tai jus cia kalbat apie profesionalia slauge, su diplomais, kur slaugos namuose dirba....
Mes tai gal cia dauguma, kur be diplomu privaciai pas vokieciu diedukus uz namu seimininkes ruosiamies but, kur ju namuose gyvena, valgyt padaro, namus sutvarko.....
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 06 14, 20:55)
tai jus cia kalbat apie profesionalia slauge, su diplomais, kur slaugos namuose dirba....
Mes tai gal cia dauguma, kur be diplomu privaciai pas vokieciu diedukus uz namu seimininkes ruosiamies but, kur ju namuose gyvena, valgyt padaro, namus sutvarko.....
Na nežinau, ko mano pastebėjimas blogas, kad kursai yra gerai, plius ir individualios pamokos.
Plius gi Vokietijoje gyvens, o suprasti kalbą, ne tik apie slaugą, gyvenant svetimoje šalyje yra pliusas ir savo nepriklausomybė, jei tik yra galimybė jos mokytis

QUOTE(Terroriste @ 2014 06 13, 11:28)
remdamasi SAVO logika, drisciau teigti, kad is kursu nebus daug naudos. Daugiau naudos butu is individualaus mokymo. Mokytoja pamokytu jus pagrindu, ka ir kaip perskaityt, kaip istart, paaiskintu kaip linksniuot, asmenuot ir t.t., o toliau galetut pati mokytis. Ir mokytis naudingiau butu kryptingai, t.y. zodzius, kurie daugiau susije su seneliu slauga, o ne pvz. kursuose mokytu gal apie mokykla ar draugus. Ismoktut pati zodzius pvz. rubu pavadinimus, baldus, kuno dalis, maisto produktus, tada vel galima eit pas destytoja, kad ismokytu su tais zodziais pasakyti jums gal darbe reikalingus sakinius (ar norite gerti? Ka norite pietums? ar jums nesalta? gal atnesti megztini? ir pan.)
Taip manau butu ir pigiau ir naudingiau.
Cia tik mano tokia nuomone.
Taip manau butu ir pigiau ir naudingiau.
Cia tik mano tokia nuomone.
Privatus vokieciu mokytojai Vokietijoje yra laaabai brangus ir, palyginus su Lietuva, prasti. Miunchene apie 30-40 per akademine valanda-visiskai normali stafke. Aisku skelbimuose yra visokiu nelegalu, kurie mokina pigiau, bet ju pamokos tiesog baisios. Labai daug karcios patirties turiu situ klausimu

Sakyciau, kad kalba reikia mokytis pries i DE isvaziavus, bent, kad susikalbet but imanoma. Paskui ten gyvenant, tai jau tik tobulintis reikia. Ar kursu pagalba, ar savarakniskai, nuo noro ir galimybiu priklauso. Bet tikrai nevaziuot, kai vos pasisveikint moki, nes tipo "nuvaziuosi ir ismoksi".
Ar niekas nedirba de slaugemis, kad tema numirusi?
As ir sumasciau, kad reikia vaziuoti uzsidirbti pinigeliu, tai dabar galvoju, per kur, kaip.... su kalba dar nera gerai, laisvai nekalbu, siaip daug ka suprantu, daug mokiausi savarankiskai, ejau individualiai pas mokytoja, tai manau buitine kalba jau galeciau pasikalbet. bet kaip supratau, jei per GH global, tai reikia laisvai kalbeti. Gal kas zinote?
As ir sumasciau, kad reikia vaziuoti uzsidirbti pinigeliu, tai dabar galvoju, per kur, kaip.... su kalba dar nera gerai, laisvai nekalbu, siaip daug ka suprantu, daug mokiausi savarankiskai, ejau individualiai pas mokytoja, tai manau buitine kalba jau galeciau pasikalbet. bet kaip supratau, jei per GH global, tai reikia laisvai kalbeti. Gal kas zinote?
QUOTE(IRMELE @ 2014 08 01, 23:05)
Ar niekas nedirba de slaugemis, kad tema numirusi?
bandykit facebooke susirasti grupę, Slaugos darbai Vokietijoje, dažnai būna vertų pasiūlymų
QUOTE(bjaurybe @ 2014 08 02, 09:47)
bandykit facebooke susirasti grupę, Slaugos darbai Vokietijoje, dažnai būna vertų pasiūlymų
Esu toj grupej. Tik pirma karta noreciau gal per agentura,saugiau,jei kokie mesklandumai,tai jie padeda,nes kol kas kalbos gerai nemoku.
QUOTE(IRMELE @ 2014 08 02, 09:05)
Esu toj grupej. Tik pirma karta noreciau gal per agentura,saugiau,jei kokie mesklandumai,tai jie padeda,nes kol kas kalbos gerai nemoku.
http://www.betreuung....eu/?apie-mus,1
http://www.saneos.de/
http://www.seneliu-prieziura.lt/
QUOTE(bjaurybe @ 2014 08 02, 12:07)
Aciu:)
QUOTE(IRMELE @ 2014 08 02, 13:35)
irmele,
bucia dekinga, jei jau idrbdama pasidalintut savuo nuomone apie ta agentura, per kuria isidarbinsit. Ir apie darba, kas patinka, kas ne, kokios salygos ir pan. Ypac mane domina agentura Vyturiukas, kazkaip jokiu atsiliepimu apie juos nera.
QUOTE(Leksa @ 2014 08 08, 08:48)
irmele,
bucia dekinga, jei jau idrbdama pasidalintut savuo nuomone apie ta agentura, per kuria isidarbinsit. Ir apie darba, kas patinka, kas ne, kokios salygos ir pan. Ypac mane domina agentura Vyturiukas, kazkaip jokiu atsiliepimu apie juos nera.
Ok, butinai pasidalinsiu. Dabar renkuosi is keliu variantu. Siaip as noreciau, kad legaliai idarbintu Vokietijoj. O Vyturiukas idarbina Lt ir komandiruoja i de. Vokiskos soc garantijos labiau mane vilioja.
QUOTE(IRMELE @ 2014 08 08, 18:55)
Ok, butinai pasidalinsiu. Dabar renkuosi is keliu variantu. Siaip as noreciau, kad legaliai idarbintu Vokietijoj. O Vyturiukas idarbina Lt ir komandiruoja i de. Vokiskos soc garantijos labiau mane vilioja.
tai as taip irgi labiau noreciau

Ziurinejau ir as LT agenturas.
Mano manymu didziausia nesamone, tai ekker-group. Paima didziulius pinigus ir rankas paskui nusiplauna, uz nieka neatsako, jokiu garantiju, jokios atsakomybes is ju puses i rjokio legalumo.
Jau buvau nutarus vaziuot per GH Global, bet... kaip pradejau dometis jais.... firmos vadovo pavarde didziausia paslaptis, biuro neturi, geriausia bendraut telefonu, o jei jau labai nori gyvai susitikt, tai galima kur Kaune kavinej

MB Rubeno irgi tipo legaliai darbina su lietuvisku stazu, bet, kad ju apdraustuju skaicius praktiskai nesikeicia

O va Vyturiuku nesidomejau, nebuvau dar jo radus.
Lauksiu ziniu is jusu. Galima ir i az, nes pagal temos "populiaruma" neatrodo, kad kam tai idomu.