Man jau 3 dienos kaip mmm veluoja, bet testas rodo I. Bandysiu dar po dvieju dienu si karta su rytiniu slapimu. Palinkekit sekmes.
QUOTE(ledi. @ 2008 03 17, 17:49)
Man jau 3 dienos kaip mmm veluoja, bet testas rodo I. Bandysiu dar po dvieju dienu si karta su rytiniu slapimu. Palinkekit sekmes.
sekmes kuo didziausios..
Sėkmės Ledi
Aš dabar tikrai daryčiausi testą tik kai mmm vėluotu 4-5 dienas. Tada jau tikrai turėtų matytis. O šį karta iš to nekantrumo buvau pasidarius 3 testu- iš kurių tik 3ias laimingas

Aš dabar tikrai daryčiausi testą tik kai mmm vėluotu 4-5 dienas. Tada jau tikrai turėtų matytis. O šį karta iš to nekantrumo buvau pasidarius 3 testu- iš kurių tik 3ias laimingas

QUOTE(gutė* @ 2008 03 18, 10:57)
Sėkmės Ledi

as tai dariaus kai velavo 2sav.

QUOTE(gutė* @ 2008 03 18, 09:57)
Sėkmės Ledi

Aš ir kantrumu nepasižymiu,man užtenka,kad vėluoja 2 dienas ir puolu daryti,net iš anksto testais būnu apsirūpinusi

sveikutės. Kaip jums linksma. O aš liūdžiu, nes užvakar sulaukiau mmm...
Gaila, kad jau šiais metais vėl neturėsime savo leliuko...
Bet džiaugiuosi už jus, brangiosios...
sėkmės auginant savo pilvukus...

Bet džiaugiuosi už jus, brangiosios...
sėkmės auginant savo pilvukus...
QUOTE(Kims @ 2008 03 17, 15:35)
As klausiu ar realu?ir kokie tikimybe?
Tikimybes pastoti nera tik tada kai nera jokiu santykiu

Veluoju 5 dienas, o testas neigiamas
. Nei mmm, nei leliuko. Dabar lauksiu, kad greiciau prasidetu mmm.

O kai pastoji juk neturi mausti pilvo lygiai taip pat kaip pries menesines ar ne?
Man vis maudzia maudzia, ir krutine maudzia, bet mmm neprasideda, praejusi menesi buvu uzsitesusios - 36 d., siandien 33 diena eina, nors budavo 30-31 visada reguliarus ciklas.
Svarbiausia: ar pastojus vis tiek pilva maudzia kaip pries menesines? Suprantu, visos vcia nori nestumo, o man dabar tikrai netinkamas laikas.
Man vis maudzia maudzia, ir krutine maudzia, bet mmm neprasideda, praejusi menesi buvu uzsitesusios - 36 d., siandien 33 diena eina, nors budavo 30-31 visada reguliarus ciklas.
Svarbiausia: ar pastojus vis tiek pilva maudzia kaip pries menesines? Suprantu, visos vcia nori nestumo, o man dabar tikrai netinkamas laikas.