Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(vilmosius @ 2010 04 14, 00:19)
Labukas visoms smile.gif pries savaite tapau HOLIVUDINES SYPSENOS SAVININKE VALIOOO smile.gif

Linkiu ir visoms kitoms siekti tikslo smile.gif

P.S. nuemimo procedura ne is maloniuju smile.gif bet po keliu valand "kankinimo" pamatyti tai ko laukei 2metus yra nuostabu!!! Ir tikrai virsija lukescius smile.gif

Super!! Sveikinimai!!!! mirksiukas.gif 4u.gif Atrodai nuostabiai mirksiukas.gif

O mano breketukams šiandien lygiai mėnuo smile.gif woohoo!! ir kaip greitai laikas praėjo... smile.gif Užvakar kaip tik buvau pirmam paveržime. Tai viskas su dantukais vyksta kaip ir suplanuota, po truputį juda, šiek tiek jau matosi, kad kai kur tarpdančiai praplatėję.. Odontologė pakeitė vielutę į storesnę, tai dbr labiau matosi ir tie keramikiniai breketukai. Bet aš jau taip su jais susigyvenau, kad man jau ir gražu darosi bigsmile.gif

O šiaip tai paneigiau visas odontologės prognozes lotuliukas.gif Nei man uždėjus breketukus skaudėjo, nei veržiant, nei po paveržimo smile.gif gyvenu sau ramiai kaip niekad biggrin.gif O odontologė dar kiekvieną dantuką žiūrinėdama sako: "va šitas labiausiai pajudėjęs, tai tikrai turėtų skaudėti". O aš "nea, visiškai nieko neskauda" smile.gif Žodžiu, super!! Įmesiu kada ir nuotraukytes vieno mėnesiuko.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 04 15, 12:32)
Super!! Sveikinimai!!!!  mirksiukas.gif  4u.gif  Atrodai nuostabiai  mirksiukas.gif

O mano breketukams šiandien lygiai mėnuo smile.gif woohoo!! ir kaip greitai laikas praėjo... smile.gif Užvakar kaip tik buvau pirmam paveržime. Tai viskas su dantukais vyksta kaip ir suplanuota, po truputį juda, šiek tiek jau matosi, kad kai kur tarpdančiai praplatėję.. Odontologė pakeitė vielutę į storesnę, tai dbr labiau matosi ir tie keramikiniai breketukai. Bet aš jau taip su jais susigyvenau, kad man jau ir gražu darosi  bigsmile.gif

O šiaip tai paneigiau visas odontologės prognozes  lotuliukas.gif Nei man uždėjus breketukus skaudėjo, nei veržiant, nei po paveržimo smile.gif gyvenu sau ramiai kaip niekad biggrin.gif O odontologė dar kiekvieną dantuką žiūrinėdama sako: "va šitas labiausiai pajudėjęs, tai tikrai turėtų skaudėti". O aš "nea, visiškai nieko neskauda" smile.gif Žodžiu, super!! Įmesiu kada ir nuotraukytes vieno mėnesiuko.

sveika. na tai tu laimės kūdikis, kad netenka kęsti skausmų, nors ir man kuo toliau, tuo mažiau skauda po paveržimų. galėtum ir liniuotę pasidaryti, nepasimestum tarp skaičiavimų ir mums būtų patogiau ir aiškiau, jei matytumėm kiek laiko jau tu pasipuošus blush2.gif
Atsakyti
Kavyte, žiūrėjau tavo foto, ir žiūriu tau tas pats kaip ir man - kai darė tarpą tam antrukui tai labai dantukai akivaizdžiai sustumti į vieną pusę... Man tai baisu, ar paskui atstatys viską blush2.gif Nes dabar tai pas mane taip akivaizdžiai - kai šypsaus tai žiauriai matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 15, 13:59)
Kavyte, žiūrėjau tavo foto, ir žiūriu tau tas pats kaip ir man - kai darė tarpą tam antrukui tai labai dantukai akivaizdžiai sustumti į vieną pusę... Man tai baisu, ar paskui atstatys viską  blush2.gif Nes dabar tai pas mane taip akivaizdžiai - kai šypsaus tai žiauriai matosi  doh.gif

lotuliukas.gif jo. bet man dabar kai paveržė, jau jie beveik per vidurį atsistatė ax.gif bet aš dabar pažiūrėjau tavo foto, tai pas tave tas antrukas nebuvo taip toli, kaip pas mane. pas mane jo net nesimatė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 15 balandžio 2010 - 13:11
QUOTE(Kavytė @ 2010 04 15, 14:01)
lotuliukas.gif  jo. bet man dabar kai paveržė, jau jie beveik per vidurį atsistatė  ax.gif bet aš dabar pažiūrėjau tavo foto, tai pas tave tas antrukas nebuvo taip toli, kaip pas mane. pas mane jo net nesimatė  blush2.gif

Nu nėra jo jis labai toli, bet kažkodėl irgi spyriojasi judėt... schmoll.gif gal dar ir vietos nelabai yra jam... Nu po šianakt lyg biški ir matosi kažkoks progresas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 04 15, 10:21)
nu greitokai smile.gif jau mausti vel pradejo, tai dziaugsmas begalinis - vadinasi breketukai dirba savo darba smile.gif biggrin.gif  thumbup.gif
siandien vyrui ir sakau, zinai, geriausias 2010 metu projektas yra mano breketai biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai teisingai ir sakai,juk sypsenele liks visam gyvenimui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
o man virsuje nieko po vielos pakeitimo , net neverze ir net neskaudejo.. ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 14, 16:39)
tai kad nea, nenukabinau... 1.5 (pusantru) metuku ir reiskia 1 metai ir 6 menesiai  ax.gif
nemokejau. pas mane viskas iskaiciuota. pradzioj sutarem kaina ir dabar uz nieka nebemoku. nereikes nei uz nuemima, nei uz ploksteles, visas gydymas ieina pilnai smile.gif

Sveikutes, na apacioje vielute, kuri keista jausma sukelia reikia dar sepetuko tokio kitokio kad galetum normaliai issivalyti.. o lietuvoje ju nebuna manau, nes ortodontas parode, kur suomijoje pirko.. tai bandysiu uk ieskoti smile.gif o virsuje nesioju plokstele va su ja tai bedu doh.gif biggrin.gif sveple kaip turi buti biggrin.gif bet kai diena einu kur svarbiau nenesioju jos, o naktim visada smile.gif nerealus jausmas be breketuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2010 04 16, 00:05)
Sveikutes, na apacioje vielute, kuri keista jausma sukelia reikia dar sepetuko tokio kitokio kad galetum normaliai issivalyti.. o lietuvoje ju nebuna manau, nes ortodontas parode, kur suomijoje pirko.. tai bandysiu uk ieskoti smile.gif o virsuje nesioju plokstele va su ja tai bedu  doh.gif  biggrin.gif sveple kaip turi buti biggrin.gif bet kai diena einu kur svarbiau nenesioju jos, o naktim visada smile.gif nerealus jausmas be breketuku smile.gif

smagu tau thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

bet visvien apsilankyt kas kazkiek laiko reikia pas ortodonta po nuemimo?
Atsakyti
Mano drauge pirma kart ejo po menesio,dabar sake po 3 uzsirasyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 04 16, 11:39)
smagu tau thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bet visvien apsilankyt kas kazkiek laiko reikia pas ortodonta po nuemimo?

Tikrai reikia. As lankausi dabar kas puse metu.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2010 04 16, 16:59)
Tikrai reikia. As lankausi dabar kas puse metu.

turbut viska apie ka dabar klausiu jau esi seniau parasiusi, nepyk, negaliu prisiminti, daug cia merginu uzeina, tad klausiu dar karta.... itariu, kad pas tave apacioj priklijuota vielute, o virsuj naktim nesioji plokstele? kaip ten su tom plokstelem, ar dantukai nekeicia vietos jei kelias dienas pamirsti uzsideti? kiek jau tu laiko dziaugiesi holivudu?? blush2.gif
Atsakyti