na pustos tai as tiksliai zinau kad nenoriu

gal galit man ymesti vestuviniu sukuosenu temutes nuorodele
arba papasakokit, kai tema baigiasi uzdaroma, kur jus atrandat naujaja??

QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 21, 16:14)
gal galit man ymesti vestuviniu sukuosenu temutes nuorodele
arba papasakokit, kai tema baigiasi uzdaroma, kur jus atrandat naujaja??

vestuvines sukuosenos prasom

jei nauja dar nesukurta,tai jos ir nerasi,bet jei sukurta,tai eini ten,kur ji turetu buti ir tiesiog ieskai,arba buna,kad i pabaiga mergaites sukuria nauja ir ideda pabaigoj senosios naujos nuoroda. Ar aisku?

QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 19:03)
vestuvines sukuosenos prasom
Uzeik i ten kur viskas apie vestuves ten ir yra visos temos 
jei nauja dar nesukurta,tai jos ir nerasi,bet jei sukurta,tai eini ten,kur ji turetu buti ir tiesiog ieskai,arba buna,kad i pabaiga mergaites sukuria nauja ir ideda pabaigoj senosios naujos nuoroda. Ar aisku?

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 04 20, 22:46)
Kažkam ryškiai didybės manija... Net nemalonu temą skaityt, kai atsiranda tokių susireikšminusių.
As nesusireiksminu, bet teisiog man napatinka, kad kazkam uzkliuna jog per daznai ikialemos tos pacios foto

mergos baikit,gana jau,o tai liksit senmergem bambeklem
Nu koks jum skirtumas,daug kartu ikelta ar mazai, ar kartojasi kazkas? Juk negali visi perziurinet visa tema ir tuo labiau dar senasias..Gal neturi tiesiog tam laiko,o kazkam gal reikia,kad butu dar karta ideta butent del to,kad negali visko perziurinet. Man jei kas neidomu ar netinka,tiesiog praleidziu pro akis ar aplenkiu ta tema ir problemos nera

Ir mano akimis tai jokia didybes manija,apie grazesne suknute buvo parasyta jumoro forma

Nu koks jum skirtumas,daug kartu ikelta ar mazai, ar kartojasi kazkas? Juk negali visi perziurinet visa tema ir tuo labiau dar senasias..Gal neturi tiesiog tam laiko,o kazkam gal reikia,kad butu dar karta ideta butent del to,kad negali visko perziurinet. Man jei kas neidomu ar netinka,tiesiog praleidziu pro akis ar aplenkiu ta tema ir problemos nera

Ir mano akimis tai jokia didybes manija,apie grazesne suknute buvo parasyta jumoro forma

Antroji nuo dešinės įdomi pasirodė 
Papildyta:
ek, nesigavo įkelt.Va apie ką šneku:
http://tinypic.com/v...?pic=1ptdz8&s=5

Papildyta:
QUOTE(jollicasa @ 2010 04 21, 18:34)
Antroji nuo dešinės įdomi pasirodė 
Papildyta:

Papildyta:
Man tai antroji is kaires....

kazkur aiskinau kaip paprasta yra ikelt

Cia dar prie lininiu sukneliu. Vestuvems vasara prie juros tiesiog tobula butu!!
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 19:32)
mergos baikit,gana jau,o tai liksit senmergem bambeklem

As su jumis sutinku 100%

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 21, 18:43)
As su jumis sutinku 100%
ir tai jau esu ne karta akcentavusi, taciau panelei ar poniai Pukuotukas, kazkas nepatinka, ar ne ta kojas buvo islipus is lovos ir uzsipuole mane
tai cia tuoj bus visoms fobija kelti foto, kad tik nebutu pasikartojusi kurioj tai temelej 

na man tai nebus

Baikit pliektis ir klausykit vyresniu!