Įkraunama...
Įkraunama...

nuotakos suknytes

Reikia patarimo: kokio tipo suknelė galėtų tikti žemaūgei?

Atsakyti
mano suknyte bus kazkas panasaus y tavo Gucci, tik irgi balta, balta.. ir taip pat is magie sotero 4u.gif drinks_cheers.gif tavo suknyte gal is taftos buvo ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 04 17, 16:33)

Mano ūgis 160 ir manau, kas tokio tipo suknytė man tiko blush2.gif Įtariu, kad visiškai nesižiūtėrų tortinė suknelė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 17:41)
Mano ūgis 160 ir manau, kas tokio tipo suknytė man tiko  blush2.gif Įtariu, kad visiškai nesižiūtėrų tortinė suknelė... g.gif

o mano ugis 170 tortine irgi visiskai nesiziurejo doh.gif mano drauge zemaauge na koks cia zemauge blush2.gif , 165 tekejo su A formos suknyte atrode pasakiskai, o juk dar plius kulniukai, tai ugis vienaip ar kitaip gaunasi didesnis 4u.gif
Atsakyti
Dar truputis suknelių akių paganymui

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal biski ne i tema... bet, SOS - hm, kas cia pasidare... neduoda man nei foto, nei nuorodos, nei veiduku ikelti... ;///
...gal zinote kodel taip buna...?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 04 17, 14:33)

as 160com ir tekejau su pusta suknyte bigsmile.gif kiek matavausi zuvytes formos ir tiesios lengvai krentancios atrode schmoll.gif nors esu kudute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 17 balandžio 2010 - 20:50
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 13:53)
GUCCI Jūsų irgi LABAI gražutė  4u.gif Kartais ji ne iš Maggie Soterro kolekcijos ?  mirksiukas.gif

cool.gif istikro jau keli men. vis domiuosi ir skaitau ir per visas temas atsibodo , na bet gal tik man ax.gif suknele, sukuosena, ir tttt. kiek galima izeisto nenoriu , viskas buvo grazu skoninga ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 18 balandžio 2010 - 09:24
QUOTE(Katinas79 @ 2010 04 17, 21:32)
gal biski ne i tema... bet, SOS - hm, kas cia pasidare... neduoda man nei foto, nei nuorodos, nei veiduku ikelti... ;///
...gal zinote kodel taip buna...?

Va, pasiskaitykit šitą temą, gal atrasit kas blogai.
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 18, 10:22)
cool.gif istikro jau keli men. vis domiuosi ir skaitau ir per visas temas atsibodo , na bet gal tik man  ax.gif suknele, sukuosena, ir tttt. kiek galima izeisto nenoriu , viskas buvo grazu skoninga ... 

Aš ir tą patį pastebėjau, kam kartotis visose temose...
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 17, 12:20)
Na ta kurią vilkėjau savo vestuvėse, kataloge atrodo taip  4u.gif
user posted image
user posted image
Tik manoji buvo visiškai baltutėlė  4u.gif

Suknelė labai efektinga, bet kaip dėl šleifo? Ar jis prisisega? Jei taip, gal turite nuotraukytę, kaip atrodo toks prisegtas šleifas?
Atsakyti
Manau siai suknelei turi buti ideali moters figura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 04 17, 17:33)

Na jus nesate zemauge lotuliukas.gif vat mano ugis tai zemas, 157 doh.gif mano suknele buvo A formos, ir lb viskas tiko. siaip as nesimatavau ne vieno torto, tai nzn ar jis butu tikes. bet realiai siap visos suknyte tiktu, tik zinoma dar daug kas priklauso nuo kuno formu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 18, 11:22)
cool.gif istikro jau keli men. vis domiuosi ir skaitau ir per visas temas atsibodo , na bet gal tik man  ax.gif suknele, sukuosena, ir tttt. kiek galima izeisto nenoriu , viskas buvo grazu skoninga ... 

Jus gal skaitote visas temas ir domines, o kito mergaites neturi laiko skaityti viso forumo, o tuo labiau seno, o kadangi atidarytas naujas, tai nematau cia nieko blogo, jog ikeliu savo suknyte doh.gif jei kas nepatinka, tiesiog perverciat kita psl forumo, kad taip negadintu akiu ir tiek 4u.gif
Atsakyti