Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių vestuvės

Mudu du visam pasauly, mudu du - mano vestuvių idelas friends.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2005 04 15, 13:55)
Mudu du visam pasauly, mudu du - mano vestuvių idelas    friends.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Mergičkos biggrin.gif tai gal rašykime savosvajones, kaip įsivaizduojame savo būsimas vestuves.
Labai šaunu būtų, kad savo patirtimi pasidalintų netradiciškai ištekėjusios.
Kuo daugiau minčių ir idėjų, tuo fainiau.
Va būtent čia MŪSŲ DVIEJŲ ŠVENTĖ o ne....... nu pačios žinote, kaip būna per vestuves blink.gif
Atsakyti
O musu vestuvese isvis nebus giminiu smile.gif tai tikriausiai jau skaitosi netradicines vestuves? mirksiukas.gif
Atsakyti
O man kaip tik visas grožis yra bažnyčioje... yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2005 04 15, 13:52)
Pritariu tau Kiskute  thumbup.gif
As vien todėl ir nenoriu vestuvių, nes nenoriu jokio baliaus.  tongue.gif
Ir iš vis, tai turi būti mano ir mano išrinktojo švente, o ne giminės (-nių, nes iš 2 pusių) balius.  drinks_cheers.gif

Bet juk tie gimines dziaugiasi kartu su Jumis. Na, nezinau, man tai artimiausi gimines labai brangus ir labai nuliusciau jei jie negaletu dalyvauti.

Bet cia kiekvienam pagal skoni.
Atsakyti
O mano svajonių vestuvės tradicinės. Su daug daug svečių. Aš pvz. noriu, kad tą dieną mus pamatytų visas pasaulis biggrin.gif . T.y. kuo daugiau artimų žmonių, kad visi žinotų kaip branginame vienas kitą, kaip pasižadame vienas kitam. Paskui noriu šokti ir juoktis visą naktį rolleyes.gif .
Ceremonija dviems ne man schmoll.gif . Man labai patinka baliai, tusai, susibūrimai. Būčiau pati nelaimingiausia, jei tektų tiesiog susirašyti cry.gif
Atsakyti
oj...as tai tikrai nenoreciau visos gimines...daug kas atvaziuoja tik taip sau...ypac tiek kuriuos i 10 metu karta matai...ne...to nereik... doh.gif ir nenoriu daug bobuciu, kurios verkia, dievagojasi...kokie jauni, ka daro...musu laikais...ir t.t. tik sedi ir pletkina schmoll.gif O bus daug jauniomo daug poru...kad butu linksma smagu smile.gif o del baznycios, ta mes nei viena seima super nereligingi tongue.gif bet baznycioj tuoksimes, ir tai kazkaip ipatinga....isdidu blush2.gif
Atsakyti
Aš tai labai norėčiau į bažnyčia man tai labai garžu.bet deja mes neisime,nes maniškis jau pirmpje santuokoje buvo.
Aš tai noriu tik su draugais švesti,be jokiu giminiu,nors mes ju ir neturime
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2005 04 22, 14:18)
oj...as tai tikrai nenoreciau visos gimines...daug kas atvaziuoja tik taip sau...ypac tiek kuriuos i 10 metu karta matai...ne...to nereik...

Nu bliamba, niekaip nesuprantu, kai žmonės į SAVO vestuves kviečia tuos, kurių nenori arba su kuriais nebendrauja blink.gif . Tai jei nematei žmogaus (kad ir giminės) 10 metų, tai net neturėtų būti kalbos apie jų dalyvavimą. Ir tikrai nesitikės jie būti pakviesti. Juk normalu.
Mes pvz. kviečiame 70 žmonių, tame tarpe ir nemažai giminių. Bet! Bet su visais jais glaudžiai bendraujame ir neįsivaizduoju savo gyvenimo šventės be jų dalyvavimo, šypsenų, sveikinimų.
Atsakyti
tai as ir nekviesiu ju tongue.gif bet zinau, kaip buvo per mano brolio vestuves...kai suzinojo (vis tiek nenuslepsi) pradejo ir skambint ir net atvaziuoti...tipo - pakvieskit schmoll.gif buvo tokiu, net kurie suzinoje nekviesti atvaziavo! to tai nepakesciau! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2005 04 26, 14:03)
tai as ir nekviesiu ju tongue.gif  bet zinau, kaip buvo per mano brolio vestuves...kai suzinojo (vis tiek nenuslepsi) pradejo ir skambint ir net atvaziuoti...tipo - pakvieskit schmoll.gif  buvo tokiu, net kurie suzinoje nekviesti atvaziavo! to tai nepakesciau! blink.gif

Užjaučiu dėl tokios giminės 4u.gif . Mes pvz. tuos, su kuriais bendraujame, bet nedaug ar retai, kviečiame tik į ceremoniją bažnyčioje. Bet pakvietime reikia labai aiškai apie tai ir parašyti.
Atsakyti
mes tai irgi į savo vestuves kviečiame tik tuos su kuriais glaudžiai bendraujame blush2.gif
tik va taip gaunasi, kad su mano gimine manasis ir aš tikrai labai nuoširdžiai bendraujame, o brangučio giminėje tai pyktis ir pavydas, tai bus tik keli patys pačiausi žmonės. ir na tai blush2.gif gausis, kad iš mano pusės 30, o iš būsimo vyro 15. o tame tarpe žmogus, kuris mane juodina, taip kad net šlykštu klausytis. na ir ji (dėdės sugyventinė) dalyvaus, nes kartu su dėde užaugino mano brangutį. nors aš labai tikiuosi, kad tą dieną kas nors atsitiks ir jiedu negalės atvykti gun_bandana.gif
Atsakyti