Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

na pustos tai as tiksliai zinau kad nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
gal galit man ymesti vestuviniu sukuosenu temutes nuorodele 4u.gif arba papasakokit, kai tema baigiasi uzdaroma, kur jus atrandat naujaja?? g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 04 21, 16:14)
gal galit man ymesti vestuviniu sukuosenu temutes nuorodele 4u.gif  arba papasakokit, kai tema baigiasi uzdaroma, kur jus atrandat naujaja?? g.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

vestuvines sukuosenos prasom mirksiukas.gif Uzeik i ten kur viskas apie vestuves ten ir yra visos temos 4u.gif
jei nauja dar nesukurta,tai jos ir nerasi,bet jei sukurta,tai eini ten,kur ji turetu buti ir tiesiog ieskai,arba buna,kad i pabaiga mergaites sukuria nauja ir ideda pabaigoj senosios naujos nuoroda. Ar aisku? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 balandžio 2010 - 17:05
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 19:03)
vestuvines sukuosenos prasom mirksiukas.gif Uzeik i ten kur viskas apie vestuves ten ir yra visos temos 4u.gif
jei nauja dar nesukurta,tai jos ir nerasi,bet jei sukurta,tai eini ten,kur ji turetu buti ir tiesiog ieskai,arba buna,kad i pabaiga mergaites sukuria nauja ir ideda pabaigoj senosios naujos nuoroda. Ar aisku?  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif aciu, aisku db mirksiukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 04 20, 22:46)
Kažkam ryškiai didybės manija... Net nemalonu temą skaityt, kai atsiranda tokių susireikšminusių.

As nesusireiksminu, bet teisiog man napatinka, kad kazkam uzkliuna jog per daznai ikialemos tos pacios foto doh.gif as nesikabineju nei prie vienos merginos, tiesiog pasakau patinka ar ne ir viskas. o jei tai kartojasi tiesiog daugiau nebeziuriu ir viskas blink.gif ir nei vienai nenurodineju ka kelti i foruma, o ko ne doh.gif
Atsakyti
mergos baikit,gana jau,o tai liksit senmergem bambeklem lotuliukas.gif
Nu koks jum skirtumas,daug kartu ikelta ar mazai, ar kartojasi kazkas? Juk negali visi perziurinet visa tema ir tuo labiau dar senasias..Gal neturi tiesiog tam laiko,o kazkam gal reikia,kad butu dar karta ideta butent del to,kad negali visko perziurinet. Man jei kas neidomu ar netinka,tiesiog praleidziu pro akis ar aplenkiu ta tema ir problemos nera mirksiukas.gif 4u.gif
Ir mano akimis tai jokia didybes manija,apie grazesne suknute buvo parasyta jumoro forma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 balandžio 2010 - 17:35
Antroji nuo dešinės įdomi pasirodė smile.gif
Papildyta:
ek, nesigavo įkelt.Va apie ką šneku:
http://tinypic.com/v...?pic=1ptdz8&s=5
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 04 21, 18:34)
Antroji nuo dešinės įdomi pasirodė smile.gif
Papildyta:
ek, nesigavo įkelt.Va apie ką šneku:
http://tinypic.com/v...?pic=1ptdz8&s=5

Man tai antroji is kaires.... mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
kazkur aiskinau kaip paprasta yra ikelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia dar prie lininiu sukneliu. Vestuvems vasara prie juros tiesiog tobula butu!!
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 19:32)
mergos baikit,gana jau,o tai liksit senmergem bambeklem lotuliukas.gif
Nu koks jum skirtumas,daug kartu ikelta ar mazai, ar kartojasi kazkas? Juk negali visi perziurinet visa tema ir tuo labiau dar senasias..Gal neturi tiesiog tam laiko,o kazkam gal reikia,kad butu dar karta ideta butent del to,kad negali visko perziurinet. Man jei kas neidomu ar netinka,tiesiog praleidziu pro akis ar aplenkiu ta tema ir problemos nera mirksiukas.gif  4u.gif
Ir mano akimis tai jokia didybes manija,apie grazesne suknute buvo parasyta jumoro forma mirksiukas.gif

As su jumis sutinku 100% thumbup.gif drinks_cheers.gif ir tai jau esu ne karta akcentavusi, taciau panelei ar poniai Pukuotukas, kazkas nepatinka, ar ne ta kojas buvo islipus is lovos ir uzsipuole mane doh.gif lotuliukas.gif tai cia tuoj bus visoms fobija kelti foto, kad tik nebutu pasikartojusi kurioj tai temelej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 21, 18:43)
As su jumis sutinku 100% thumbup.gif  drinks_cheers.gif ir tai jau esu ne karta akcentavusi, taciau panelei ar poniai Pukuotukas, kazkas nepatinka, ar ne ta kojas buvo islipus is lovos ir uzsipuole mane doh.gif  lotuliukas.gif tai cia tuoj bus visoms fobija kelti foto, kad tik nebutu pasikartojusi kurioj tai temelej doh.gif

na man tai nebus lotuliukas.gif Del manes tegu sako ka nori,kad pasikartojo,as ir galiu netycia kazka jau pasikartojancio ikelt,nu ir kas? Neimu i galva nei kiek schmoll.gif flirt.gif assa.gif liezuvis.gif
Baikit pliektis ir klausykit vyresniu! irnesakyk.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 balandžio 2010 - 17:48