Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Labai smagu kad kazkas laimejo.
Paziurejau pernai virs 100 lietuviu laimejo. O kiek uzpildo lietuviu kurie jau emigrave... Bet bandysim ir mes siais metais pildyti. Gal but pasiseks. smile.gif Kaip ir kiekvienas tikisi.
Atsakyti
nelaimejusioms noriu suteikti dar vilties ax.gif kai mano pusesere lose laiskai turejo ateiti iki liepos menesio, o gavo spalio 20 diena bigsmile.gif per savo gimtadieni thumbup.gif buvo paaiskinta, kadangi daug atkrito, tai dar papildomai suteike kitiems. tai jums dar laukti ir laukti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažė_:): 25 gegužės 2010 - 21:21
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 25, 22:20)
nelaimejusioms noriu suteikti dar vilties  ax.gif kai mano pusesere lose laiskai turejo ateiti iki liepos menesio, o gavo spalio 20 diena  bigsmile.gif per savo gimtadieni  thumbup.gif buvo paaiskinta, kadangi daug atkrito, tai dar papildomai suteike kitiems. tai jums dar laukti ir laukti  tongue.gif

Na dekui uz paguoda mirksiukas.gif Reikia apsisarvuoti kantrybe ir laukti 4u.gif Bet idomiai butu, jei spalio pvz 1d. uzpildai nauja anketa, o kokia 10 d. gauni kad laimejai pernai metu losime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 05 26, 08:18)
Na dekui uz paguoda  mirksiukas.gif  Reikia apsisarvuoti kantrybe ir laukti  4u.gif  Bet idomiai butu, jei spalio pvz 1d. uzpildai nauja anketa, o kokia 10 d. gauni kad laimejai pernai metu losime  doh.gif

lotuliukas.gif na bet buvo kaip buvo mirksiukas.gif aisku ispradziu nepatikejo, galvojo kad kazkas pajuokavo ir padirbo doh.gif
Atsakyti
o yra kokia statistika kiek mazdaug anketu uzpildytu gauna loterijos rengejai?
Atsakyti
QUOTE(VyŠnĖ @ 2010 05 25, 21:07)
Meilute, tu is kauno????  smile.gif
verysad.gif ot tai kaks nu, tai Kauno jau nebesieks laiskeliai  unsure.gif  verysad.gif

taip as is kauno cool.gif
bet gal dar ir kitus is kauno apdovanos,dar nieko nzn kaip bus 4u.gif .linkiu sekmes kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 05 26, 10:34)
o yra kokia statistika kiek mazdaug anketu uzpildytu gauna loterijos rengejai?

Paieskojau statistikos. Panasu kad kiekvienais metais pildanciu anketa tik daugeja, o laimejimu (ypac Lietuviu) mazeja. Procentas islosti nedidelis. Bet kaip sakant kas nebando tai neturi nei galimybes.
Atsakyti
neskaiciau visos temos gal jau buvo apie tai kalbeta, man idomu kokiu budu suzinoma apie laimeta zalia korta? ar reikia patiems ziuretis ju pls ar jie laimejusius informuoja? jei taip kokiu budu? as kazkur nukisau dokumentus su anketos kodais ir pan. tai pati pasitikrinti negaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 05 26, 16:00)
neskaiciau visos temos gal jau buvo apie tai kalbeta, man idomu kokiu budu suzinoma apie laimeta zalia korta? ar reikia patiems ziuretis ju pls ar jie laimejusius informuoja? jei taip kokiu budu? as kazkur nukisau dokumentus su anketos kodais ir pan. tai pati pasitikrinti negaliu  g.gif

itariu,kad nelabai jums reikia tos zalios kortos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(forever21 @ 2010 05 26, 16:23)
itariu,kad nelabai jums reikia tos zalios kortos tongue.gif

na ar reikia ar ne reikia cia ne jums spresti

o jei jus neturite ka atsakyti geriau nieko nesakyti, sekmes
Atsakyti
neskaiciau visos temos gal jau buvo apie tai kalbeta, man idomu kokiu budu suzinoma apie laimeta zalia korta? ar reikia patiems ziuretis ju pls ar jie laimejusius informuoja? jei taip kokiu budu? as kazkur nukisau dokumentus su anketos kodais ir pan. tai pati pasitikrinti negaliu  g.gif

Apie laimejima suzinosite gave laiska is Kentucky, usa. Isrinktuosius jie informuoja tokiu budu. Taigi, visi laukia laimogojo laisko geltoname voke.
Papildyta:

Apie laimejima suzinosite gave laiska is Kentucky, usa. Isrinktuosius jie informuoja tokiu budu. Taigi, visi laukia laimogojo laisko geltoname voke.
atsiprasau uz klaidas - laukia laimingojo laisko...
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 05 26, 19:04)
atsiprasau uz klaidas - laukia laimingojo laisko...

Aciu labai uz atsakyma mirksiukas.gif o klaidu jei nepasakytumet tai ir nepastebetume, viskas cia per ta skubejima rolleyes.gif
Atsakyti