Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(azalija170 @ 2010 05 11, 12:55)
taigi taigi ir as pasodinau stiebine i ziame su kibiru ,bet po to galvoju ar saknys nesus doh.gif ,nors kibire skyluciu padariau  g.gif

o sliekai ir kiti vabalai joms nekenkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 05 11, 12:28)
o sliekai ir kiti vabalai joms nekenkia?  g.gif

Nemanau juk cia roze ,sodinti kiek suprantu galima tiesiai i grunta ,be visu vazu ar kibiru ,as i kibira pasodinau ir i zeme ikisau,del to kad ziemai galeciau i rusi inesti
Atsakyti
aš taip pat kai vieną numarinau ,tai irgi sodinsiu į kibirą ir į gruntą ,o žiemai nebepaliksiu lauke ,nes Platelių rožės vėl sumasino nusipirkt kitą stiebinę ax.gif
Atsakyti
vakar paziurejau roze , o gi lapeliai tokie susisuke i vamzdelius, kas jai? ka tai reiskia. nupurskaiu deciu, bet ar tai pades ?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 11, 19:17)
vakar paziurejau roze ,  o gi lapeliai tokie susisuke i vamzdelius, kas jai? ka tai reiskia. nupurskaiu deciu, bet ar tai pades ?

Negi taip anksti pradėjo pulti amaras? g.gif
Atsakyti
aš jau ant kitų augalų pastebėjau irgi amarus ,matyt paveikė tas atšilimas
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 11, 19:32)

g.gif ..bet nupurksti nepakenks.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 11, 21:09)
g.gif ..bet nupurksti nepakenks.. smile.gif

Žinoma, ypač sisteminiu insekticidu Actara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 11, 20:32)

jokiu vabaliuku nematyti lapeliai svarus, ant kitu roziu tai taip aplipe amarais, viename lapelyje net kirmele radau g.gif ir tikrai vos atsproge o jau pradejo pulti ligos, nelabai ismanau kaip jas priziureti blush2.gif
taigi ka man daryti? ar decis netinka?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 12, 10:49)

taigi ka man daryti?  ar decis netinka?

Tinka , gali purkšti, bet jei kitą kartą pirksi, tai geriau Actara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 12, 09:49)
jokiu vabaliuku nematyti lapeliai svarus, ant kitu roziu tai taip aplipe amarais, viename lapelyje net kirmele radau  g.gif  ir tikrai vos atsproge o jau pradejo pulti ligos, nelabai ismanau kaip jas priziureti  blush2.gif 
taigi ka man daryti?  ar decis netinka?

Sveikos 4u.gif mano rožiniai amarai decio nebijo,nepadeda schmoll.gif ,bet mano rožės dar visai be lapų blink.gif
Atsakyti
sveikos,o tos rožės maximoj su ilgais kotais-apžiūrėjau šiandien-nei vieno lapelio,kaip negyvos g.gif ar bus kas iš jų jei nusipirksiu g.gif
Atsakyti