Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

user posted image

si suknute mergaitems, kurios ma zuvytes forma, nors pripazinsiu ji taip pat mane suzavejo. kuo toliau tuo labiau esu pasimetusi? maniau jau tikrai zinau kurios sukneles noriu, taciau viena uz kita grazesnes g.gif , kazka reiks daryti..... gal yra patarimu, kaip issirinkti ta pacia paciausia?
Atsakyti
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 04 21, 19:09)

ups blush2.gif aciu
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
Man labiausiai patinka Wamp mados namų suknelės rolleyes.gif
O šita pati pačiausia wub.gif

Realybe,antra suknele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte'09: 21 balandžio 2010 - 21:26
QUOTE(Mamyte'09 @ 2010 04 21, 22:25)
Man labiausiai patinka Wamp mados namų suknelės  rolleyes.gif
O šita pati pačiausia  wub.gif

Realybe,antra suknele  thumbup.gif

user posted image apie sia kalbi? Grazi,nenusibodusio silueto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2010 04 21, 21:14)
kazka reiks daryti..... gal yra patarimu, kaip issirinkti ta pacia paciausia?

Patarimas vienintelis, MATUOTIS
Ir kuo daugiau bei kuo ivairesniu modeliu...
Nes vaizdas realybeje nuo reklamos daznai skiriasi.... blush2.gif
Atsakyti
user posted image sita labai graziai atrodo wub.gif As asmeniskai jei sau,tai vis tiek vestuvems rinkciaus ne laisva suknele nuo krutines,o kazka tokio kaip cia,man daug puosniau atrodo,anos grazios,bet jos tokios kuklutes,primena naktinukus.. nu cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Paziurejau,ten visos labai neblogos sukneles,net sunku pasakyt,kuri graziausia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 balandžio 2010 - 21:39
Allur as ir kazkaip nesusizavejau tom siuvejom is rusijos, kazkaip keistai ten man viskas skamba. uztat ir ieskau kokios siuvejos geros kaune. del medziagos tai dar tureciau galimybe londone nusipirkt, duociau puskei uzduoti tongue.gif aisku jei rastu biggrin.gif tik manau pirmiausia reiktu viska aptart su siuveja, ka ji patars ir pan... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 22:30)
apie sia kalbi? Grazi,nenusibodusio silueto wub.gif

šita drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 22:33)
sita labai graziai atrodo wub.gif As asmeniskai jei sau,tai vis tiek vestuvems rinkciaus ne laisva suknele nuo krutines,o kazka tokio kaip cia,man daug puosniau atrodo,anos grazios,bet jos tokios kuklutes,primena naktinukus.. nu cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Paziurejau,ten visos labai neblogos sukneles,net sunku pasakyt,kuri graziausia rolleyes.gif

Man irgi ištikro ten visos gražios,bet va ta labiausiai įstrigo rolleyes.gif kas nelabai suknelėj patinka,tai gyli iškirptė.Jei nereikėtų prieš kunigą stovėt,tai irnesakyk.gif bet nežadu keist pasirinkimo del tokio dalyko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte'09: 21 balandžio 2010 - 21:47
QUOTE(Mamyte'09 @ 2010 04 21, 22:45)
šita  drinks_cheers.gif  wub.gif
Man irgi ištikro ten visos gražios,bet va ta labiausiai įstrigo  rolleyes.gif kas nelabai suknelėj patinka,tai gyli iškirptė.Jei nereikėtų prieš kunigą stovėt,tai  irnesakyk.gif  bet nežadu keist pasirinkimo del tokio dalyko  biggrin.gif

jei kunigas normalios orientacijos,jam patiks thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 21, 22:48)
jei kunigas normalios orientacijos,jam patiks thumbup.gif  lotuliukas.gif

Manau jie dar ne tokių vaizdų mato per vestuves biggrin.gif
Atsakyti