Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 26, 18:55)

kantrybės biggrin.gif

Sakai? Jau meldžiuos, žinok prie jos doh.gif Ką tik paskambinau Elijošiui (pas jį pirkau), sako nematęs nieko negaliu pasakyyyyyt cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 26, 20:33)
Sakai? Jau meldžiuos, žinok prie jos  doh.gif Ką tik paskambinau Elijošiui (pas jį pirkau), sako nematęs nieko negaliu pasakyyyyyt  cry.gif

norėčiau pamatyt vaizdelį laugh.gif
Būtų grambuolio lerva apvalgius šaknis, gi pasimatytų, pradėtų vysti augalas, o ir ligos taip greit nesunaikina augalų, mandravojasi panelė tik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 26, 21:12)
norėčiau pamatyt vaizdelį  laugh.gif
Būtų grambuolio lerva apvalgius šaknis, gi pasimatytų, pradėtų vysti augalas, o ir ligos taip greit nesunaikina augalų, mandravojasi panelė tik wink.gif

Bijau fotkint, kad nepasakytumėt jog amen verysad.gif blush2.gif
Daug kas sako taip lendi prie jos, tai ir užsispyrė ožka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 26, 22:37)
Bijau fotkint, kad nepasakytumėt jog amen  verysad.gif  blush2.gif
Daug kas sako taip lendi prie jos, tai ir užsispyrė ožka  lotuliukas.gif

Tai gal geriau greičiau išgirsti žinovų nuomonę, nei laukti, kol gėlė numirs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 26, 21:44)
Tai gal geriau greičiau išgirsti žinovų nuomonę, nei laukti, kol gėlė numirs  rolleyes.gif

blush2.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 26, 22:46)

Gal nėra taip baisu, kaip Tau atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sukaupiau visą drąsą, nufotkinau, tik foto nevykusios, nemoku blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Niu va verysad.gif , kai tuo tarpu mažiukės grunte augančios sparčiai žaliuoja:

user posted image
Atsakyti
laba dienele turiu klausimeli roziu augintojoms gal galit man paaiskinti blush2.gif nusipirkau vijokline roze dabar jai ruosiu vietele pasodinimui lauke kolkas ja iki to laikau namuose ant palanges pasakykit kaip namuose ant jos atsiranda tie vabaliukai verysad.gif
Atsakyti
Pasiguosiu ir aš , mano rožės nušalė 4,o viena vos vos atsigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 04 27, 14:42)
Pasiguosiu ir aš , mano rožės nušalė 4,o viena vos vos atsigauna  verysad.gif

console.gif buvo šią žiemą nuostolių, buvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 04 27, 10:22)
Sukaupiau visą drąsą, nufotkinau, tik foto nevykusios, nemoku  blush2.gif

Tai, kad viskas normalu. Vienos rozes greiciau leidzia ugliukus, kitos leciau, tuo labiau, kad matos, kad lenda ugliukai, jei nesimatytu jokios gyvybes, tada reiktu nerimaut. Tad gali buti rami, viskas yra gerai. Prisivis kitas ir dar pralenks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 27, 15:14)
Tai, kad viskas normalu. Vienos rozes greiciau leidzia ugliukus, kitos leciau, tuo labiau, kad matos, kad lenda ugliukai, jei nesimatytu jokios gyvybes, tada reiktu nerimaut. Tad gali buti rami, viskas yra gerai. Prisivis kitas ir dar pralenks thumbup.gif

Ačiu už viltį blush2.gif 4u.gif
Atsakyti