bet jau tos kur nuo apacios atsigave nabages taip letai auga reukes jauciu ir man patresti

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 04, 08:54)
Previkur - nuo netikrosios miltligės,
Topaz, skor, kandit nuo tikrosios miltligės, juodojo lapų dėmėtumo,
Efektor - nuo puvinių ir lapų dėmėtligių.
Topaz, skor, kandit nuo tikrosios miltligės, juodojo lapų dėmėtumo,
Efektor - nuo puvinių ir lapų dėmėtligių.
as dar visai zalia roziu augintoja, tik pernai ju prisisodinau. Ka pernai reikejo purksti - tai tik nuo tu zaliu vabaliuksciu
Noriu paklausti del ligu purskimo - cia visus isvardintus reikia purksti ar tik kazka viena?

ka dar nelabai gero pamaciau - ant mulco grybukai pradejo dygti.....

kol kas apie ligas roziu nieko negaliu pasakyti ko tiketis, dar realiai pirmi normalus metai jos pas mane bus
kokia prevencija naudoti? aciu

auginau ir as rozes iki sio pavasario. Man visos jos nusalo

Dabar galvoju atnaujinti savo rozyneli, ieskau pas ka geriau ir kur galima butu isigyti? Gal dar nera per velu?
Tiesa ta geltobaja kai genejau rudeni. Ibedziau sakele i zeme ir stiklainiu bei sakomis uzdengiau. Dabar atidengiau ir radau nedideli daigeli is stiebelio pasones. Labai dziugauciau, jai uzaugtu..
Kaip jus saugote rozes nuo salnu? Kas geriau eglisakiai ar durpes?
as rozes ziemai tik mulcu apipyliau
berods visos gyvos, tik viena dar maivosi, laukiu gyvybes pozymiu
berods visos gyvos, tik viena dar maivosi, laukiu gyvybes pozymiu
Sveikos roziu augintojos
gal galite patarti kur arka isigyti, kad roze galetu apsivyti?
Mes Vilniuje randames, nete man nieko nemeta
Labai dekinga buciau

QUOTE(kkarile @ 2010 05 05, 11:14)
Sveikos roziu augintojos
Mes Vilniuje randames, nete man nieko nemeta
Labai dekinga buciau 

sodo-daržo prekių parduotuvėse, skyriuose

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 05, 10:32)
bet kartais parduotuvėse parduodamos rožes buna abejotinos kilmes

žinote geriausiai r0žės mano pražiemojo tos kur kurmiai apkasė dižiausius kurmiarausius. Niekuo nedengiau tik pelenais apibarsčiau kai pašalo ir viskas.Mano nedengta kamieninė numirė , o brolinės dengta taip pat nušalo tai pasidariau išvadą kad jos ne mūsū klimato sąlygomis auginti. O kotas gyvas.
QUOTE(zarija @ 2010 05 04, 23:00)
Tik nesijuok, šiemet ant jų buvau užmetus tik dėžutes nuo batų

Na, o maksiminė, praeitą pavasarį sodinta - bajava tokia, stipri, graži, apšąlo, bet jau paipalojasi

QUOTE(zarija @ 2010 05 05, 11:49)
bet kartais parduotuvėse parduodamos rožes buna abejotinos kilmes
bent maksimoje. Čia kai pirkau, tai man jos kažkokios buvo išstypusios ir kaip erškėčiai 

na, ant arkų pakuočių būna nurodytas gamintojas. Turiu Gardena firmos, tačiau po pirmos žiemos plyšo vienoje vietoje ir įsimetė rūdys

bet kartais parduotuvėse parduodamos rožes buna abejotinos kilmes bent maksimoje. Čia kai pirkau, tai man jos kažkokios buvo išstypusios ir kaip erškėčiai[QUOTE]
Viena mano draugė,prieš 2 metus pirko maximoje rožes,ir guodžiasi ai ai kas per rožės tikri erškėčiai, gi nuvažiuoju pasižiūrėt ogi žydi gražiausi MOCART krūmai.Tikrai gražios rožytės ir labai nustebau kaip jos maximoje galėjo atsidurti,antpokučio sakė ,buvo pilnavidūrės foto.......
Viena mano draugė,prieš 2 metus pirko maximoje rožes,ir guodžiasi ai ai kas per rožės tikri erškėčiai, gi nuvažiuoju pasižiūrėt ogi žydi gražiausi MOCART krūmai.Tikrai gražios rožytės ir labai nustebau kaip jos maximoje galėjo atsidurti,antpokučio sakė ,buvo pilnavidūrės foto.......
[quote=Lewisia,2010 05 05, 12:07]
bet kartais parduotuvėse parduodamos rožes buna abejotinos kilmes bent maksimoje. Čia kai pirkau, tai man jos kažkokios buvo išstypusios ir kaip erškėčiai[QUOTE]
Aš irgi vieną nusipirkau, nesuprantu ar ji laukinė, ar čia veislė tokia. Praeitais metais nežydėjo. Šiemet jau daug lapelių išleido. Žadėjau rauti lauk, bet dabar galvoju, reikia vis dėlto sulaukti žiedų. Na, bet jei ir šiemet nepražys, tai tikrai išmesiu.
Aš irgi vieną nusipirkau, nesuprantu ar ji laukinė, ar čia veislė tokia. Praeitais metais nežydėjo. Šiemet jau daug lapelių išleido. Žadėjau rauti lauk, bet dabar galvoju, reikia vis dėlto sulaukti žiedų. Na, bet jei ir šiemet nepražys, tai tikrai išmesiu.