai svajojau susituokti ant kokio vandenyno kranto, su lengva, vejo plaikstoma suknele, o mano princas butu apsirenges lengvais, baltais lininiais rubais wub.gif ...Tuoktumemes basi, plaukai plaikstytusi vejyje...Butu keli artimiausi zmones ir draugai...Vanduo skalautu mums kojas, kunigelis laimintu mus...Ach...Kadangi gyvename mieste,kur vandenyno ne kvapo, tai ir tuoksimes ne taip, kaip svajojau, taciau del to nenusimenu, juk svarbiausia, kad salia bus JIS, daugiau nieko ir nereikia blush-anim-cl.gif Taciau svajone is dalies bandysiu igyvendinti - po ceremonijos sesime su keliais draugais i masina ir - prie juros clap.gif Tai manau pabraidysiu basa jura su vestuvine suknele tongue.gif
Atsakyti
O aš su savo brangiuoju tai jau du metai, kaip ruošiamės vestuvėms smile.gif Ms norim mažų vestuvių su pačiais artimiausiais, o štai mano tėvai nori didelių, tipo kaip čia dabar giminės gali įsižeisti jei nepakviesi. Tai aš jau paskutiniu metu savo vyrui vis siūlau tik nueit ir susirašyt tik nežinom ar liudininkų reikia ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2006 03 22, 12:03)
O aš su savo brangiuoju tai jau du metai, kaip ruošiamės vestuvėms smile.gif Ms norim mažų vestuvių su pačiais artimiausiais, o štai mano tėvai nori didelių, tipo kaip čia dabar giminės gali įsižeisti jei nepakviesi. Tai aš jau paskutiniu metu savo vyrui vis siūlau tik nueit ir susirašyt tik nežinom ar liudininkų reikia ar ne?

Mes tai tevukam pareiskem, kad baliaus nedarysim, kad ir kaip jie to nenorejo...Tai jie sumaste patys susiorganziuoti giminiu susisedima, na tu, kurie atvaziuos pasveikinti. O mes tuo metu dumsime prie juros... wub.gif Na mes tikrai nepriestaravom, tegul baliavoja, tegul patus organizuoja, jei tik jie nori ir jiems nuo to geriau.O musu finansai tiesiog per mazi, kas kelti ir vestuves ir i povestuvine kelione vaziuoti...Taigi mes pasirinkom antra varianta blush2.gif
Linkiu susituokti taip, kaip jus norite , nes tai JUSU vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
O as noriu labai paprastu vestuviu, neskubant issiruosti ir nuvykti i baznycia kur manes lauks jaunikis, tevelis nuves prie altoriaus. baznycioje butu visi sveciai, patys artimiausi gimines ir draugai. Po to i maza rojaus kampeli gamtoje ant pievos stovetu apvalus stalai baltom staltiesem ir puosti gelemis, svediskas stalas kai visi vaiksto, bendrauja, nera jokiu priverstiniu sedejimu prie stalo, gera muzika(tik ne tradiciniai vestuvininkai) geras vedantysis ir idomios atrakcijos. o vidurnakti isvykti su jaunikiu i viesbuti nakciai...
deja, maniskis svajoja visiskai kitaip ir nenori kompromisu, nes atseit nuo vaikystes svajoja apie dideli baliu, zaksa butinai ir panasiai....
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2006 03 23, 12:54)
Dėkui, pritariu- tai ne jų šventė, o MŪSŲ!

Bet tai šventė skirta jums mes patys galvojom apie kelionę,bet padarėm šventę tikrai yra vargo bet tai labai malonu tu organizuoji sau biggrin.gif ,o į kelionę galima išvažiuoti bet kada,o vestuvių nebepadarysi,aš siuličiau gerai pagalvoti,kad poto nesigailėtumėte g.gif
Atsakyti
as bijau, kad sau savo svajoniu vestuviu pasidaryt neimanoma... nu nebent turi daug daug pinigu ir dar daug visokio gerio - pvz. begale draugu... nes pats daug ko padaryti negali, o kiti tau taip nepadarys kaip tu... cia gal del to, kad as perfekcioniste, nzn, bet bijau, kad savo svente sau neitiksiu doh.gif
Atsakyti