Įkraunama...
Įkraunama...

Kika vs. LKD

QUOTE(westa @ 2010 05 31, 15:18)
dar kartą kartoju.. galima dirbti, nes reikia, bet suvokti kur ir kam dirbi

Dirbti ne galima,dirbti REIKIA.As sutikciau dirbti ir jums,net jei jus man ir nepatinkate blink.gif
Atsakyti
QUOTE(basia @ 2010 05 31, 14:21)
Dirbti ne galima,dirbti REIKIA.As sutikciau dirbti ir jums,net jei jus man ir nepatinkate  blink.gif

tikiuosi Jūs ne veisėja? jei taip, tai paskaičius Jūsų postą visai nenuostabu , kodėl ginate Kiką..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 15:25)
tikiuosi Jūs ne veisėja? jei taip, tai paskaičius Jūsų postą visai nenuostabu , kodėl ginate Kiką..

Jep,as suniukus pridavineju kilogramais uz gyva svori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 15:25)

Šiaip pastebėjau, kad ji gina pardavėjas, o ne Kiką. O čia jau skirtingas dalykas.

Eolo arfa- jei labai įdomu galėsiu kada gyvai suteikti šią informaciją, kurie gi tie asmenys užsiimdavo ta veikla...
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 31, 14:42)
Šiaip pastebėjau, kad ji gina pardavėjas, o ne Kiką. O čia jau skirtingas dalykas.

tai parodo žmogaus nuostatas , požiūrį.. sakyčiau itin siaurą ir visiškai netinkamą veisėjui. Tai mano nuomonė.

Bet tema ne apie tai .. ne apie Kikos pardavėjas ir jų gynėjus.
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 31, 16:42)

Eolo arfa- jei labai įdomu galėsiu kada gyvai suteikti šią informaciją, kurie gi tie asmenys užsiimdavo ta veikla...

Ok
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 15:46)
tai parodo žmogaus nuostatas , požiūrį.. sakyčiau itin siaurą ir visiškai netinkamą veisėjui. Tai mano nuomonė.

Bet tema ne apie tai .. ne apie Kikos pardavėjas ir jų gynėjus.

O man kaip tik atrodo, kad siauras požiūris yra, kai yra niekinami žmonės, kurie yra visai nieko dėti šioje situacijoje. Jie nei tuos šuniukus grūda už vitrinų, o dar kuri sąžininga ir mylinti šunis pasirūpina jais bent kiek.

Tai jei tema ne apie, tai kodėl diskutuojat apie tai.

P.S. man tik labai įdomu kiek dabar yra Lietuvėlėje žmonių, kurie dirba darbą ir visiškai 100 proc pritaria savo vadovų veiklai. Ir kas būtų jei vadovas krėstu nesąmones, o būtų šmeižiami darbuotojai, kurie išvis nieko dėti. Prisiminiau pati nutikimą, sustabdė policija, biški šiokį tokį pažeidimą padariau ir sakau, nu nebauskit pasitaisysiu biggrin.gif tai o kur jau dirbi labai pasidomėjo, kai pasakiau, o tai tuos ( pamynėjo šefo pavardę) reikia bausti dvigubai biggrin.gif tai gerai, kad pareigūnai mąstantys ne kaip westa, tai būčiau užsidirbusi trigubą baudą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 31, 13:18)
Tai aš vis tiek nesuprantu, kuo nusikalsta ta pardavėja ? Kokį įstatymą pažeidė ?
Kad jomis reiktų šlykštėtis ir siųlyti vietoj to, kad užsidirbtų sau algą eiti į gatvę ir gyventi iš valstybės pinigų  biggrin.gif

Tarkim, ateina į SM temą apie Kikos piktadarystes ir pasakoja kokia ta Kika nuostabi, kokie puikūs jos renginiai, ir kaip LKD veisėjai visai ne lojalūs savo organizacijai, o griūdami veržiasi į gerąją kiką prekiauti savo šuniukais.
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 31, 14:52)

P.S. man tik labai įdomu kiek dabar yra Lietuvėlėje žmonių, kurie dirba darbą ir visiškai 100 proc pritaria savo vadovų veiklai. Ir kas būtų jei vadovas krėstu nesąmones, o būtų šmeižiami darbuotojai, kurie išvis nieko dėti. Prisiminiau pati nutikimą, sustabdė policija, biški šiokį tokį pažeidimą padariau ir sakau, nu nebauskit pasitaisysiu  biggrin.gif  tai o kur jau dirbi labai pasidomėjo, kai pasakiau, o tai tuos ( pamynėjo šefo pavardę) reikia bausti dvigubai  biggrin.gif  tai gerai, kad pareigūnai mąstantys ne kaip westa, tai būčiau užsidirbusi trigubą baudą  biggrin.gif

O Jūs nemanote, kad darbas Kikoje reikalauja specifinių žinių apie gyvūnų auginimą, socializaciją ir t.t. Ir ar turint tokias žinias ir suoprotį įmanoma dirbti matant tokias gyvūnų laikymo sąlygas? Atleiskite man, bet aš asmeniškai dar turiu savo požiūrį, ambicijas galų gale ir tikrai nesutikčiau dirbti darbo, kuris visiškai kertasi su mano nuostatom..
taigi arba Kikoje dirba visiškai beviltiškai nerandantys darbo arba visiškai neturintys kompetencijos tą darbą dirbti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 31 gegužės 2010 - 14:59
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 15:57)
O Jūs nemanote, kad darbas Kikoje reikalauja specifinių žinių apie gyvūnų auginimą, socializaciją ir t.t. Ir ar turint tokias žinias ir suoprotį įmanoma dirbti matant tokias gyvūnų laikymo sąlygas? Atleiskite man, bet aš asmeniškai dar turiu savo požiūrį, ambicijas galų gale ir tikrai nesutikčiau dirbti darbo, kuris visiškai kertasi su mano nuostatom..
taigi arba Kikoje dirba visiškai beviltiškai nerandantys darbo arba visiškai neturintys kompetencijos tą darbą dirbti..

....arba turintys sirdi,tysiantys tuos vargsus padarus i lauka oro ikvepti,pasukuojantys,pavalantys ir kitaip palengvinantys ju nedekinga padeti mirksiukas.gif
Visur dirba ''visokie'',nereikia mauti ant vieno kurpaliaus.

Beje,''principais''siais laikais uz komunalines paslaugas nebejama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basia: 31 gegužės 2010 - 15:10
QUOTE(Daiva D. @ 2010 05 31, 15:56)
Tarkim, ateina į SM temą apie Kikos piktadarystes ir pasakoja kokia ta Kika nuostabi, kokie puikūs jos renginiai, ir kaip LKD veisėjai visai ne lojalūs savo organizacijai, o griūdami veržiasi į gerąją kiką prekiauti savo šuniukais.

Oj atsiprašau tada aš to nežinojau... Tik na nemanau, kad jos visos galvoja lygiai taip pat. Aš niekada nepamiršiu Kikos pardavėjos veido Kikoje prieš 4 metus, kaip ji man pasakojo apie haskį, kuris pragyveno ten vos ne metus. Todėl nenupieškim joms visoms vieno ir to pačio blogojo veido.

Westa, bet ne kalbėkim apie visus. Aš tikrai esu įsitikinusi, kad daugelis iš jų tam nepritaria, bet neturi kitos išeities. Ir tik nereikia sakyti lai eina lauk, lauk eiti galėjo prieš 5-4 metus dabar tikrai nebėra taip, kad tavęs laukia išskėstom rankom kitur. Aš pati jūsų požiūrio ir yra tekę gyvenime išeiti vien dėl to, kad mano požiūris skyrėsi. Bet pripažinkim faktą, kad yra daugybė žmonių, kurie neturi tiek drąsos, kad mestu darbą. Ir kad ir kankinasi vis tiek keliasi kas ryt ir žygiuoja į tą katorgą... yra kaip yra. O mes būkim tolerantiškesni. Beje pamatytumėt mūsų miestelio gyvūnų prekių parduotuvės pardavėję, tai bet kuri Kikoks pardavėja atrodytu turinti laaaabai daug žinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(basia @ 2010 05 31, 15:04)
....arba turintys sirdi,tysiantys tuos vargsus padarus i lauka oro ikvepti,pasukuojantys,pavalantys ir kitaip palengvinantys ju nedekinga padeti  mirksiukas.gif
Visur dirba ''visokie'',nereikia mauti ant vieno kurpaliaus.
Beje,''principais''siais laikais uz komunalines paslaugas nebejama  biggrin.gif

egi visgi yra supratimas, kad padarai vargšai smile.gif .. tai gal nėra taip jau beviltiška viskas? žinoma valo, pevedžioja, nes už tai mokama. o Kika turbūt bene vienintelė bedarbių viltis , kad užsidirbti duonai smile.gif . nejuokinkit.
Basia, o jūs, pardavinėdama šuniukus kaip gyvą svorį, eitumėte dirbt į Kiką, ar pvz sutiktumėte užsiimti bedokumenčių bizniuku kad susimokėt komunalinius?
Atsakyti