Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima darytis nėštumo testą?

bet tai sekla nepateko.. doh.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Na kitos zinai ir nuo paklodes pastoja, gana vos lasiuko ir nebutinai vuduje. Gali ir vos priliesti bac ir yra, na nebijok viskas tau bus gerai
Atsakyti
pataisa --- jos net nebuvo wink.gif bet skaiciau,kad vien nuo "ikisom" jau yra tikimybe blush2.gif
Atsakyti
Man jau 3 dienos kaip mmm veluoja, bet testas rodo I. Bandysiu dar po dvieju dienu si karta su rytiniu slapimu. Palinkekit sekmes.
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2008 03 17, 17:49)
Man jau 3 dienos kaip mmm veluoja, bet testas rodo I. Bandysiu dar po dvieju dienu si karta su rytiniu slapimu. Palinkekit sekmes.

sekmes kuo didziausios..
Atsakyti
Sėkmės Ledi 4u.gif

Aš dabar tikrai daryčiausi testą tik kai mmm vėluotu 4-5 dienas. Tada jau tikrai turėtų matytis. O šį karta iš to nekantrumo buvau pasidarius 3 testu- iš kurių tik 3ias laimingas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2008 03 18, 10:57)
Sėkmės Ledi 4u.gif

Aš dabar tikrai daryčiausi testą tik kai mmm vėluotu 4-5 dienas. Tada jau tikrai turėtų matytis. O šį karta iš to nekantrumo buvau pasidarius 3 testu- iš kurių tik 3ias laimingas  biggrin.gif

as tai dariaus kai velavo 2sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2008 03 18, 09:57)
Sėkmės Ledi 4u.gif

Aš dabar tikrai daryčiausi testą tik kai mmm vėluotu 4-5 dienas. Tada jau tikrai turėtų matytis. O šį karta iš to nekantrumo buvau pasidarius 3 testu- iš kurių tik 3ias laimingas  biggrin.gif

Aš ir kantrumu nepasižymiu,man užtenka,kad vėluoja 2 dienas ir puolu daryti,net iš anksto testais būnu apsirūpinusi doh.gif
Atsakyti
sveikutės. Kaip jums linksma. O aš liūdžiu, nes užvakar sulaukiau mmm... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Gaila, kad jau šiais metais vėl neturėsime savo leliuko...
Bet džiaugiuosi už jus, brangiosios...
sėkmės auginant savo pilvukus...
Atsakyti
QUOTE(Kims @ 2008 03 17, 15:35)
As klausiu ar realu?ir kokie tikimybe?

Tikimybes pastoti nera tik tada kai nera jokiu santykiu smile.gif O procentais tai tau cia nieks nepasakys kokia ta tikimybe.
Atsakyti
Veluoju 5 dienas, o testas neigiamas schmoll.gif . Nei mmm, nei leliuko. Dabar lauksiu, kad greiciau prasidetu mmm.
Atsakyti
O kai pastoji juk neturi mausti pilvo lygiai taip pat kaip pries menesines ar ne?
Man vis maudzia maudzia, ir krutine maudzia, bet mmm neprasideda, praejusi menesi buvu uzsitesusios - 36 d., siandien 33 diena eina, nors budavo 30-31 visada reguliarus ciklas.

Svarbiausia: ar pastojus vis tiek pilva maudzia kaip pries menesines? Suprantu, visos vcia nori nestumo, o man dabar tikrai netinkamas laikas.
Atsakyti