Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
visos grazios,o sita sidabrine superine thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 19:47)
na man tai nebus lotuliukas.gif Del manes tegu sako ka nori,kad pasikartojo,as ir galiu  netycia kazka jau pasikartojancio ikelt,nu ir kas?  Neimu i galva nei kiek schmoll.gif  flirt.gif  assa.gif  liezuvis.gif
Baikit pliektis ir klausykit vyresniu!  irnesakyk.gif  didis.gif

kaip pasakysit ok.gif
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 19:50)
visos grazios,o sita sidabrine superine thumbup.gif

man ir pats modeliukas ir ta spalvyte faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 21, 19:48)
user posted image

kaip man grazu atvira nugaryte wub.gif wub.gif bet jausciausi nesmagiai turbut, reik tobula krutine turet
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 21, 20:15)
kaip man grazu atvira nugaryte  wub.gif  wub.gif bet jausciausi nesmagiai turbut, reik tobula krutine turet

man taip pat grazu wub.gif bet ji turi buti grazi ir gracinga smile.gif na tiesa pasakius manekeniska figura turetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 21, 19:15)
kaip man grazu atvira nugaryte  wub.gif  wub.gif bet jausciausi nesmagiai turbut, reik tobula krutine turet

taigis ne krutine bus nuoga mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos. ikeliu nuorodele su man patikusia suknyte (sorry kad nuotrauka nekokybiska, bet salone neleido nusifotkint su suknele, tai paskui vitrinoj nufotkinau blush2.gif , nes internete jos neradau) gal zinote gera siuveja kuri galetu kokybiskai ir graziai pasiuti? beto gal kas uzmate ir internete ja ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif
user posted image
Papildyta:
oi kokia didele gavos, bet dar nelabai moku elgtis su paveiksliukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 20:27)
taigis ne krutine bus nuoga mirksiukas.gif  bigsmile.gif

nu ne, bet jos nieks neprilaikys jei nugara nuoga g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2010 04 21, 18:42)
sveikos merginos. ikeliu nuorodele su man patikusia suknyte (sorry kad nuotrauka nekokybiska, bet salone neleido nusifotkint su suknele, tai paskui vitrinoj nufotkinau blush2.gif , nes internete jos neradau) gal zinote gera siuveja kuri galetu kokybiskai ir graziai pasiuti? beto gal kas uzmate ir internete ja ax.gif  buciau labai dekinga 4u.gif

Siuveja rasti ne beda.. didesne problema is kur tokia medziaga lietuvoje gauti, as apvaziavus ir kauno ir Vilniaus audiniu parduotuves, nieko panasaus nemaciau...
Atsakyti
tai va kad labai bijau, kad jei netokia medziaga tai ir suknele grozi praras unsure.gif o ar gali but kad cia silkas, nes salono darbuotoja kazka snekejo apie silka g.gif
beje allur o kokia tavo suknyte kad ieskojai tokios medziagos?
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 04 21, 19:42)
nu ne, bet jos nieks neprilaikys jei nugara nuoga  g.gif

tai ne kas tik tokiu atveju,jei krutine labai didele,jei ne arba vidutine,tai yra juk visokiu budu ir be petneseliu,kad ja prilaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2010 04 21, 18:56)
tai va kad labai bijau, kad jei netokia medziaga tai ir suknele grozi praras unsure.gif  o ar gali but kad cia silkas, nes salono darbuotoja kazka snekejo apie silka g.gif
beje allur o kokia tavo suknyte kad ieskojai tokios medziagos?

Suknele as irgi siunuosi, butent tokios medziagos neieskojau... bet ziurejau visiskai visas baltas medziagas... tai su normaliu baltu silku yra problema. o i taviske is vis nieko panasaus net nebuvo... schmoll.gif
Atsakyti