Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

Radau, bet tie bilietai atskenuoti ir gaunasi 75 paveiksliukai, tai nebent skype galėčiau persiųst, nes e-mailas nepaveža tokio kiekio vienu metu.
Atsakyti
mane tai nervina kad as su instruktoriumi pakankama gerai isiparkuoju o su musu masina ne velnio.. kaip pirma karta sedeciau ir bandyciau parkuotis.. va po pasivazinejimu su saviskiu pasitikejimas smunka doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 04 25, 18:30)
mane tai nervina kad as su instruktoriumi pakankama gerai isiparkuoju o su musu masina ne velnio.. kaip pirma karta sedeciau ir bandyciau parkuotis.. va po pasivazinejimu su saviskiu pasitikejimas smunka  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

man tas pats verysad.gif su instruktorium puikiai viskas sekasi, o su musiske masina, dar sugebu ir uzgesti besiparkuojant, tai parkuojuos ir asaros byra tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 04 23, 22:47)
Tas taip drinks_cheers.gif Tik kai kurie klausimai trupučiuką sukti būna. Ir tas nelemtas reguliuotojas dažnam koją pakiša.

O kas ten su tuo reguliuotoju? Tiesiog tą trijų padėčių sistemą atkali mintinai ir viskas, ar ne? g.gif blush2.gif

Man dar įdomu, ar laikant B kategoriją įeina klausimai apie ten tuos visus motociklų cilindrus? laugh.gif Arba tramvajus, kur gale knygutės papildoma info? mastau.gif

Man važiavimas pirmasis dar tik kitą savaitę, o aš jau su saviškiu aikštelėj kuris laikas bandau važiuot, šiandien porą aikštelės pratimų bandėm, uh... karsta.gif Tik mane baimė ima, kad nors su SB BMW pavažiuoju, su instruktorium nesigaus, mat čia tokia mašina doh.gif Gazo jai net nereik, ir iš vietos išvažiuot vos ne tik su sankaba galima, ir išvis ji važiuoja kaip autopilotas doh.gif
Atsakyti
merginos jums buvo kad uzsisakote bilietus ir nieko neduoda? as issiunciu ketbilietai.lt sms zinute uz 7 lr ir nieko g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 26, 00:12)
O kas ten su tuo reguliuotoju? Tiesiog tą trijų padėčių sistemą atkali mintinai ir viskas, ar ne? g.gif  blush2.gif

Taip, tik va kad ir atkaliau, kai pamačiau klausimą ir susimaišiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 04 26, 10:34)
merginos jums buvo kad uzsisakote bilietus ir nieko neduoda? as issiunciu ketbilietai.lt sms zinute uz 7 lr ir nieko  g.gif  g.gif  g.gif

Aš tai mokėjau per banką 10 lt. ir viskas buvo gerai. Gavau 30 kreditų. Siūlau kreiptis į puslapio administratorių : info@ketbilietai.lt
Atsakyti
nusiunti sms zinute ir turi ateiti sms atgal,kad paslauga uzsakyta ar kazkaip panasiai mirksiukas.gif tada rinkis spresti bilietus ir viskas automatiskai pasidarys ax.gif sekmes.man jie labai padejo thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Na va - as jau issilaikaiu teorija - tikrai nebuvo sunku smile.gif O dabar teks pravaziuoti viska ir ka - baisus egzas regitroje smile.gif
Atsakyti
Klausimas: sukant į kairę sankryžoje, kur pasukus yra dvi juostos ta pačia kryptimi, į kurią juostą sukate: pirmą ar antrą? Kaip moko mokyklose ir ar čia kritinė klaida?
ačiūūū
Atsakyti
QUOTE(enri@ @ 2010 04 26, 21:16)
Aš tai mokėjau per banką 10 lt. ir viskas buvo gerai. Gavau 30 kreditų. Siūlau kreiptis į puslapio administratorių : info@ketbilietai.lt

man buvo, bet ra6iau jiems ir jie man viską pataisė
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 04 27, 09:43)
Klausimas: sukant į kairę sankryžoje, kur pasukus yra dvi juostos ta pačia kryptimi, į kurią juostą sukate: pirmą ar antrą? Kaip moko mokyklose ir ar čia kritinė klaida?
ačiūūū

KET sako, kad reikia sukti taip, kad netrukdytum kitiems eismo dalyviams, konkrečiai į kurią juostą reikia įsukti nesako.

Logiškai mąstant reikėtų elgtis taip: iš kurios juostos suki į kairę (aišku, jei ženklai leidžia sukti iš daugiau, nei vienos juostos), į tą ir įvažiuoji. Jei sukti į kairę galima tik iš vienos juostos, tai įvažiuoti galima į bet kurią iš dviejų juostų.

Ką mokyklose prisigalvoja - nežinau.

Atsakyti