Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 10:19)
Netoje vietoje  šuo  pakastas blush2.gif

na jau isispres visos seimynines bedos mirksiukas.gif ,juk visko buna mirksiukas.gif ,juk du vaikai gyvenk del ju rolleyes.gif auksciau nosi mergyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 06 gegužės 2010 - 10:43
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 11:19)

Nesąmonė, taip gražiai pradėjot, tikrai bus viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
jus cia vis apie tas stiebines jauciu as nesusilaikysiu ir vistiek nusipirksiu vel bet jau tada vazione auginsiu rolleyes.gif

o ta kur nusalo isodinau priedarzi ir sakiau kai turesiu ka bandysiu iskiepit i ja gausis tai bus faina nesi gaus ka pdarysi tik neu mastau kokiu budu skiepint nes prisiziurejus kaip vaismedzius skiepina ivairiu ir nesumastau kiris labiau rozem tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 09:23)
pas mane yra  plasmasiniai kibirai 7 l,aš juos esu subadžiusi,tiksliau su lituokliu skyliu pridariusi.

pas mane tai didesni vazonai.. nežinau, kiek tiksliai ten tų litrų, bet viena aš to vazono su rože nuo žemės neatkeliu. Žiemai vyras įtempia į patalpą.
Nors vienais metais (ne šią žiemą, bet kažkurią ankstesnę) buvau palikus neapsiltintoj pirtelėj. Kai išgirdau, kad žada -25, tai nulėkus į sodybą viena nuleidau visus tris vazonus kopėčiom į rūsį. Pati nesupratau, kaip sugebėjau. Kitą dieną turbūt tik liežuvio raumenų neskaudėjo biggrin.gif Ale ko tos moterys dėl gėlių nepadaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 06, 12:28)
buvau palikus neapsiltintoj pirtelėj. Kai išgirdau, kad žada -25, tai nulėkus į sodybą viena nuleidau visus tris vazonus kopėčiom į rūsį.

Adrenalinas thumbup.gif
Bet kai pirkau man sakė, kad gali kad ir paprastam šiltnamuke peržiemot g.gif Tai supratau jos tik atviro laukinio, to drėgno šalčio bijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 05 06, 12:37)
Adrenalinas  thumbup.gif
Bet kai pirkau man sakė, kad gali kad ir paprastam šiltnamuke peržiemot  g.gif  Tai supratau jos tik atviro laukinio, to drėgno šalčio bijo?  g.gif

mano sesers stikliniam šilknamį neišžiemavoja,aš galvoju kad jai truko drėgmės,nes ten grunto pagrindas smėlis.
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 12:00)
mano sesers  stikliniam šilknamį neišžiemavoja,aš  galvoju kad jai truko drėgmės,nes ten grunto pagrindas smėlis.

kaži, ar dėl drėgmės trūkumo. Maniškės žiemojo dabar jau apšiltintoj pirty (bet žiemą nieks ten negyveno ir nekūreno), stovėjo ant betoninių grindų, nelaisčiau nėkart. Visos trys puikiai peržiemojo.
Atsakyti
Girdėjau, kad svarbu patalpoj, nes ne tiek nuo šalčio gali žūt, kiek nuo išdžiuvimo g.gif
Atsakyti

O kaži kodėl pas mus Šiauliuose nėra MAXIMOSE tų stiebinių rožių pirkt mastau.gif ,pirkčiau ir aš dar,nors mano abi nušalo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 09:30)
Labutis,o Į ta kota jug jei mokate galit iskiepyti blush2.gif .

Taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 12:19)

Laikykis console.gif , daugiau optimizmo mirksiukas.gif Ir prisimink - kai Dievas uždaro duris, atveria langą - kartais "įėjus" pro langą galima pasiekti daugiau (kalbu, deja, iš labai skaudžios savo patirties, bet laikas užgydo žaizdas ir lieka tik nežymūs randai :rolleyes: ), tik nepasiduok liūdesiui nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 06 gegužės 2010 - 19:31
Idomu ar stiebines galima i zeme ikasti su vazonu, kad atrodytu, kad naturaliai is zemes uzaugusi. O ziemai ta vazona iskasus i garaza inesti? ax.gif
Atsakyti
taigi taigi ir as pasodinau stiebine i ziame su kibiru ,bet po to galvoju ar saknys nesus doh.gif ,nors kibire skyluciu padariau g.gif
Atsakyti