Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(aistutėlė @ 2010 04 28, 10:42)
as dvi turiu  thumbup.gif  ir labai graziai zydejo, jau trecia vasara bus siemet. Viena roziniais gan nedideliais pilnaviduriais ziedeliais labai gausiai zydi, o kita tokiais kaip morkines - geltonos spalvos (idomi spalva labai) ziedais gan didokais, o ir kvapas jos toks - saldziai apelsininis  wub.gif  thumbup.gif . Bet, regis, jog sita man bus nusalusi siemet  verysad.gif

Na va, matai ir kabinsiuos, nes va gi kad parsitempiau.. kažko jaučiu dar galiu neatsilaikyt tai violetinei, ar .. ai visko aš noriu lotuliukas.gif , kitą vertus, pas gėlininkus už 8lt nenusipirksi, ir jei nepavyks, ne taip skaudu bus.. Į ką labiausiai atkreipiat dėmesį, ką žiūrit kai PC renkatės?
Atsakyti
Nupirkau, bus dukriukui mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Awita,2010 04 28, 14:44
[/quote]

labai graži wub.gif gera dovana ,kad tik peržiemotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 28, 16:20)

labai graži  wub.gif gera dovana ,kad tik peržiemotų  smile.gif

Kaip bus taip smile.gif Labai pasiilgau žiedų, o maniškės visai neskuba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 28 balandžio 2010 - 15:22
QUOTE(Awita @ 2010 04 28, 17:21)
Kaip bus taip  smile.gif  Labai pasiilgau žiedų, o maniškės visai neskuba  smile.gif

mano irgi neskuba ,nei tulpės nei rožės ,viena nors ir matosi ,kad gyva ,bet dar nė vieno ūgliuko nėr sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 28, 16:25)
gyva ,bet dar nė vieno ūgliuko nėr  sad.gif

console.gif neliūdėk, svarbu, kad gyva 4u.gif
O tulpės ir pas mane neišdygo. Nors buvo eksperimentas. Pasodinau vazonuose, sandėliuke žiemojo, pradėjo dygti ir žuvo taip ir neišdygę cool.gif
Atsakyti
Užtat mano rožė jau žydi didis.gif

user posted image

user posted image

Šiandien vieną pasodinau jau lauke flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 04 28, 17:34)
Užtat mano rožė jau žydi  didis.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif , bus kuom džiaugtis, kol kitos pražys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 25, 08:10)
Labuka visoms,
Ateinu su keletu klausimeliu,gal padesit atpazint mano sia ziema nusalusias rozytes verysad.gif Bandyciau tokiu pat pasiieskot,labai jau jos patiko,gaila nerealiai verysad.gif
user posted image

Beveik 100% garantuoju, kad šita yra arbatinė rožė "Peace" mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes man vyras nupirko roze laipiojancia is zalios stoteles.as niekada neauginus tokiu augalu tai gal galit patart kada sodinti kaip paruosti zeme. nu esu visai zale.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 28, 14:44)
Nupirkau, bus dukriukui  mirksiukas.gif

Kokia fainulka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kur perkate rozes,pas mane nusalo.. verysad.gif kelias nupirkau senukuose,dar zadu dasipirkti, g.gif lauksiu silumos,-baisu sodinti..
Atsakyti