Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

4u.gif merginos, gal kuri lankotes KELIO ABC mokykloje (Vilniuje) - noriu susirasti gera instruktoiu, o si mokykl aprie pat nmano namu ax.gif
Atsakyti
jau susitvarkiau viska su ketbilietais ir sekmingai bandau toliau spresti smile.gif siandien mokykloje buvau prie kompo nuejus ir 100 proc atsakiau tai kieta jauciuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(jurstai @ 2010 04 27, 10:28)
4u.gif Na va - as jau issilaikaiu teorija - tikrai nebuvo sunku smile.gif O dabar teks pravaziuoti viska ir ka - baisus egzas regitroje smile.gif

jums leidzia laikytis teorija nepravaziavus? man neleidzia verysad.gif verysad.gif as mielai laikyciausi irgi...
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 04 27, 14:17)
jau susitvarkiau viska su ketbilietais ir sekmingai bandau toliau spresti smile.gif siandien mokykloje buvau prie kompo nuejus ir 100 proc atsakiau tai kieta jauciuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jums leidzia laikytis teorija nepravaziavus? man neleidzia verysad.gif  verysad.gif as mielai laikyciausi irgi...

Na as eksternu (savarankiskai) ruosiausi, taip kad man nereikejo pravaziuoti... va man sudetingiau, as vaziuoti negalejau kol neturejau islaikytos teorijos...
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 04 27, 13:17)
jau susitvarkiau viska su ketbilietais ir sekmingai bandau toliau spresti smile.gif siandien mokykloje buvau prie kompo nuejus ir 100 proc atsakiau tai kieta jauciuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jums leidzia laikytis teorija nepravaziavus? man neleidzia verysad.gif  verysad.gif as mielai laikyciausi irgi...

mums tai sake teorija leis laikytis kai liks tik pora valandu vaziavimo. Na kad issilaikytumem teorija,dar karteli pavazinetumem su instruktorium ir tada tiesiai i praktini egzamina,kad galetumem vaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 04 27, 10:43)
Klausimas: sukant į kairę sankryžoje, kur pasukus yra dvi juostos ta pačia kryptimi, į kurią juostą sukate: pirmą ar antrą? Kaip moko mokyklose ir ar čia kritinė klaida?
ačiūūū

Man instruktorius aiškino, kad nuo kairio krašto sukant visada reikia išvažiuoti prie dešinio (į pirmą juostą). Bet va kaip valkata sako, reikia atsižvelgti, ar tai netrukdys kitiems eismo dalyviams arba ar ta juosta nebus užimta (dažnai būna, kad toj juostoj automobiliai priparkuoti stovi, tai ten tada nėra ko lįst).

QUOTE(jurstai @ 2010 04 27, 15:59)
Na as eksternu (savarankiskai) ruosiausi, taip kad man nereikejo pravaziuoti... va man sudetingiau, as vaziuoti negalejau kol neturejau islaikytos teorijos...

Ir man tas pats buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 04 27, 14:17)

Galima laikyti teorija ir nebaigus važiavimo, tik reikia turėti pirmos pagalbos pažymėjimą ir vidurinės mokyklos baigimo pažymėjimą, galima nieko mokyklai nesakyti nueiti ir išsilaikyti. Aš šiandien pasiėmiau savo pirmos pagalbos pažymėjima iš mokyklos kitą sav. žadu eit teoriją išsilaikyt, išlaikysiu ir bus ramu, nes važiavimų dar 6 liko.
Atsakyti
*MONAMI*, aš mokaus iš tokios ryškiai geltonu viršelius, atnaujintos 2010 m. sausio 1 d. smile.gif Bent jau mums mokytojas sakė, kad nėra visiškai jokio skirtumo, kokia ta teorijos knygelė, svarbiausia, kad būtų pačio naujausio leidimo mirksiukas.gif

O aš pradėjau testus daryt... Ir niekaip 70-80 proc. neperžengiu, lyg užkeikta verysad.gif Guodžia tik tai, kad visos knygutės dar net nesu perskaičius, bet vis tiek.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 28 balandžio 2010 - 17:29
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 28, 19:29)
*MONAMI*, aš mokaus iš tokios ryškiai geltonu viršelius, atnaujintos 2010 m. sausio 1 d. smile.gif Bent jau mums mokytojas sakė, kad nėra visiškai jokio skirtumo, kokia ta teorijos knygelė, svarbiausia, kad būtų pačio naujausio leidimo mirksiukas.gif

O aš pradėjau testus daryt... Ir niekaip 70-80 proc. neperžengiu, lyg užkeikta verysad.gif Guodžia tik tai, kad visos knygutės dar net nesu perskaičius, bet vis tiek.. doh.gif

Tai ko nusiminti g.gif Kai perskaitysi visa bus thumbup.gif
Atsakyti
na as siandien po mokyklinio.. uzskaite reikes nueiti pasiimti pazyma ir regitros laukti.. o kazin imanoma ta pacia diena laikytis teorija ir praktika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 29, 18:37)
šito nežinojau  thumbup.gif
įsijungiau sankryžas tai tik 37%  blink.gif
matyt per gerai noriu iš karto viską žinoti  blush2.gif

Nieko, mums dar viskas priešaky, reik laiko. Kam kam, o jau sankryžoms tai ypač laugh.gif Beje, gal ir visai nepagrįstai, bet man baisu labai pasitikėti tais testukais internete, kad nebūtų kokių klaidų ar pasenusių taisyklių privelta... blush2.gif

QUOTE(pupute @ 2010 04 29, 21:01)
na as siandien po mokyklinio.. uzskaite reikes nueiti pasiimti pazyma ir regitros laukti.. o kazin imanoma ta pacia diena laikytis teorija ir praktika  cool.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakymo į tavo klausimą net neįsivaizduoju, bet mėgsti iššūkius, matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 04 29, 20:01)
na as siandien po mokyklinio.. uzskaite reikes nueiti pasiimti pazyma ir regitros laukti.. o kazin imanoma ta pacia diena laikytis teorija ir praktika  cool.gif

Bent jau pas mus mieste tai įmanoma, tik iš anksto užsiregistruot negali, nes neaišku, ar teoriją išsilaikysi. Bet jei išsilaikai ir yra laisvų vietų, tai galima tą pačią dieną važiuot smile.gif
Atsakyti
o as tai isvazinejau savo 9 pamokas - 10egzaminas ir reik dabar apsispresti ar jau laikau mokyklini ar dar pasiimu papildomai, kadangi ta 10 - egzaminas brangesnis, nei papildoma ir instruktorius sako, kad man dar reiktu papildomai, tai ir metaus siek tiek...
gal kuri pasidalinsit, niekaip aikstelej neisikertu, kada jau isukus i savo parkavimosi vieta (statmenai, T forma, istrizai) jau reik tiesint vaira ir tada graziai tiesiai istatyti, nes ivaziuoju gerai, bet va kada jau istiesint ratus reik, pasufleruokit blush2.gif mb kazko nesupranta, ko as nesuprantu doh.gif instruktorius bando aiskint, bet kazkaip man neaisku blush2.gif blush2.gif

nu sakes, tikiuosi, supratot, ko klausiu...
Atsakyti