Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 28, 20:35)
kur perkate rozes,pas mane nusalo.. verysad.gif kelias nupirkau senukuose,dar zadu dasipirkti, g.gif lauksiu silumos,-baisu sodinti..

Pirkus pas Elijošius, ūkininkų turguj, maximoj, gėlių parduotuvėj, pas sesę sode atsikirtau gabalą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 28, 20:41)
Pirkus pas Elijošius, ūkininkų turguj, maximoj, gėlių parduotuvėj, pas sesę sode atsikirtau gabalą  blush2.gif

na,kas yra max,senukuose ,ermitaze -jau zinau..teks uzsukti i ukininku turgu pasidairyti g.gif
Atsakyti
sakiau siemet nepirksiu roziu ne ne doh.gif

o siandien elijiosiu tinklapi priirinkau ir neviena vyras sumaste palepint bo biski ligoniukas po operacijos tai nuskilo cia man thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 29, 15:14)

o siandien elijiosiu tinklapi priirinkau ir neviena vyras sumaste palepint bo biski ligoniukas po operacijos tai nuskilo cia man thumbup.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 28, 12:54)
Na va, matai ir kabinsiuos, nes va gi kad parsitempiau.. kažko jaučiu dar galiu neatsilaikyt tai violetinei, ar .. ai visko aš noriu lotuliukas.gif , kitą vertus, pas gėlininkus už 8lt nenusipirksi, ir jei nepavyks, ne taip skaudu bus.. Į ką labiausiai atkreipiat dėmesį, ką žiūrit kai PC renkatės?

as tai ziuriu, kad stiebai butu grazus, zali, kad nebutu ploni kaip sliekai....., as ir is geliu paprastos parduotuves buvau pirkusi roze - tai super wub.gif , o ziedu didumas koks buvo thumbup.gif . siemet dar viena nusipirkau tai paziuresim kokia ta bus
Atsakyti
vaje zinokit gryzau su 10 roziu tik 2 is ju mamom dovanosim o 8 maaannooo net paciai nesitiki sakiau MB as nekalta dar nakoze veikia negaliu sustot besirinkdama lotuliukas.gif

tai prigrebiau visokiu rusiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2010 04 29, 21:50)
vaje zinokit gryzau su 10 roziu tik 2 is ju mamom dovanosim o 8 maaannooo  net paciai nesitiki sakiau MB as nekalta dar nakoze veikia negaliu sustot besirinkdama lotuliukas.gif

tai prigrebiau visokiu rusiu  rolleyes.gif

Kokios pas Elijošius kainos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 29, 21:53)
Kokios pas Elijošius kainos? g.gif  4u.gif

Pernai pirmametes pirkau po 10 lt.
Dabar kai skambinau, klausiau dėl Knirps, sakė 14 lt.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 29, 22:57)
Pernai pirmametes pirkau po 10 lt.
Dabar kai skambinau, klausiau dėl Knirps, sakė 14 lt.

Ačiū 4u.gif Tai kainos, kaip ir pas kitus augintojus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 29, 22:53)
Kokios pas Elijošius kainos? g.gif  4u.gif

as ir po 14 mokejau bet pernai jaigerai pamenu ar ne po 12 buvo g.gif
Atsakyti
Niu va, sakiau kad apsieisiu be tos citrinos, galiu išvis neit į parduotuvę, tai aišku kad ... naa ax.gif jau įsodinau Mxinę "Golden Parfum" atseit kompensavaus vijoklinės praradimą biggrin.gif
Atsakyti
as siandien jau beveik visas susisodinau rozytes tai kompensuota su kaupu dabar lauksiu nesulauksiu ziedu rolleyes.gif
Atsakyti