QUOTE(Hottea @ 2010 04 21, 19:08)
O is kokios medziagos siuniesi, nes as irgi siusiu?
silko, bet su juo nemaza problema LT
QUOTE(šifonyte @ 2010 04 21, 19:32)
reiks su siuveja pasikalbet, gal ji ka pasiulys

beje merginos gal zinot kokia gera siuveja kaune, nes as su siomis panelemis bendravau
http://public.fotki.com/vestuvius/, bet noreciau su keliom siuvejom pabendraut, nes is to puslapiuko tai kaip supratau sukneles siuva rusijoje, tik lietuvoj paneles primatuoja ir paskui jei reikia pritaiko, tai biski man baisoka taip, pasimetus
Na, kad Lietuvoje galima pasisiuti uz tokia kaina ir pati patysi kaip siuna suknele, pati medziaga issirinksi.
Man irgi teko su vestuvijum pabendrauti... pasiuvimas 1500Lt + veliumas jeigu normalesni dar apie 250Lt...
Kaina tai nemaza gaunasi, o medziagos pacios pigiausios... pasiuta gal neblogai, bet vaizdo tai nera
(kokybe panasi kaip ebay sukneliu..)
Ir ta ju siuveja, kur paskui pataiso tas atkeliavusias sukneles.. kainas uzsikelus nesveikas... zodziu nesuzavejo manes visiskai
Ir dar, jeigu ir rezultatas netenkins, tai vistiek niekas pinigu negrazins... ja tau gali pataisyti... bet tik tiek...
Servisas neatidirbtas, nematau uz ka jiems moketi tokius pinigus...
mano nuomone, geriau tada paciom is kokio ubrides.com uzsisakyti, cia nors grazinimas nemokamas, jei sukne netiks