Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 22 Temuke

QUOTE(Kavytė @ 2010 04 14, 20:02)
sveika. man su antruku irgi taip darė. pas mus tikrai panaši situacija thumbup.gif  bet žinok - labai veiksmingas toks būdas, kai iš vidaus užklijuoja ir tempia - man būtent po šito bandymo ir parėjo tas dantukas į priekį  thumbup.gif

Aha tikrai pas mus panašu mirksiukas.gif Tai jėga tada, gal ir maniškis pareis pagaliau į priekį thumbup.gif O tada gal jau ir apačia nusišvies artimiausiu metu ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 14, 10:00)
vilmosius, kaip gražu..  wub.gif  Netrumpai nešiojai, bet, manau, buvo tikrai verta.. Sveikinu pasiekus Hollywood'ą..  4u.gif

bye1.gif maciau tavo foto ax.gif dabar zinau kam blatas taikomas pas Dalia tongue.gif tavo breketai tokie grazus, visai ju nesimato bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 14, 19:45)
siaip negirdeta parvarde.... paziurek pirmam puslapy yra sarasiukas mergyciu ir ju gydytoju  4u.gif

pirmam psl žiūrėjau,atrodo nėra tokių,bet žinau,kad yra forumiečių,kurios dar neįtrauktos į sąrašą,dėl to ir klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 14, 20:17)
bye1.gif maciau tavo foto  ax.gif  dabar zinau kam blatas taikomas pas Dalia  tongue.gif  tavo breketai tokie grazus, visai ju nesimato  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Aha, įsidėmėsi mane dabar? Kad sutikus kur skersgatvy užvažiuotum su rankinuku per galvą, kad aš "blatą gaunu"? lotuliukas.gif
Žinok matos jie.. unsure.gif Ir dar kaip matos.. Ir stori tokie, atsikišę labiau už metalinius, plius ta viela kokia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 14, 20:32)
Aha, įsidėmėsi mane dabar? Kad sutikus kur skersgatvy užvažiuotum su rankinuku per galvą, kad aš "blatą gaunu"?  lotuliukas.gif 
Žinok matos jie..  unsure.gif  Ir dar kaip matos.. Ir stori tokie, atsikišę labiau už metalinius, plius ta viela kokia..  unsure.gif

ir kokia gi ta viela? pati ploniausia 14 berods pas tave g.gif pamatytum 22 mirksiukas.gif
o isidemejau tam kad kai ateisu pas Dalia sakysiu as pazistu ta ana kur blata gauna lotuliukas.gif gal ir as gausiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 14, 21:16)
ir kokia gi ta viela? pati ploniausia 14 berods pas tave  g.gif pamatytum 22  mirksiukas.gif
o isidemejau tam kad kai ateisu pas Dalia sakysiu as pazistu ta ana kur blata gauna  lotuliukas.gif  gal ir as gausiu  tongue.gif

Jep, pas mane 14.. Viela, tai kaip viela.. Bet ji prie kiekvieno breketuko tokias kaip sieneles turi iš abiejų pusių, tai žiūrint iš šono ir breketukai kaip metaliniai atrodo.. smile.gif Ir dar tarp pirmų dantų breketų kažkokie pastorinimai du.. biggrin.gif Nu žodžiu, visko ant tos vielos pilna.. lotuliukas.gif
O dėl blato, aš kitą syk, kai nueisiu, tai sakysiu, pažįstu tokia natale, prašau ir jai duoti blatą, gerai? lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 14, 21:22)
Jep, pas mane 14.. Viela, tai kaip viela.. Bet ji prie kiekvieno breketuko tokias kaip sieneles turi iš abiejų pusių, tai žiūrint iš šono ir breketukai kaip metaliniai atrodo..  smile.gif Ir dar tarp pirmų dantų breketų kažkokie pastorinimai du..  biggrin.gif Nu žodžiu, visko ant tos vielos pilna..  lotuliukas.gif 
O dėl blato, aš kitą syk, kai nueisiu, tai sakysiu, pažįstu tokia natale, prašau ir jai duoti blatą, gerai?  lotuliukas.gif  4u.gif

jo, gerai tik toki blata kur nereikia virs 10 lt damoket tongue.gif
jo maciau kad daug pribambasu ant vielos prikabinta. niekam neleisk is sono ziuret sypsokis tiesiai i akys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 14, 21:44)
jo, gerai tik toki blata kur nereikia virs 10 lt damoket  tongue.gif
jo maciau kad daug pribambasu ant vielos prikabinta. niekam neleisk is sono ziuret sypsokis tiesiai i akys  bigsmile.gif

Ne, ne, ne, jei jau nori mano blato, tai gausi su visais "privalumais".. biggrin.gif Arba viskas, arba nieko, kaip sakant.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 14, 21:47)
Ne, ne, ne, jei jau nori mano blato, tai gausi su visais "privalumais"..  biggrin.gif  Arba viskas, arba nieko, kaip sakant.. hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geri privalumai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 04 14, 16:47)
vaje kaip tau viskas greitai,man tik geguzes 20d.pirmas vizitas biggrin.gif  ax.gif

nu greitokai smile.gif jau mausti vel pradejo, tai dziaugsmas begalinis - vadinasi breketukai dirba savo darba smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
siandien vyrui ir sakau, zinai, geriausias 2010 metu projektas yra mano breketai biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jooo... O man skausmelis nerimsta.. Šiande darbe meliono bandžiau atkąst, tai ujujui... doh.gif Na bet tikėsimės greitu metu pamatyti ryškius rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 15, 12:01)
Jooo... O man skausmelis nerimsta.. Šiande darbe meliono bandžiau atkąst, tai ujujui...  doh.gif Na bet tikėsimės greitu metu pamatyti ryškius rezultatus  biggrin.gif

LAukiam laukiam rezultatu thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti