Radau, bet tie bilietai atskenuoti ir gaunasi 75 paveiksliukai, tai nebent skype galėčiau persiųst, nes e-mailas nepaveža tokio kiekio vienu metu.
QUOTE(pupute @ 2010 04 25, 18:30)
mane tai nervina kad as su instruktoriumi pakankama gerai isiparkuoju o su musu masina ne velnio.. kaip pirma karta sedeciau ir bandyciau parkuotis.. va po pasivazinejimu su saviskiu pasitikejimas smunka

man tas pats

QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 23, 22:47)
Tas taip
Tik kai kurie klausimai trupučiuką sukti būna. Ir tas nelemtas reguliuotojas dažnam koją pakiša.

O kas ten su tuo reguliuotoju? Tiesiog tą trijų padėčių sistemą atkali mintinai ir viskas, ar ne?

Man dar įdomu, ar laikant B kategoriją įeina klausimai apie ten tuos visus motociklų cilindrus?

Man važiavimas pirmasis dar tik kitą savaitę, o aš jau su saviškiu aikštelėj kuris laikas bandau važiuot, šiandien porą aikštelės pratimų bandėm, uh...

QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 26, 00:12)
O kas ten su tuo reguliuotoju? Tiesiog tą trijų padėčių sistemą atkali mintinai ir viskas, ar ne?

Taip, tik va kad ir atkaliau, kai pamačiau klausimą ir susimaišiau

QUOTE(pupute @ 2010 04 26, 10:34)
merginos jums buvo kad uzsisakote bilietus ir nieko neduoda? as issiunciu ketbilietai.lt sms zinute uz 7 lr ir nieko

Aš tai mokėjau per banką 10 lt. ir viskas buvo gerai. Gavau 30 kreditų. Siūlau kreiptis į puslapio administratorių : info@ketbilietai.lt
nusiunti sms zinute ir turi ateiti sms atgal,kad paslauga uzsakyta ar kazkaip panasiai
tada rinkis spresti bilietus ir viskas automatiskai pasidarys
sekmes.man jie labai padejo

Klausimas: sukant į kairę sankryžoje, kur pasukus yra dvi juostos ta pačia kryptimi, į kurią juostą sukate: pirmą ar antrą? Kaip moko mokyklose ir ar čia kritinė klaida?
ačiūūū
ačiūūū
QUOTE(enri@ @ 2010 04 26, 21:16)
Aš tai mokėjau per banką 10 lt. ir viskas buvo gerai. Gavau 30 kreditų. Siūlau kreiptis į puslapio administratorių : info@ketbilietai.lt
man buvo, bet ra6iau jiems ir jie man viską pataisė
QUOTE(vija @ 2010 04 27, 09:43)
Klausimas: sukant į kairę sankryžoje, kur pasukus yra dvi juostos ta pačia kryptimi, į kurią juostą sukate: pirmą ar antrą? Kaip moko mokyklose ir ar čia kritinė klaida?
ačiūūū
ačiūūū
KET sako, kad reikia sukti taip, kad netrukdytum kitiems eismo dalyviams, konkrečiai į kurią juostą reikia įsukti nesako.
Logiškai mąstant reikėtų elgtis taip: iš kurios juostos suki į kairę (aišku, jei ženklai leidžia sukti iš daugiau, nei vienos juostos), į tą ir įvažiuoji. Jei sukti į kairę galima tik iš vienos juostos, tai įvažiuoti galima į bet kurią iš dviejų juostų.
Ką mokyklose prisigalvoja - nežinau.