Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

QUOTE(Allur @ 2010 04 21, 21:00)
Suknele as irgi siunuosi, butent tokios medziagos neieskojau... bet ziurejau visiskai visas baltas medziagas... tai su normaliu baltu silku yra problema. o i taviske is vis nieko panasaus net nebuvo... schmoll.gif

O is kokios medziagos siuniesi, nes as irgi siusiu? bigsmile.gif
Atsakyti
reiks su siuveja pasikalbet, gal ji ka pasiulys g.gif beje merginos gal zinot kokia gera siuveja kaune, nes as su siomis panelemis bendravau http://public.fotki.com/vestuvius/, bet noreciau su keliom siuvejom pabendraut, nes is to puslapiuko tai kaip supratau sukneles siuva rusijoje, tik lietuvoj paneles primatuoja ir paskui jei reikia pritaiko, tai biski man baisoka taip, pasimetus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 21, 20:08)

Tokios medziagos aisku kad negaus, tiesiog reikia pirkti sifona, jo buna ir silkinio ir paprasto ir tada tiesiog vezti ta medziagyte sugofruoti ir gausit rezultata kokio norit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2010 04 21, 20:32)
reiks su siuveja pasikalbet, gal ji ka pasiulys g.gif  beje merginos gal zinot kokia gera siuveja kaune, nes as su siomis panelemis bendravau http://public.fotki.com/vestuvius/, bet noreciau su keliom siuvejom pabendraut, nes is to puslapiuko tai kaip supratau sukneles siuva rusijoje, tik lietuvoj paneles primatuoja ir paskui jei reikia pritaiko, tai biski man baisoka taip, pasimetus  verysad.gif

As surizikavau ir uzsisakiau suknyte pas sias merginas,suknele pamatysiu geguzes pabaigoje, siek tiek baisoka, bet jei bus tokios kokybes, kurias apziurejau pasiutas, tai bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 04 21, 19:08)

silko, bet su juo nemaza problema LT unsure.gif
QUOTE(šifonyte @ 2010 04 21, 19:32)
reiks su siuveja pasikalbet, gal ji ka pasiulys g.gif  beje merginos gal zinot kokia gera siuveja kaune, nes as su siomis panelemis bendravau http://public.fotki.com/vestuvius/, bet noreciau su keliom siuvejom pabendraut, nes is to puslapiuko tai kaip supratau sukneles siuva rusijoje, tik lietuvoj paneles primatuoja ir paskui jei reikia pritaiko, tai biski man baisoka taip, pasimetus  verysad.gif

Na, kad Lietuvoje galima pasisiuti uz tokia kaina ir pati patysi kaip siuna suknele, pati medziaga issirinksi.

Man irgi teko su vestuvijum pabendrauti... pasiuvimas 1500Lt + veliumas jeigu normalesni dar apie 250Lt...
Kaina tai nemaza gaunasi, o medziagos pacios pigiausios... pasiuta gal neblogai, bet vaizdo tai nera schmoll.gif (kokybe panasi kaip ebay sukneliu..)
Ir ta ju siuveja, kur paskui pataiso tas atkeliavusias sukneles.. kainas uzsikelus nesveikas... zodziu nesuzavejo manes visiskai schmoll.gif

Ir dar, jeigu ir rezultatas netenkins, tai vistiek niekas pinigu negrazins... ja tau gali pataisyti... bet tik tiek...
Servisas neatidirbtas, nematau uz ka jiems moketi tokius pinigus... schmoll.gif

mano nuomone, geriau tada paciom is kokio ubrides.com uzsisakyti, cia nors grazinimas nemokamas, jei sukne netiks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 21 balandžio 2010 - 20:05
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image

Man tai si suknute grazute, bet manau jei vestuves papludimyje tai reiktu lengvesne gal siek tiek ziureti, na as cia apie save pacia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 04 21, 20:48)

Antra labai daili thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted imageuser posted image
http://purr.nu/bilde...er/fika_p18.jpg
user posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 balandžio 2010 - 21:07
user posted image

si suknyte, man pasirode ypatingai grazute, o ypac tinka pries sios sukneles gelytes, jei neklystu tai ''gulbinai''?
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2010 04 21, 21:04)
si suknyte, man pasirode ypatingai grazute, o ypac tinka pries sios sukneles gelytes, jei neklystu tai ''gulbinai''?

Bijunai 4u.gif
Atsakyti